Opdrachtgevers

Zowel particuliere- als zakelijke opdrachtgevers kunnen rekenen op een hoogwaardig advies. Bij de aankoop of verkoop van een woning. Maar ook als het gaat om bijvoorbeeld (ver)nieuwbouw- of renovatieprojecten, de herontwikkeling of de verkoop en taxaties van huurwoningen voor woningcorporaties.

Netwerk van specialisten

We beschikken over een uitgebreid netwerk van ervaren specialisten op diverse aangrenzende vakgebieden. Waar nodig werken we samen en schakelen we specialistische financiële, juridische en bouwkundige kennis in. Zo bent u altijd verzekerd van een breed en compleet advies op maat.

Kennis en ervaring

We zijn Amsterdamse makelaars met passie voor het makelaars vak. We hebben beide het vak geleerd bij het voormalige makelaarskantoor Boer Hartog Hooft. Een gerenommeerd Amsterdams makelaarskantoor met veel specialistische kennis in huis. Hierdoor hebben we een uitgebreid netwerk, veel expertise en jarenlange ervaring in huis.

NVM en MVA

Burger Elkerbout Makelaars is zowel aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) als de Makelaars Vereniging Amsterdam (MVA). Daarnaast staan wij ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert - het kwaliteitsregister voor makelaars – als het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)– het centrale register van gekwalificeerde vastgoedtaxateurs.