Vorige | Volgende
Verkocht

Overtoom 254-3 Amsterdam

Vraagprijs € 850.000 k.k.

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-6222199

info@burgerelkerbout.nl

Omschrijving

** English text below **

Een heerlijk licht dubbel bovenhuis van circa 108 m² gelegen op de derde en vierde verdieping met een groot zonnig dakterras van circa 35 m² en een fantastisch uitzicht over Amsterdam. De woning heeft eigen opgang vanaf de tweede verdieping, een ruime living met open keuken en een zonnig balkon en drie slaapkamers. Het karakteristieke pand uit 1904 ligt aan de Overtoom in Oud-West, tegenover het Vondelpark, en staat op eigen grond.

Indeling
Via het gerenoveerde trappenhuis ga je naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Entree van het appartement met hal, garderoberuimte en de vaste trap naar de derde verdieping. Het grote dakraam zorgt voor een prettige, lichte entree tot de woonkamer.

Derde verdieping
Een ruime en lichte woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de voorzijde zijn mooie boogramen en openslaande deuren naar het overdekte, zonnige balkon. Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar de hal met toegang tot de twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van het pand. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel. Er is een apart toilet met fonteintje en een ruimte voor de wasmachine en droger.

Vierde verdieping
Met de vaste trap in de woonkamer ga je naar de vierde verdieping. Deze kapverdieping heeft een grote slaapkamer van ruim 23 m² en openslaande deuren naar het zonnige dakterras van circa 35 m² waar je de hele dag van de zon kunt genieten en prachtige uitzicht hebt over Amsterdam.

Vereniging van Eigenaars
De Vereniging van Eigenaars Overtoom 254 te Amsterdam telt 4 leden. De administratie zal worden uitbesteed aan een professioneel beheerder. De servicekosten bedragen € 180,- per maand.

Bijzonderheden
• Dubbel bovenhuis van circa 108 m² (gemeten conform NEN 2580)
• Gelegen op de 3e - en 4e verdieping met eigen opgang vanaf de 2e verdieping
• 3 slaapkamers
• Zonnig en beschut balkon grenzend aan de woonkamer
• Groot dakterras van circa 35 m²
• Bouwjaar 1904 en met vergunning gesplitst in 2003
• Het bitumen van het dak is in 2021 vervangen
• Kleine en actieve VvE met MJOP
• Servicekosten bedragen € 180,- per maand
• Dubbele beglazing
• Energielabel D
• Nabij het Vondelpark
• Eigen grond

Omgeving en bereikbaarheid
De woning ligt in het geliefde stadsdeel West, in de Helmersbuurt, een gewilde woonomgeving aan de rand van het Vondelpark. Op loopafstand is een grote diversiteit aan (buurt)winkels, restaurants en trendy cafés en sportfaciliteiten. Zeer goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de Ring A10 en met de fiets binnen 5 minuten in het stadscentrum en op het Leidseplein met o.a. de Stadsschouwburg en het nieuwe De La Mar theater. Op de Overtoom lopen diverse bus- en tramlijnen die je onder andere brengen naar het Centraal Station en Station Lelylaan met een directe verbinding naar Schiphol.

Verkoper vertelt
Wat maakt dat de huidige bewoners hier met veel plezier wonen en waarom hebben zij besloten de woning te verkopen? De verkoper vertelt.

Wanneer heb je de woning gekocht en waarom heb je toen besloten deze woning te kopen?
Woning in 2009 gekocht, omdat we op zoek waren naar iets ruimers. We woonden al in deze buurt: onze eerste koopwoning bevindt zich op een steenworp afstand van onze huidige woning aan de Overtoom. We hebben destijds meerdere huizen bekeken, het appartement aan de Overtoom sprong er in meerdere opzichten bovenuit en we wisten meteen “hier willen we wonen”. Een uniek pand, met een breed en ruim opgezet trappenhuis en een loftachtige bovenwoning. De ruime, brede woonkamer met het ronde boograam maakte meteen indruk. Daarnaast de mooie houten trappen, de inpandige loggia en natuurlijk de prachtige lichtinval. Aan de achterkant een voor Amsterdamse begrippen enorme binnentuin en een geweldig uitzicht op de gekleurde achtergevels van onze achterburen (het is net Willemstad). Tot onze verbazing was van het verkeer beneden vrij weinig te horen. Het huis ademde licht, lucht en ruimte. Pas toen is ons gaan opvallen hoe mooi veel huizen aan de Overtoom zijn en hoeveel breder en dieper ze zijn dan veel andere huizen in Oud-West.

