Vorige | Volgende
Verkocht

Smitstraat 33-3 Amsterdam

Vraagprijs € 650.000 k.k.

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-6222199

info@burgerelkerbout.nl

Omschrijving

** English text below **

Een heerlijk licht 4-kamerappartement van circa 90 m² met balkon gelegen op de derde- en vierde verdieping. Op de begane grond is nog een eigen berging aanwezig. Het monumentale pand uit 1915 ligt in de populaire Transvaalbuurt van Amsterdam Oost. In de nabijheid van onder andere het Beukenplein, het Oosterpark, het winkelcentrum Oostpoort en het NS Amstelstation. Alle denkbare voorzieningen liggen in de buurt. Zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht!

Indeling
Via het gemeenschappelijke trappenhuis gaat u naar de derde verdieping.
Entree, ruime hal met toilet en meterkast. Aan de voorzijde van het appartement ligt de woonkamer met toegang tot de keuken (met wasmachine- en vaatwasser aansluiting) en het balkon. Aan de achterzijde ligt de slaap/werkkamer met een inbouwkast. Deze kamer heeft eveneens toegang tot het balkon. Met de vaste trap gaat u naar de vierde verdieping.
De ruime overloop heeft twee inbouwkasten en biedt toegang tot alle vertrekken. Er zijn twee slaapkamers voorzien van inbouwkasten en een badkamer met een douche en wastafel en een aansluiting voor de droger. Op de begane grond ligt aan de achterzijde van het complex nog een gemeenschappelijke fietsenruimte en liggen de individuele bergingen.

Vereniging van Eigenaars
De Vereniging van Eigenaars Smitstraat 29-35 en 41-49 (oneven nummers) telt 35 woningen. Het is een actieve VvE en het professionele beheer wordt uitgevoerd door VVE Beheer Amsterdam. De servicekosten bedragen € 349,67 per maand.

Bijzonderheden
• Bouwjaar 1915
• Gemeentelijk monument
• Woonoppervlakte circa 90 m² (meetrapport aanwezig)
• 3 slaapkamers
• Gelegen op de derde- en vierde verdieping
• Balkon (noordoosten)
• Harthouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing
• Actieve VVE met meerjarenonderhoudsplan en professioneel beheerder
• In 2022 is het buitenschilderwerk uitgevoerd en zijn de kozijnen vervangen
• Servicekosten bedragen € 349,67 per maand
• Energielabel E
• Nieuwe CV-ketel uit 2022
• WOZ waarde 2023 is € 735.000 (peildatum 1-1-2022)
• Ouderdomsclausule van toepassing
• Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht, Algemene Bepalingen 2016

Omgeving en bereikbaarheid
De Smitstraat is een rustige zijstraat van de Pretoriusstraat en bevindt zich in de populaire Transvaalbuurt van Amsterdam Oost. Deze wijk in Amsterdam Oost is in korte tijd uitgegroeid tot een hippe en gewilde buurt. De winkelstraten Linnaeusstraat en Middenweg liggen op loopafstand, net als het winkelcentrum Oostpoort, de dagelijkse Dappermarkt en het Beukenplein. In de buurt zijn veel restaurants, trendy cafés en een gevarieerd aanbod aan (buurt)winkels en andere voorzieningen. Voor de liefhebbers van groen is Park Frankendael en het Oosterpark in de buurt. De woning is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (bus/tram/metro) en met de auto bent u binnen 10 minuten op de ring A10.

Verkoper vertelt
Wat maakt dat de huidige bewoners hier met veel plezier wonen en waarom hebben zij besloten de woning te verkopen? De verkoper vertelt.

Wanneer heb je de woning gekocht en waarom heb je toen besloten de woning te kopen?
Ik ben begin 2002 samen met mijn twee kinderen in deze woning getrokken. Toen was het nog een huurwoning van Stadgenoot. Ik was direct gegrepen door de mooie lichtinval van twee kanten en de praktische indeling met opvallend veel inpandige kastruimte en drie redelijk grote slaapkamers. Daardoor hadden de kinderen ieder een eigen kamer boven en had ik ook nog genoeg ruimte voor mijzelf in de zijkamer beneden. Toen in 2013 dit appartement te koop werd aangeboden door de woningbouwvereniging hebben we geen moment getwijfeld.

