Uw woning te koop

Verkoopmakelaar in Amsterdam, dat zijn we al jaren. Dus weten we als geen ander: wonen in de hoofdstad is populair. Kansen genoeg dus om uw woning te verkopen. Samen met u kijken we door de ogen van de potentiële koper. Wat zijn de plussen en unieke kenmerken van uw woning? Wat maken uw huis en uw buurt tot dé plek waar nieuwe bewoners voor vallen? Vervolgens stellen we in overleg de vraagprijs vast. We doen dat op basis van onze kennis van verkoopprijzen en markttrends.

Aantrekkelijke, professionele presentatie

Als verkoopmakelaar zetten we uw woning volop in de schijnwerpers. Bij mensen die op zoek zijn naar een woning in Amsterdam. Zorgvuldigheid én creatief. Professionele foto’s, pakkende teksten. We verleiden zonder te overdrijven. Op funda.nl, onze eigen website, social media en in een full colour brochure. Ook geven we tips hoe u uw huis er op z’n aantrekkelijkst uitziet tijdens bezichtigingen.

Bezichtigingen en terugkoppeling

In overleg met u plannen we bezichtigingen in. Thuis zijn is niet nodig. Wij zijn er als uw verkoopmakelaar op tijd en leiden potentiële kopers en hun makelaars rond. We luisteren scherp naar de woonwensen van potentiële kopers en tonen de mogelijkheden van de woning. Na iedere bezichtiging ontvangt u van ons een terugkoppeling zodat u altijd goed op de hoogte blijft. Daarnaast onderhouden wij contact met de belangstellenden.

Onderhandelen en verkopen

Wordt er een bod uitgebracht? Dan voeren wij als verkoopmakelaar na goed overleg de onderhandelingen. Met als doel de beste verkoopprijs tegen de meest gunstige voorwaarden. Tijdens de onderhandelingen houden we u voortdurend op de hoogte. U bepaalt aan wie u de woning gunt. Is de koop rond? Dan begeleiden we u tot en met de officiële overdracht bij de notaris.

Wilt u uw woning verkopen? Maak gerust een afspraak. U krijgt dan een gratis waardebepaling van uw woning.