Wat maakt het zo prettig wonen in dit huis en in deze buurt?
Het huis heeft voor ons altijd een heel prettige sfeer gehad door de mooie lichtinval via het ronde raam en de lichtkoepel. Zelfs op donkere, regenachtige dagen heb je in dit huis nog steeds veel licht. Dat is ook waarom we graag boven wonen. Het huis is in 2003 volledig gerenoveerd en dat maakt dat alles stevig en stabiel aanvoelt. De vloer en de muren zijn goed geïsoleerd en je hoort nauwelijks geluid van de buren. Op het prachtige dakterras heb je een waanzinnig uitzicht over Amsterdam en zie je o.a. het Rijksmuseum, de Westertoren, Paleis op de Dam en de Amsterdam Toren aan de overkant van het IJ. Het dakterras grenst aan weerszijden aan de dakterrassen van de buren, met beiden hebben wij heel goed contact en het is erg gezellig als iedereen op zonnige dagen buiten zit. Het Vondelpark aan de overkant van de straat voelt als onze achtertuin. Temeer omdat je via de Anna van den Vondelstraat zo het park inloopt. Parkeren doen we ook altijd in deze straat: dichtbij en (bijna) altijd plek. Verder heeft deze buurt alles wat wij mooi vinden aan het wonen in Amsterdam: de levendige J.P. Heijestraat met de leuke winkels en koffietentjes, het Cremerplein waar onze kinderen spelen, de Ten Kate markt en natuurlijk de Hallen. En binnen no-time ben je in het centrum voor een concert of voorstelling. Ook het Rijksmuseum, het Stedelijk, het Van Gogh en het Concertgebouw bevinden zich op steenworp afstand. De buurt zelf voelt eerder dorps aan dan grootstedelijk. Er zijn relatief weinig toeristen, veel buurtbewoners en winkeliers kennen en groeten elkaar. Dat maakt dat het wonen in deze buurt voor ons echt als thuis aanvoelt.

Waarom vertrek je/ waarom staat de woning te koop?
Wij waren aanvankelijk niet van plan om überhaupt weg te gaan, maar na de geboorte van ons derde kindje komen we nu toch wat ruimte (die extra slaapkamer) te kort. We zullen dit huis - waar 2 van onze 3 kinderen geboren zijn – enorm gaan missen. Gelukkig blijven we wel gewoon in de buurt wonen waar we zo van houden.

***

A wonderfully light double upper house of approximately 108 m² located on the third and fourth floor with a large sunny roof terrace of approximately 35 m² and a fantastic view over Amsterdam. The house has its own entrance from the second floor, a spacious living room with open kitchen and a sunny balcony and three bedrooms. The characteristic building from 1904 is located on the Overtoom in Oud-West, opposite the Vondelpark, and stands on its own ground.

Layout
You go to the second floor via the renovated staircase.

Second floor
Entrance of the apartment with hall, wardrobe space and the staircase to the third floor. The large skylight provides a pleasant, light entrance to the living room.

Third floor
A spacious and bright living room with open kitchen with various built-in appliances. At the front are beautiful arched windows and patio doors to the covered, sunny balcony. From the lounge there are patio doors to the hallway with access to the two bedrooms located at the rear of the property. The bathroom has a bath, shower and double sink. There is a separate toilet with sink and space for the washing machine and dryer.

Fourth floor
With the staircase in the living room you go to the fourth floor. This top floor has a large bedroom of more than 23 m² and patio doors to the sunny roof terrace of approximately 35 m² where you can enjoy the sun all day long and have a beautiful view over Amsterdam.

Association of Owners
The Owners' Association Overtoom 254 in Amsterdam has 4 members. The administration will be outsourced to a professional administrator. The service costs are € 180 per month.