Wat maakt het zo prettig wonen in dit huis en in deze buurt?
De kinderen zijn al een aantal jaar de deur uit, dus voor ons als een echtpaar is het nu een ruime woning, waar we ook heel goed van thuis kunnen werken en daarbij ook nog een logeerkamer hebben als de kinderen overkomen. Niet alleen de indeling van de woning, maar ook de wijk vinden we ideaal, met een juiste mix aan diversiteit. Er zijn veel gezellige buurtwinkels en er is een ruime keuze aan horeca, supermarkten en speciaalzaken. Daardoor is er voldoende levendigheid en tegelijk is de Smitstraat juist een rustige zijstraat. Er zijn veel sportgelegenheden in de buurt en ook diverse parken. Met name het Flevopark vinden we een onontdekte parel. Als geboren en getogen Amsterdammer spreekt de rijke historie van de straat en de buurt mij zeer aan.

De Vereniging van Eigenaren is actief en de bewoners gaan met elkaar om in een zeer prettige sfeer. Er is een goede mix van huurders en eigenaren. Veel van de huurders wonen hier al minstens net zo lang als ik. De eigenaren zijn merendeels jonge mensen voor wie het hun eerste woning is en dat maakt ze extra betrokken. We hebben regelmatig overleg via een WhatsApp groep. Ook gaan we twee keer per jaar met elkaar eten bij Tomatillo, het Tex-Mex restaurant aan de overkant. De eigenaar van die zaak is ook is erg betrokken bij de buurt. Fijne overburen om te hebben, want ze maken de straat gezellig en tegelijkertijd is het een rustige horecazaak. Nooit geluidsoverlast en ze gaan al om 10 uur in de avond dicht.

We hebben zelf geen auto, maar maken gebruik van deelauto’s. Die zijn ruimschoots in de buurt te vinden. Je bent zo op de A10 en er zijn altijd voldoende parkeerplekken in de straat. Openbaar vervoer is dicht bij de hand, met vele opties waarheen je maar wilt. Zelf fietsen we graag, en de privé berging beneden is ideaal als stalling zodat onze fietsen mooi droog staan. Kortom, welk vervoersmiddel je ook kiest, je bent zo in het centrum of juist de stad uit.

Waarom vertrek je/ waarom staat de woning te koop?
Vanwege een erfenis kwamen we voor een keuze te staan hoe ons geld te investeren. Vanwege onze leeftijd leek het ons verstandig om nu verhuizen naar een benedenwoning en we zijn dan ook erg blij dat we die in de buurt gevonden hebben. We verhuizen nog geen 800 meter, maar we zullen de uniekheid van de Smitstraat zeker missen.

***

A lovely bright 4-room apartment of approximately 90 m² with balcony located on the third and fourth floor. On the ground floor there is a private storage room. The monumental building from 1915 is located in the popular Transvaal neighborhood of Amsterdam East. In the vicinity of the Beukenplein, the Oosterpark, the Oostpoort shopping center and the Amstel train station. All imaginable amenities are nearby. Very well accessible by car and public transport. The ground lease is bougth off in perpetuity!

Layout
The communal staircase leads to the third floor.
Entrance hall with toilet and meter cupboard. At the front of the apartment is the living room with access to the kitchen (with washing machine and dishwasher connection) and the balcony. At the rear is the bedroom/study with a built-in closet. This room also has access to the balcony. The staircase takes you to the fourth floor.
The spacious landing has two built-in closets and provides access to all rooms. There are two bedrooms with fitted wardrobes and a bathroom with a shower and sink and a connection for the dryer. On the ground floor at the rear of the complex there is a communal bike room and individual storage rooms.

Owners Association
The Owners Association Smitstraat 29-35 and 41-49 (odd numbers) has 35 homes. It is an active association and the professional management is carried out by VVE Beheer Amsterdam. The service costs are € 349,67 per month.

