Uw wensen, dromen en mogelijkheden

Als aankoopmakelaar in Amsterdam weten we: een huis kopen is heel bijzonder én spannend. We gaan er graag met u over in gesprek. Persoonlijk en open. Oprecht geïnteresseerd in u en uw leven. Samen brengen we uw wensen, dromen en mogelijkheden in kaart. Wordt dit uw eerste koophuis? Waarom wilt u verhuizen? Wat zijn uw toekomstplannen? Wilt u groter of kleiner wonen? En in welke buurt in Amsterdam?

Zoeken, vinden en verrassen

Een goede aankoopmakelaar kent de woningmarkt in Amsterdam door en door. Dus hebben we voortdurend zicht op het actuele woningaanbod in wijken waar u uw dromen waar kunt maken. Dat maakt het zoeken naar een woning die u past een stuk sneller en eenvoudiger. Soms wijzen we u ook op verrassende alternatieven. Net een andere woning dan u voor ogen heeft. Of net in een andere wijk.

Belangstelling voor een woning?

Goed voorbereid gaan we samen kijken. U laat uw gevoel spreken over de woning en de buurt. Voldoen ze werkelijk aan uw wensen? Wat zijn plussen en minnen? Wij letten als uw aankoopmakelaar kritisch op alle details. We geven advies over de bouwkundige staat, de juridische aspecten, de marktwaarde en het concurrerend aanbod. We vertellen u alle ins en outs. Ook over voorzieningen in de buurt en de scholen voor de kinderen. Of dat nieuwe café op de hoek van de straat.

Bieden, onderhandelen en de koop sluiten

Heeft u uw huis gevonden? Dan bepalen we in goed overleg de juiste aankoopstrategie en het beste bod. Als aankoopmakelaar voeren we de onderhandelingen. Met als doel een scherpe prijs en de meest gunstige voorwaarden. Is de koop rond dan begeleiden we u tot en met de officiële overdracht bij de notaris.  

Eénmalige aankoopopdracht

Wij bieden u ook de mogelijkheid om u als aankoopmakelaar te begeleiden bij het kopen van een woning die u zelf al heeft gevonden. Wij zullen deze woning dan samen met u bezichtigen en de onderhandelingen voeren. Wij rekenen hiervoor een aangepast tarief.

Op zoek naar een woning? Maak gerust een afspraak.