Particularities
• Double upper house of approximately 108 m² (measured in accordance with NEN 2580)
• Located on the 3rd and 4th floor with private entrance from the 2nd floor
• 3 bedrooms
• Sunny and sheltered balcony adjacent to the living room
• Large roof terrace of approximately 35 m²
• Built in 1904 and split with permit in 2003
• The bitumen of the roof was replaced in 2021
• Small and active VvE with MJOP
• Service costs are € 180 per month
• Double glass
• Energy label D
• Near the Vondelpark
• Own ground

Environment and accessibility
The house is located in the popular West district, in the Helmersbuurt, a popular residential area on the edge of the Vondelpark. Within walking distance is a wide variety of (neighborhood) shops, restaurants and trendy cafes and sports facilities. Very well served by both public transport and car. By car you are within 5 minutes on the Ring A10 and by bike within 5 minutes in the city center and on the Leidseplein with, among other things, the Stadsschouwburg and the new De La Mar theater. Various bus and tram lines run on the Overtoom that take you to Central Station and Lelylaan Station with a direct connection to Schiphol.

Seller tells
What makes the current residents happy to live here and why have they decided to sell the house? The seller tells.

When did you buy the house and why did you decide to buy this house?
Bought a house in 2009 because we were looking for something more spacious. We already lived in this neighbourhood: our first home for sale is a stone's throw from our current home on the Overtoom. We looked at several houses at the time, the apartment on the Overtoom stood out in several respects and we immediately knew "we want to live here". A unique building, with a wide and spacious stairwell and a loft-like upstairs apartment. The spacious, wide living room with the round arched window made an immediate impression. In addition, the beautiful wooden stairs, the indoor loggia and of course the beautiful light. At the back a huge courtyard garden for Amsterdam standards and a great view of the colored rear facades of our neighbors behind (it's just like Willemstad). To our surprise, there was very little to be heard from the traffic below. The house breathed light, air and space. Only then did we notice how beautiful many houses on the Overtoom are and how much wider and deeper they are than many other houses in Oud-West.

What makes living in this house and in this neighborhood so pleasant?
The house has always had a very pleasant atmosphere for us due to the beautiful light through the round window and the skylight. Even on dark, rainy days you still have a lot of light in this house. That's why we like to live upstairs. The house was completely renovated in 2003 and that makes everything feel solid and stable. The floor and walls are well insulated and you hardly hear any noise from the neighbors. On the beautiful roof terrace you have an amazing view over Amsterdam and you can see the Rijksmuseum, the Westertoren, Paleis op de Dam and the Amsterdam Toren on the other side of the IJ. The roof terrace is adjacent to the roof terraces of the neighbors on both sides, we have very good contact with both and it is very pleasant when everyone sits outside on sunny days. The Vondelpark across the street feels like our backyard. All the more so because you can walk straight into the park via Anna van den Vondelstraat. We always park in this street: close by and (almost) always a spot. Furthermore, this neighborhood has everything we like about living in Amsterdam: the lively J.P. Heijestraat with its nice shops and coffee shops, the Cremerplein where our children play, the Ten Kate market and of course the Hallen. And in no time you are in the center for a concert or performance. The Rijksmuseum, the Stedelijk, the Van Gogh and the Concertgebouw are also a stone's throw away. The neighborhood itself feels more village than metropolitan. There are relatively few tourists, many local residents and shopkeepers know and greet each other. That makes living in this neighborhood really feel like home to us.

Why are you leaving/why is the house for sale?
Initially we were not planning to leave at all, but after the birth of our third child we are now running out of space (that extra bedroom). We will miss this house - where 2 of our 3 children were born - enormously. Fortunately, we will continue to live in the neighborhood that we love so much.

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Type woning
bovenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1904
In aanbouw
nee

Details

Ligging
in woonwijk, vrij uitzicht
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Daktype
samengesteld dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
108 m²
Inhoud
315 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Aantal etages
2
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad
Keuken type
inbouwapparatuur, open keuken, woonkeuken

Isolatie en verwarming

Soort verwarming
cv ketel
Warmwater installatie
cv ketel
Ketel bouwjaar
2015
Ketel type
Intergas HR eco 36
Ketel gas/olie
gas
Ketel eigendom
eigendom

Energielabel

Energielabel
D
Einddatum energielabel
2031-12-30

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Amsterdam T 6423
Eigendomssituatie
volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Garage

Garagesoorten
geen garage

Parkeergelegenheid

Faciliteit
betaald parkeren, parkeervergunningen

VVE informatie

Appartement bijdrage
180
Periodieke bijdrage
ja
Reservefonds
ja
Vergadering
ja
Onderhoudsverwachting
ja
Opstalverzekering
ja
Inschrijving KvK
ja

Omschrijving

** English text below **

Een heerlijk licht dubbel bovenhuis van circa 108 m² gelegen op de derde en vierde verdieping met een groot zonnig dakterras van circa 35 m² en een fantastisch uitzicht over Amsterdam. De woning heeft eigen opgang vanaf de tweede verdieping, een ruime living met open keuken en een zonnig balkon en drie slaapkamers. Het karakteristieke pand uit 1904 ligt aan de Overtoom in Oud-West, tegenover het Vondelpark, en staat op eigen grond.