Highlights
- Built in 1915
- Municipal monument
- Living area approximately 90 m² (measurement report available)
- 3 bedrooms
- Located on the third and fourth floor
- Balcony (northeast)
- Hardwood frames with double glazing
- Active owners association with multi-year maintenance plan and professional manager
- In 2022 the exterior painting has been done and the window frames have been replaced
- Service costs are € 349,67 per month
- Energy label E
- New central heating boiler from 2022
- Real estate value 2023 is € 735,000 (reference date 1-1-2022)
- Leasehold is perpetual bought off, General Provisions 2016

Environment and accessibility
The Smitstraat is a quiet side street of the Pretoriusstraat and is located in the popular Transvaal neighborhood of Amsterdam East. This neighborhood in Amsterdam East has quickly become a hip neighborhood. The shopping streets Linnaeusstraat and Middenweg are within walking distance, as are the Oostpoort shopping center, the daily Dapper Market and the Beukenplein. In the neighborhood are many restaurants, trendy cafes and a variety of stores and other amenities. For lovers of greenery, Park Frankendael and the Oosterpark are nearby. The house is easily accessible by public transport (bus/tram/metro) and by car you are within 10 minutes on the A10 ring road.

Seller says
What makes the current residents enjoy living here and why did they decide to sell the house? Seller tells.

When did you buy the house and why did you decide to buy it then?
I moved into this home with my two children in early 2002. At that time it was still a rental property owned by Stadgenoot. I was immediately captivated by the beautiful light from two sides and the practical layout with lots of closet space and three reasonably large bedrooms. As a result, the kids each had their own room upstairs and I also had plenty of room for myself in the side room downstairs. When in 2013 this apartment was offered for sale by the housing association, we did not hesitate for a moment.

What makes it so pleasant to live in this house and in this neighborhood?
The children have been gone for several years, so for us as a married couple it is now a spacious home, where we can also work very well from home and also have a guest room when the children come over. Not only the layout of the house, but we also find the neighborhood ideal, with the right mix of diversity. There are many cozy neighborhood stores and a wide choice of restaurants, supermarkets and specialty stores. Therefore there is plenty of liveliness and at the same time Smitstraat is just a quiet side street. There are many sports facilities in the neighborhood and also several parks. In particular, we find the Flevopark an undiscovered gem. As a born and bred Amsterdammer, the rich history of the street and the neighborhood really appeals to me.

The Owners Association is active and the residents interact with each other in a very pleasant atmosphere. There is a good mix of tenants and owners. Many of the tenants have lived here at least as long as I have. The owners are mostly young people for whom it is their first home, which makes them extra involved. We have regular meetings via a WhatsApp group. We also have dinner together twice a year at Tomatillo, the Tex-Mex restaurant across the street. The owner of that establishment is also very involved in the neighborhood. Great neighbors across the street to have because they make the street cozy and at the same time it's a quiet restaurant business. Never noise pollution and they close as early as 10 in the evening.

We don't have a car ourselves, but use shared cars. Those are plentiful in the neighborhood. You're on the A10 in no time and there are always plenty of parking spots in the street. Public transportation is close at hand, with many options wherever you want to go. We like to cycle ourselves, and the private storage room downstairs is ideal as storage so our bikes are nice and dry. In short, whichever means of transport you choose, you will be in or out of the city in no time.

Why are you leaving/why is the house for sale?
Because of an inheritance we had to decide how to invest our money. Because of our age, we thought it would be wise to move to a ground floor apartment and we are very happy to have found one nearby. We are moving less than 800 meters, but we will certainly miss the uniqueness of Smit Street.

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Type woning
bovenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1915
In aanbouw
nee

Details

Voorzieningen
natuurlijke ventilatie, tv kabel
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Open portiek
ja
Permanente bewoning
ja
Daktype
samengesteld dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking, pannen

Bijzonderheden

Bijzonderheden
monumentaal pand

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
90 m²
Oppervlakte overige functies
1 m²
Inhoud
246 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Aantal etages
2
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
douche, wastafel
Keuken type
dichte keuken

Isolatie en verwarming

Isolatievormen
dubbel glas
Soort verwarming
cv ketel
Warmwater installatie
cv ketel
Ketel bouwjaar
2022
Ketel type
Intergas Xtreme 30
Ketel eigendom
eigendom

Energielabel

Energielabel
E
Einddatum energielabel
2033-11-24

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Amsterdam W 8787
Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Garage

Garagesoorten
geen garage

Parkeergelegenheid

Faciliteit
betaald parkeren, parkeervergunningen

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
vrijstaand hout

VVE informatie

Periodieke bijdrage
nee
Reservefonds
ja
Vergadering
ja
Onderhoudsverwachting
ja
Opstalverzekering
ja
Inschrijving KvK
ja

Omschrijving

** English text below **

Een heerlijk licht 4-kamerappartement van circa 90 m² met balkon gelegen op de derde- en vierde verdieping. Op de begane grond is nog een eigen berging aanwezig. Het monumentale pand uit 1915 ligt in de populaire Transvaalbuurt van Amsterdam Oost. In de nabijheid van onder andere het Beukenplein, het Oosterpark, het winkelcentrum Oostpoort en het NS Amstelstation. Alle denkbare voorzieningen liggen in de buurt. Zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht!

