Een huis kopen of uw huis verkopen.

Het is een belangrijke moment in uw leven. Emotioneel en financieel. Bij Burger Elkerbout Makelaars beseffen we dat als geen ander. Dus draait het bij ons om uw wensen, dromen en mogelijkheden. We voegen daar onze jarenlange ervaring, persoonlijke aandacht en passie voor mensen en woningen aan toe.

Wonen in Amsterdam is uniek

Bij Burger Elkerbout kunnen we er persoonlijk over meepraten. Bovendien kent de Amsterdamse woningmarkt zijn eigen dynamiek. Het is een stad waar we feeling mee hebben, een woningmarkt die we op de voet volgen. Iedere buurt heeft zijn eigen karakter en kenmerken.

Ervaren makelaars met de slagkracht van een klein kantoor

Martin Burger en Astrid Elkerbout hebben jarenlang gewerkt voor het grote, toonaangevende makelaarskantoor Boer Hartog Hooft. Sinds 2009 bundelen we onze expertise en ervaring in ons kantoor in Amsterdam-Oost in de Weesperzijdebuurt. We zijn bewust een klein kantoor. Zodat u kunt rekenen op korte lijnen, persoonlijk contact en snel handelen. Met net een stapje extra maken we het verschil in de kwaliteit van de dienstverlening.

Open, eerlijk en 24/7 tot uw dienst

We zijn mensenmensen en recht door zee. U bent altijd op de hoogte, krijgt antwoord op al uw vragen en weet dankzij onze persoonlijke terugkoppeling exact hoe onderhandelingen ervoor staan. Bovendien kunt u ook uw eigen up-to-date dossier eenvoudig online raadplegen.