Indeling
Via het gerenoveerde trappenhuis ga je naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Entree van het appartement met hal, garderoberuimte en de vaste trap naar de derde verdieping. Het grote dakraam zorgt voor een prettige, lichte entree tot de woonkamer.

Derde verdieping
Een ruime en lichte woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de voorzijde zijn mooie boogramen en openslaande deuren naar het overdekte, zonnige balkon. Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar de hal met toegang tot de twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van het pand. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel. Er is een apart toilet met fonteintje en een ruimte voor de wasmachine en droger.

Vierde verdieping
Met de vaste trap in de woonkamer ga je naar de vierde verdieping. Deze kapverdieping heeft een grote slaapkamer van ruim 23 m² en openslaande deuren naar het zonnige dakterras van circa 35 m² waar je de hele dag van de zon kunt genieten en prachtige uitzicht hebt over Amsterdam.

Vereniging van Eigenaars
De Vereniging van Eigenaars Overtoom 254 te Amsterdam telt 4 leden. De administratie zal worden uitbesteed aan een professioneel beheerder. De servicekosten bedragen € 180,- per maand.

Bijzonderheden
• Dubbel bovenhuis van circa 108 m² (gemeten conform NEN 2580)
• Gelegen op de 3e - en 4e verdieping met eigen opgang vanaf de 2e verdieping
• 3 slaapkamers
• Zonnig en beschut balkon grenzend aan de woonkamer
• Groot dakterras van circa 35 m²
• Bouwjaar 1904 en met vergunning gesplitst in 2003
• Het bitumen van het dak is in 2021 vervangen
• Kleine en actieve VvE met MJOP
• Servicekosten bedragen € 180,- per maand
• Dubbele beglazing
• Energielabel D
• Nabij het Vondelpark
• Eigen grond

Omgeving en bereikbaarheid
De woning ligt in het geliefde stadsdeel West, in de Helmersbuurt, een gewilde woonomgeving aan de rand van het Vondelpark. Op loopafstand is een grote diversiteit aan (buurt)winkels, restaurants en trendy cafés en sportfaciliteiten. Zeer goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de Ring A10 en met de fiets binnen 5 minuten in het stadscentrum en op het Leidseplein met o.a. de Stadsschouwburg en het nieuwe De La Mar theater. Op de Overtoom lopen diverse bus- en tramlijnen die je onder andere brengen naar het Centraal Station en Station Lelylaan met een directe verbinding naar Schiphol.

Verkoper vertelt
Wat maakt dat de huidige bewoners hier met veel plezier wonen en waarom hebben zij besloten de woning te verkopen? De verkoper vertelt.

Wanneer heb je de woning gekocht en waarom heb je toen besloten deze woning te kopen?
Woning in 2009 gekocht, omdat we op zoek waren naar iets ruimers. We woonden al in deze buurt: onze eerste koopwoning bevindt zich op een steenworp afstand van onze huidige woning aan de Overtoom. We hebben destijds meerdere huizen bekeken, het appartement aan de Overtoom sprong er in meerdere opzichten bovenuit en we wisten meteen “hier willen we wonen”. Een uniek pand, met een breed en ruim opgezet trappenhuis en een loftachtige bovenwoning. De ruime, brede woonkamer met het ronde boograam maakte meteen indruk. Daarnaast de mooie houten trappen, de inpandige loggia en natuurlijk de prachtige lichtinval. Aan de achterkant een voor Amsterdamse begrippen enorme binnentuin en een geweldig uitzicht op de gekleurde achtergevels van onze achterburen (het is net Willemstad). Tot onze verbazing was van het verkeer beneden vrij weinig te horen. Het huis ademde licht, lucht en ruimte. Pas toen is ons gaan opvallen hoe mooi veel huizen aan de Overtoom zijn en hoeveel breder en dieper ze zijn dan veel andere huizen in Oud-West.