Indeling
Via het gemeenschappelijke trappenhuis gaat u naar de derde verdieping.
Entree, ruime hal met toilet en meterkast. Aan de voorzijde van het appartement ligt de woonkamer met toegang tot de keuken (met wasmachine- en vaatwasser aansluiting) en het balkon. Aan de achterzijde ligt de slaap/werkkamer met een inbouwkast. Deze kamer heeft eveneens toegang tot het balkon. Met de vaste trap gaat u naar de vierde verdieping.
De ruime overloop heeft twee inbouwkasten en biedt toegang tot alle vertrekken. Er zijn twee slaapkamers voorzien van inbouwkasten en een badkamer met een douche en wastafel en een aansluiting voor de droger. Op de begane grond ligt aan de achterzijde van het complex nog een gemeenschappelijke fietsenruimte en liggen de individuele bergingen.

Vereniging van Eigenaars
De Vereniging van Eigenaars Smitstraat 29-35 en 41-49 (oneven nummers) telt 35 woningen. Het is een actieve VvE en het professionele beheer wordt uitgevoerd door VVE Beheer Amsterdam. De servicekosten bedragen € 349,67 per maand.

Bijzonderheden
• Bouwjaar 1915
• Gemeentelijk monument
• Woonoppervlakte circa 90 m² (meetrapport aanwezig)
• 3 slaapkamers
• Gelegen op de derde- en vierde verdieping
• Balkon (noordoosten)
• Harthouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing
• Actieve VVE met meerjarenonderhoudsplan en professioneel beheerder
• In 2022 is het buitenschilderwerk uitgevoerd en zijn de kozijnen vervangen
• Servicekosten bedragen € 349,67 per maand
• Energielabel E
• Nieuwe CV-ketel uit 2022
• WOZ waarde 2023 is € 735.000 (peildatum 1-1-2022)
• Ouderdomsclausule van toepassing
• Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht, Algemene Bepalingen 2016

Omgeving en bereikbaarheid
De Smitstraat is een rustige zijstraat van de Pretoriusstraat en bevindt zich in de populaire Transvaalbuurt van Amsterdam Oost. Deze wijk in Amsterdam Oost is in korte tijd uitgegroeid tot een hippe en gewilde buurt. De winkelstraten Linnaeusstraat en Middenweg liggen op loopafstand, net als het winkelcentrum Oostpoort, de dagelijkse Dappermarkt en het Beukenplein. In de buurt zijn veel restaurants, trendy cafés en een gevarieerd aanbod aan (buurt)winkels en andere voorzieningen. Voor de liefhebbers van groen is Park Frankendael en het Oosterpark in de buurt. De woning is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (bus/tram/metro) en met de auto bent u binnen 10 minuten op de ring A10.

Verkoper vertelt
Wat maakt dat de huidige bewoners hier met veel plezier wonen en waarom hebben zij besloten de woning te verkopen? De verkoper vertelt.

Wanneer heb je de woning gekocht en waarom heb je toen besloten de woning te kopen?
Ik ben begin 2002 samen met mijn twee kinderen in deze woning getrokken. Toen was het nog een huurwoning van Stadgenoot. Ik was direct gegrepen door de mooie lichtinval van twee kanten en de praktische indeling met opvallend veel inpandige kastruimte en drie redelijk grote slaapkamers. Daardoor hadden de kinderen ieder een eigen kamer boven en had ik ook nog genoeg ruimte voor mijzelf in de zijkamer beneden. Toen in 2013 dit appartement te koop werd aangeboden door de woningbouwvereniging hebben we geen moment getwijfeld.

Wat maakt het zo prettig wonen in dit huis en in deze buurt?
De kinderen zijn al een aantal jaar de deur uit, dus voor ons als een echtpaar is het nu een ruime woning, waar we ook heel goed van thuis kunnen werken en daarbij ook nog een logeerkamer hebben als de kinderen overkomen. Niet alleen de indeling van de woning, maar ook de wijk vinden we ideaal, met een juiste mix aan diversiteit. Er zijn veel gezellige buurtwinkels en er is een ruime keuze aan horeca, supermarkten en speciaalzaken. Daardoor is er voldoende levendigheid en tegelijk is de Smitstraat juist een rustige zijstraat. Er zijn veel sportgelegenheden in de buurt en ook diverse parken. Met name het Flevopark vinden we een onontdekte parel. Als geboren en getogen Amsterdammer spreekt de rijke historie van de straat en de buurt mij zeer aan.

De Vereniging van Eigenaren is actief en de bewoners gaan met elkaar om in een zeer prettige sfeer. Er is een goede mix van huurders en eigenaren. Veel van de huurders wonen hier al minstens net zo lang als ik. De eigenaren zijn merendeels jonge mensen voor wie het hun eerste woning is en dat maakt ze extra betrokken. We hebben regelmatig overleg via een WhatsApp groep. Ook gaan we twee keer per jaar met elkaar eten bij Tomatillo, het Tex-Mex restaurant aan de overkant. De eigenaar van die zaak is ook is erg betrokken bij de buurt. Fijne overburen om te hebben, want ze maken de straat gezellig en tegelijkertijd is het een rustige horecazaak. Nooit geluidsoverlast en ze gaan al om 10 uur in de avond dicht.

We hebben zelf geen auto, maar maken gebruik van deelauto’s. Die zijn ruimschoots in de buurt te vinden. Je bent zo op de A10 en er zijn altijd voldoende parkeerplekken in de straat. Openbaar vervoer is dicht bij de hand, met vele opties waarheen je maar wilt. Zelf fietsen we graag, en de privé berging beneden is ideaal als stalling zodat onze fietsen mooi droog staan. Kortom, welk vervoersmiddel je ook kiest, je bent zo in het centrum of juist de stad uit.

Waarom vertrek je/ waarom staat de woning te koop?
Vanwege een erfenis kwamen we voor een keuze te staan hoe ons geld te investeren. Vanwege onze leeftijd leek het ons verstandig om nu verhuizen naar een benedenwoning en we zijn dan ook erg blij dat we die in de buurt gevonden hebben. We verhuizen nog geen 800 meter, maar we zullen de uniekheid van de Smitstraat zeker missen.

***

A lovely bright 4-room apartment of approximately 90 m² with balcony located on the third and fourth floor. On the ground floor there is a private storage room. The monumental building from 1915 is located in the popular Transvaal neighborhood of Amsterdam East. In the vicinity of the Beukenplein, the Oosterpark, the Oostpoort shopping center and the Amstel train station. All imaginable amenities are nearby. Very well accessible by car and public transport. The ground lease is bougth off in perpetuity!

Layout
The communal staircase leads to the third floor.
Entrance hall with toilet and meter cupboard. At the front of the apartment is the living room with access to the kitchen (with washing machine and dishwasher connection) and the balcony. At the rear is the bedroom/study with a built-in closet. This room also has access to the balcony. The staircase takes you to the fourth floor.
The spacious landing has two built-in closets and provides access to all rooms. There are two bedrooms with fitted wardrobes and a bathroom with a shower and sink and a connection for the dryer. On the ground floor at the rear of the complex there is a communal bike room and individual storage rooms.

Owners Association
The Owners Association Smitstraat 29-35 and 41-49 (odd numbers) has 35 homes. It is an active association and the professional management is carried out by VVE Beheer Amsterdam. The service costs are € 349,67 per month.

Highlights
- Built in 1915
- Municipal monument
- Living area approximately 90 m² (measurement report available)
- 3 bedrooms
- Located on the third and fourth floor
- Balcony (northeast)
- Hardwood frames with double glazing
- Active owners association with multi-year maintenance plan and professional manager
- In 2022 the exterior painting has been done and the window frames have been replaced
- Service costs are € 349,67 per month
- Energy label E
- New central heating boiler from 2022
- Real estate value 2023 is € 735,000 (reference date 1-1-2022)
- Leasehold is perpetual bought off, General Provisions 2016

Environment and accessibility
The Smitstraat is a quiet side street of the Pretoriusstraat and is located in the popular Transvaal neighborhood of Amsterdam East. This neighborhood in Amsterdam East has quickly become a hip neighborhood. The shopping streets Linnaeusstraat and Middenweg are within walking distance, as are the Oostpoort shopping center, the daily Dapper Market and the Beukenplein. In the neighborhood are many restaurants, trendy cafes and a variety of stores and other amenities. For lovers of greenery, Park Frankendael and the Oosterpark are nearby. The house is easily accessible by public transport (bus/tram/metro) and by car you are within 10 minutes on the A10 ring road.

Seller says
What makes the current residents enjoy living here and why did they decide to sell the house? Seller tells.

When did you buy the house and why did you decide to buy it then?
I moved into this home with my two children in early 2002. At that time it was still a rental property owned by Stadgenoot. I was immediately captivated by the beautiful light from two sides and the practical layout with lots of closet space and three reasonably large bedrooms. As a result, the kids each had their own room upstairs and I also had plenty of room for myself in the side room downstairs. When in 2013 this apartment was offered for sale by the housing association, we did not hesitate for a moment.

What makes it so pleasant to live in this house and in this neighborhood?
The children have been gone for several years, so for us as a married couple it is now a spacious home, where we can also work very well from home and also have a guest room when the children come over. Not only the layout of the house, but we also find the neighborhood ideal, with the right mix of diversity. There are many cozy neighborhood stores and a wide choice of restaurants, supermarkets and specialty stores. Therefore there is plenty of liveliness and at the same time Smitstraat is just a quiet side street. There are many sports facilities in the neighborhood and also several parks. In particular, we find the Flevopark an undiscovered gem. As a born and bred Amsterdammer, the rich history of the street and the neighborhood really appeals to me.

The Owners Association is active and the residents interact with each other in a very pleasant atmosphere. There is a good mix of tenants and owners. Many of the tenants have lived here at least as long as I have. The owners are mostly young people for whom it is their first home, which makes them extra involved. We have regular meetings via a WhatsApp group. We also have dinner together twice a year at Tomatillo, the Tex-Mex restaurant across the street. The owner of that establishment is also very involved in the neighborhood. Great neighbors across the street to have because they make the street cozy and at the same time it's a quiet restaurant business. Never noise pollution and they close as early as 10 in the evening.

We don't have a car ourselves, but use shared cars. Those are plentiful in the neighborhood. You're on the A10 in no time and there are always plenty of parking spots in the street. Public transportation is close at hand, with many options wherever you want to go. We like to cycle ourselves, and the private storage room downstairs is ideal as storage so our bikes are nice and dry. In short, whichever means of transport you choose, you will be in or out of the city in no time.

Why are you leaving/why is the house for sale?
Because of an inheritance we had to decide how to invest our money. Because of our age, we thought it would be wise to move to a ground floor apartment and we are very happy to have found one nearby. We are moving less than 800 meters, but we will certainly miss the uniqueness of Smit Street.

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Type woning
bovenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1915
In aanbouw
nee

Details

Voorzieningen
natuurlijke ventilatie, tv kabel
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Open portiek
ja
Permanente bewoning
ja
Daktype
samengesteld dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking, pannen

Bijzonderheden

Bijzonderheden
monumentaal pand

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
90 m²
Oppervlakte overige functies
1 m²
Inhoud
246 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Aantal etages
2
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
douche, wastafel
Keuken type
dichte keuken

Isolatie en verwarming

Isolatievormen
dubbel glas
Soort verwarming
cv ketel
Warmwater installatie
cv ketel
Ketel bouwjaar
2022
Ketel type
Intergas Xtreme 30
Ketel eigendom
eigendom

Energielabel

Energielabel
E
Einddatum energielabel
2033-11-24

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Amsterdam W 8787
Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Garage

Garagesoorten
geen garage

Parkeergelegenheid

Faciliteit
betaald parkeren, parkeervergunningen

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
vrijstaand hout

VVE informatie

Periodieke bijdrage
nee
Reservefonds
ja
Vergadering
ja
Onderhoudsverwachting
ja
Opstalverzekering
ja
Inschrijving KvK
ja

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Smitstraat 33-3 Amsterdam

naar Smitstraat 33-3 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand