Als ervaren makelaars op de Amsterdamse woningmarkt dragen we ook bij aan de vernieuwing van de stad. Voor kleine en grote nieuwbouw- en renovatieprojecten binnen en net buiten Amsterdam zijn we dé professionele partner. Wij werken samen met woningcorporaties en projectontwikkelaars. Van advies, begeleiding en projectmanagement tot de verkoop en verhuur.

Advies, begeleiding en projectmanagement

We bundelen de specifieke kennis en ervaring van Addetra en Burger Elkerbout Makelaars op het gebied van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Daarmee zijn we in staat om uw nieuwbouwproject naadloos aan te laten sluiten bij de wensen van toekomstige bewoners. We geven betrouwbaar advies vanaf de allereerste ontwerpfase van het project. We verzorgen het complete projectmanagement en de juridische begeleiding. En we zijn het centrale aanspreekpunt van onder meer architecten, aannemers, notarissen en gemeente.

Ook voor de onderstaande zaken kunt u bij ons terecht:

  • Projectanalyse: onze visie op uw projectplan
  • Ontwerpanalyse: onze visie op uw detaillerings- en indelingsvoorstellen
  • Doelgroepanalyse: op basis van uw projectplan- en ontwerp
  • Advisering: w.o. opleveringsniveau, vraagprijs, marketing

Marketing, verkoop en verhuur

Ook in het vinden en verleiden van toekomstige bewoners en het daadwerkelijk verkopen en verhuren van woningen zijn we de ervaren specialist. Al ver voor er gebouwd wordt verzorgen we de project- en gebiedsmarketing en aantrekkelijke presentaties. Zonder dat geïnteresseerden een fysieke woning kunnen bezichtigen sluiten we al de eerste contracten.

Dienstverlening op maat

Wilt u de complete begeleiding, verkoop en/of verhuur aan ons uitbesteden? Of een of enkele vormen van dienstverlening tijdens uw project? We bespreken graag met u de vele mogelijkheden.