Wat maakt het zo prettig wonen in dit huis en in deze buurt?
Het huis heeft voor ons altijd een heel prettige sfeer gehad door de mooie lichtinval via het ronde raam en de lichtkoepel. Zelfs op donkere, regenachtige dagen heb je in dit huis nog steeds veel licht. Dat is ook waarom we graag boven wonen. Het huis is in 2003 volledig gerenoveerd en dat maakt dat alles stevig en stabiel aanvoelt. De vloer en de muren zijn goed geïsoleerd en je hoort nauwelijks geluid van de buren. Op het prachtige dakterras heb je een waanzinnig uitzicht over Amsterdam en zie je o.a. het Rijksmuseum, de Westertoren, Paleis op de Dam en de Amsterdam Toren aan de overkant van het IJ. Het dakterras grenst aan weerszijden aan de dakterrassen van de buren, met beiden hebben wij heel goed contact en het is erg gezellig als iedereen op zonnige dagen buiten zit. Het Vondelpark aan de overkant van de straat voelt als onze achtertuin. Temeer omdat je via de Anna van den Vondelstraat zo het park inloopt. Parkeren doen we ook altijd in deze straat: dichtbij en (bijna) altijd plek. Verder heeft deze buurt alles wat wij mooi vinden aan het wonen in Amsterdam: de levendige J.P. Heijestraat met de leuke winkels en koffietentjes, het Cremerplein waar onze kinderen spelen, de Ten Kate markt en natuurlijk de Hallen. En binnen no-time ben je in het centrum voor een concert of voorstelling. Ook het Rijksmuseum, het Stedelijk, het Van Gogh en het Concertgebouw bevinden zich op steenworp afstand. De buurt zelf voelt eerder dorps aan dan grootstedelijk. Er zijn relatief weinig toeristen, veel buurtbewoners en winkeliers kennen en groeten elkaar. Dat maakt dat het wonen in deze buurt voor ons echt als thuis aanvoelt.

Waarom vertrek je/ waarom staat de woning te koop?
Wij waren aanvankelijk niet van plan om überhaupt weg te gaan, maar na de geboorte van ons derde kindje komen we nu toch wat ruimte (die extra slaapkamer) te kort. We zullen dit huis - waar 2 van onze 3 kinderen geboren zijn – enorm gaan missen. Gelukkig blijven we wel gewoon in de buurt wonen waar we zo van houden.

***

A wonderfully light double upper house of approximately 108 m² located on the third and fourth floor with a large sunny roof terrace of approximately 35 m² and a fantastic view over Amsterdam. The house has its own entrance from the second floor, a spacious living room with open kitchen and a sunny balcony and three bedrooms. The characteristic building from 1904 is located on the Overtoom in Oud-West, opposite the Vondelpark, and stands on its own ground.

Layout
You go to the second floor via the renovated staircase.

Second floor
Entrance of the apartment with hall, wardrobe space and the staircase to the third floor. The large skylight provides a pleasant, light entrance to the living room.

Third floor
A spacious and bright living room with open kitchen with various built-in appliances. At the front are beautiful arched windows and patio doors to the covered, sunny balcony. From the lounge there are patio doors to the hallway with access to the two bedrooms located at the rear of the property. The bathroom has a bath, shower and double sink. There is a separate toilet with sink and space for the washing machine and dryer.

Fourth floor
With the staircase in the living room you go to the fourth floor. This top floor has a large bedroom of more than 23 m² and patio doors to the sunny roof terrace of approximately 35 m² where you can enjoy the sun all day long and have a beautiful view over Amsterdam.

Association of Owners
The Owners' Association Overtoom 254 in Amsterdam has 4 members. The administration will be outsourced to a professional administrator. The service costs are € 180 per month.

Particularities
• Double upper house of approximately 108 m² (measured in accordance with NEN 2580)
• Located on the 3rd and 4th floor with private entrance from the 2nd floor
• 3 bedrooms
• Sunny and sheltered balcony adjacent to the living room
• Large roof terrace of approximately 35 m²
• Built in 1904 and split with permit in 2003
• The bitumen of the roof was replaced in 2021
• Small and active VvE with MJOP
• Service costs are € 180 per month
• Double glass
• Energy label D
• Near the Vondelpark
• Own ground

Environment and accessibility
The house is located in the popular West district, in the Helmersbuurt, a popular residential area on the edge of the Vondelpark. Within walking distance is a wide variety of (neighborhood) shops, restaurants and trendy cafes and sports facilities. Very well served by both public transport and car. By car you are within 5 minutes on the Ring A10 and by bike within 5 minutes in the city center and on the Leidseplein with, among other things, the Stadsschouwburg and the new De La Mar theater. Various bus and tram lines run on the Overtoom that take you to Central Station and Lelylaan Station with a direct connection to Schiphol.

Seller tells
What makes the current residents happy to live here and why have they decided to sell the house? The seller tells.

When did you buy the house and why did you decide to buy this house?
Bought a house in 2009 because we were looking for something more spacious. We already lived in this neighbourhood: our first home for sale is a stone's throw from our current home on the Overtoom. We looked at several houses at the time, the apartment on the Overtoom stood out in several respects and we immediately knew "we want to live here". A unique building, with a wide and spacious stairwell and a loft-like upstairs apartment. The spacious, wide living room with the round arched window made an immediate impression. In addition, the beautiful wooden stairs, the indoor loggia and of course the beautiful light. At the back a huge courtyard garden for Amsterdam standards and a great view of the colored rear facades of our neighbors behind (it's just like Willemstad). To our surprise, there was very little to be heard from the traffic below. The house breathed light, air and space. Only then did we notice how beautiful many houses on the Overtoom are and how much wider and deeper they are than many other houses in Oud-West.

What makes living in this house and in this neighborhood so pleasant?
The house has always had a very pleasant atmosphere for us due to the beautiful light through the round window and the skylight. Even on dark, rainy days you still have a lot of light in this house. That's why we like to live upstairs. The house was completely renovated in 2003 and that makes everything feel solid and stable. The floor and walls are well insulated and you hardly hear any noise from the neighbors. On the beautiful roof terrace you have an amazing view over Amsterdam and you can see the Rijksmuseum, the Westertoren, Paleis op de Dam and the Amsterdam Toren on the other side of the IJ. The roof terrace is adjacent to the roof terraces of the neighbors on both sides, we have very good contact with both and it is very pleasant when everyone sits outside on sunny days. The Vondelpark across the street feels like our backyard. All the more so because you can walk straight into the park via Anna van den Vondelstraat. We always park in this street: close by and (almost) always a spot. Furthermore, this neighborhood has everything we like about living in Amsterdam: the lively J.P. Heijestraat with its nice shops and coffee shops, the Cremerplein where our children play, the Ten Kate market and of course the Hallen. And in no time you are in the center for a concert or performance. The Rijksmuseum, the Stedelijk, the Van Gogh and the Concertgebouw are also a stone's throw away. The neighborhood itself feels more village than metropolitan. There are relatively few tourists, many local residents and shopkeepers know and greet each other. That makes living in this neighborhood really feel like home to us.

Why are you leaving/why is the house for sale?
Initially we were not planning to leave at all, but after the birth of our third child we are now running out of space (that extra bedroom). We will miss this house - where 2 of our 3 children were born - enormously. Fortunately, we will continue to live in the neighborhood that we love so much.

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Type woning
bovenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1904
In aanbouw
nee

Details

Ligging
in woonwijk, vrij uitzicht
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Daktype
samengesteld dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
108 m²
Inhoud
315 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Aantal etages
2
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad
Keuken type
inbouwapparatuur, open keuken, woonkeuken

Isolatie en verwarming

Soort verwarming
cv ketel
Warmwater installatie
cv ketel
Ketel bouwjaar
2015
Ketel type
Intergas HR eco 36
Ketel gas/olie
gas
Ketel eigendom
eigendom

Energielabel

Energielabel
D
Einddatum energielabel
2031-12-30

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Amsterdam T 6423
Eigendomssituatie
volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Garage

Garagesoorten
geen garage

Parkeergelegenheid

Faciliteit
betaald parkeren, parkeervergunningen

VVE informatie

Appartement bijdrage
180
Periodieke bijdrage
ja
Reservefonds
ja
Vergadering
ja
Onderhoudsverwachting
ja
Opstalverzekering
ja
Inschrijving KvK
ja

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Overtoom 254-3 Amsterdam

naar Overtoom 254-3 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand