Vorige | Volgende
Verkocht

Narva-eiland 216+PP Amsterdam

Vraagprijs € 1.100.000 k.k.

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-6222199

info@burgerelkerbout.nl

Omschrijving

** English text below **

Op een unieke locatie in de Houthavens bieden we u een stijlvol afgewerkt nieuwbouwappartement aan: Een driedubbel bovenhuis van circa 120 m² met een eigen berging en parkeerplaats.
Het appartement heeft drie goede slaapkamers, een ruime woonkamer en een woonkeuken met aangrenzend een zonnig terras met zijdeling uitzicht op het IJ. Aan de achterzijde van het complex wordt de gracht weer open gegraven nu de bouwwerkzaamheden zijn afgerond.
Het nieuwbouwcomplex uit 2021 ligt op het Narva-eiland, een autoluw, groen en duurzaam eiland aan het IJ en niet ver van de Amsterdamse binnenstad. Een populaire woonomgeving nabij het Westerpark en het Centraal station.
De erfpachtcanon is afgekocht tot 01-09-2068 en het erfpachtrecht is omgezet naar eeuwigdurende erfpacht.

Indeling
Via de gezamenlijke entree met bellentableau gaat u met de lift naar de vierde verdieping.

Vierde verdieping
Entree, meterkast, ruime woonkeuken met hoge plafonds (3.13 m.) en een heerlijke zonnig terras. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, combi-oven, vaatwasser en een losse koelkast. Het aanrechtblad is gemaakt van kwartsiet, dat erg stevig en onderhoudsvriendelijk is. Via de vaste trap gaat u naar de derde verdieping.

Derde verdieping
De woonkamer ligt aan de achterzijde en vanwege de grote ramen is dit een fijne lichte ruimte. De slaap/werkkamer ligt aan de voorzijde. Op deze etage is nog een toilet met fonteintje en een ruime inbouwkast. Via de vaste trap gaat u naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Op de overloop is nog een trapkast, een wasruimte en een bergruimte met een kast waar de cv-ketel hangt.
De woning is perfect geïsoleerd en voorzien van vijf zonnepanelen. Op de vloeren liggen keramische tegels die ook doorlopen op het terras. In de gehele woning is vloerverwarming en vloerkoeling.
Onder het gebouw bevinden zich een eigen berging en parkeerplaats in de parkeergarage.

Vereniging van Eigenaars
De Vereniging van Eigenaars (VvE) Narva-eiland Kavel 4C en 4G te Amsterdam telt 104 appartementen met 102 parkeerplaatsen. Het is een gezonde en actieve VvE en het professionele beheer wordt uitgevoerd door Newomij VvE Beheer.
De servicekosten voor de woning en parkeerplaats zijn € 243,79 per maand.

Bijzonderheden
• Driedubbel bovenhuis van circa 120 m² op de 4e, 3e en 2e verdieping
• Drie slaapkamers en een ruime woonkamer en woonkeuken
• Zonnig terras op het zuidoosten grenzend aan de woonkeuken
• Nieuwbouwcomplex in 2021 opgeleverd, voorzien van een lift
• Volledig geïsoleerd en lage energielasten
• Energielabel A
• 5 eigen zonnepanelen op het dak
• Vloerverwarming en vloerkoeling
• Gezonde en actieve VvE met professionele beheerder
• De servicekosten bedragen in totaal € 243,79 per maand
• Privé berging aanwezig
• Eigen parkeerplaats in onderliggende parkeergarage
• Fantastische locatie nabij het water
• De gracht aan de achterzijde wordt binnenkort weer open gegraven
• Erfpacht is afgekocht tot 01-09-2068
• Het erfpachttijdvak daarna is omgezet naar eeuwigdurende erfpacht, waarbij de canon is vastgeklikt

Omgeving en bereikbaarheid
De Houthavens is een nieuwe, duurzame en autoluwe stadswijk aan het water met een centrale ligging tussen het noordelijk deel van de Spaarndammerbuurt en het IJ. Het Narva-eiland is onderdeel van een van de zeven kunstmatige eilanden in de Houthavens. Deze plek was ooit een van de belangrijkste handelshavens ter wereld. Nu kenmerkt de buurt zich als levendige stadswijk omringt door water en groen.
Het is een kindvriendelijke buurt met diverse scholen, BSO en kinderopvang. Er zijn diverse voorzieningen zoals een zorgcentrum, sportfaciliteiten en uiteraard horecalocaties zoals Boat & Co, restaurant Karaat, Pont 13, restaurant Vessel, Bar Hout, REM restaurant. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u naar de supermarkten op de Spaarndammerstraat.
Vanaf de Spaarndammerdijk rijdt u in tien minuten naar de ring A10 West of het Centraal Station. Met de fiets bent u eveneens snel op het Centraal Station, station Sloterdijk of in de Amsterdamse binnenstad. In de nabijheid van het Haarlemmerplein, het Westerpark en de Jordaan. Wandelen kunt u onder andere aan de oevers van het IJ of in het Houthavenpark en bij de markante Pontsteiger kunt u de pont naar de NDSM-werf in Noord te nemen.

Verkoper vertelt
Wat maakt dat de huidige bewoners hier met plezier wonen en waarom hebben zij besloten de woning te verkopen? De verkoper vertelt.

Wanneer heb je de woning gekocht en destijds besloten deze woning te kopen?
Wij hebben op 5 augustus 2020 de koopovereenkomst en de aanneemovereenkomst voor de bouw van onze woning getekend. De woning is opgeleverd begin 2021.

Wat maakt het zo prettig wonen in dit huis en in deze buurt?
De wijk is de eerste klimaatneutrale wijk van Nederland. De woning is een herenhuis, maar dan nieuwbouw, en lijkt op een mix tussen een modern grachtenpand en Venetië. Het design van de architectuur is erg mooi. De woning staat in de gracht (wordt momenteel aangelegd), met aan de binnenkant tuintjes. De woning zit dicht tegen het IJ aan, voor extra rust en een prachtig uitzicht (ver van de autostraat die leidt naar de parkeergarage onder het huis). De woning heeft praktisch geen energiekosten (we kregen circa EUR 900 terug, en betaalden circa EUR 140 per maand). Alles is nieuw en ‘state of the art’, wat heel fijn is. De hele wijk is autoluw, maar gemakkelijk verbonden met Ring West en je bent ook zo op Centraal Station en Oost. Je loopt zo het Westerpark en het centrum in, maar zit wel op een eiland in het IJ. Een oase van rust, maar dan dus direct verbonden met het centrum. In onze ogen is deze woning één van de mooiste op het eiland en in één van de meest bijzondere wijken van Nederland.


***

At a unique location in the Houthavens, we offer you a stylishly finished new-build apartment: a triple upper house of approximately 120 m² with its own storage room and parking space.
The apartment has three good bedrooms, a spacious living room and a kitchen with an adjoining sunny terrace with a side view of the IJ. At the rear of the complex, the canal will be dug open again now that the construction work has been completed.
The new-build complex from 2021 is located on Narva Island, a low-traffic, green and sustainable island on the IJ and not far from Amsterdam's city center. A popular residential area near Westerpark and Central Station.
The leasehold has been bought off until 2068.

Layout
Via the common entrance with doorbells you take the elevator to the fourth floor.

Fourth floor
Entrance, meter cupboard, spacious kitchen with high ceilings (3.13 m.) and a lovely sunny terrace. The modern kitchen is equipped with various built-in appliances such as an induction hob, combi oven, dishwasher and separate refrigerator. The countertop is made of quartzite, which is very sturdy and easy to maintain. Via the staircase you go to the third floor.

Third floor
The living room is located at the rear and because of the large windows this is a nice light room. The bedroom / study is located at the front. On this floor is another toilet with hand basin and a spacious built-in wardrobe. Via the staircase you go to the second floor.

Second floor
Landing with access to all rooms. Two spacious bedrooms and a luxurious bathroom with a bath, walk-in shower, washbasin and toilet. On the landing is a stair cupboard, a laundry room and a storage room with a cupboard where the central heating boiler hangs.
The house is perfectly insulated and equipped with five solar panels. The floors have ceramic tiles and these tiles also extend onto the terrace. In the apartment is underfloor heating and floor cooling.
Under the building there is a private storage room and parking space in the parking garage.

Association of Owners
The Association of Owners (VvE) Narva Island Kavel 4C and 4G in Amsterdam has 104 apartments with 102 parking spaces. It is a healthy and active VvE and the professional management is carried out by Newomij VvE Beheer.
The service costs for the house and parking space are € 243.79 per month.

Particularities
• Triple upper house of approximately 120 m² on the 4th, 3rd and 2nd floor
• Three bedrooms and a spacious living room and kitchen
• Sunny terrace on the southeast adjacent to the kitchen
• New-build complex completed in 2021, equipped with a lift
• Fully insulated and low energy costs
• Energy label A
• 5 own solar panels on the roof
• Floor heating and floor cooling
• Healthy and active VvE with professional manager
• The service costs amount to a total of € 243.79 per month
• Private storage available
• Own parking space in underlying parking garage
• Fantastic location near the water
• The canal at the rear will soon be dug open again
• Long lease has been bought off until 01-09-2068

Environment and accessibility
The Houthavens is a new and car-free city district on the water with a central location between the northern part of the Spaarndammerbuurt and the IJ. The Narva Island is part of one of the seven artificial islands in the Houthavens. This place was once one of the most important trading ports in the world. Now the neighborhood is characterized as a lively urban district surrounded by water and greenery. It is a child-friendly neighborhood with various schools, BSO and childcare. There are various facilities such as a care center, sports facilities and of course catering locations such as Boat & Co, restaurant Karaat, Pont 13, restaurant Vessel, Bar Hout, REM restaurant. For your daily shopping you can go to the supermarkets on the Spaarndammerstraat.
From Spaarndammerdijk you can drive to the A10 West ring road or Central Station in ten minutes. You can also quickly reach the Central Station, Sloterdijk station or the Amsterdam city center by bike. In the vicinity of the Haarlemmerplein, the Westerpark and the Jordaan. You can go for a walk on the banks of the IJ or in the Houthavenpark and at the striking Pontsteiger you can take the ferry to the NDSM wharf in Noord.

Seller tells
What makes the current residents enjoy living here and why did they decide to sell the house? The seller tells.

When did you buy the house and when did you decide to buy this house?
We signed the purchase agreement and the construction contract for the construction of our home on August 5, 2020. The house was completed in early 2021.

What makes it so pleasant to live in this house and in this neighborhood?
The district is the first climate-neutral district in the Netherlands. The house is a mansion, but new construction, and resembles a mix between a modern canal house and Venice. The design of the architecture is very beautiful. The house is located in the canal (currently being constructed), with small gardens on the inside. The house is close to the IJ, for extra tranquility and a beautiful view (far from the motorway that leads to the parking garage under the house). The house has practically no energy costs (we got back about EUR 900, and paid about EUR 140 per month). Everything is new and state of the art, which is very nice. The entire district is car-free, but easily connected to Ring West and you can also reach Central Station and East in no time. You can walk straight into the Westerpark and the center, but you are on an island in the IJ. An oasis of peace, but directly connected to the center. In our opinion, this house is one of the most beautiful on the island and in one of the most special neighborhoods in the Netherlands.

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
maisonnette
Type woning
maisonnette
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2021
In aanbouw
nee

Details

Voorzieningen
balansventilatie, glasvezel kabel, lift, mechanische ventilatie, schuifpui, tv kabel, zonnepanelen
Ligging
aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, beschutte ligging, in woonwijk, vrij uitzicht
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m²
Inhoud
438 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Aantal etages
3
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
inloopdouche, ligbad, toilet, wastafelmeubel
Keuken type
inbouwapparatuur, woonkeuken

Isolatie en verwarming

Isolatievormen
volledig geisoleerd
Soort verwarming
stadsverwarming, vloerverwarming geheel
Warmwater installatie
stadsverwarming

Energielabel

Energielabel
A
Einddatum energielabel
2030-05-01

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Amsterdam K 11027
Eigendomssituatie
erfpacht
Kadastrale aanduiding
Amsterdam K 11027
Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Garage

Garagesoorten
parkeerkelder, parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Faciliteit
parkeergarage
Capaciteit parkeren
1

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
box

VVE informatie

Appartement bijdrage
243.79
Periodieke bijdrage
ja
Reservefonds
ja
Vergadering
ja
Onderhoudsverwachting
ja
Opstalverzekering
ja
Inschrijving KvK
ja

Omschrijving

** English text below **

Op een unieke locatie in de Houthavens bieden we u een stijlvol afgewerkt nieuwbouwappartement aan: Een driedubbel bovenhuis van circa 120 m² met een eigen berging en parkeerplaats.
Het appartement heeft drie goede slaapkamers, een ruime woonkamer en een woonkeuken met aangrenzend een zonnig terras met zijdeling uitzicht op het IJ. Aan de achterzijde van het complex wordt de gracht weer open gegraven nu de bouwwerkzaamheden zijn afgerond.
Het nieuwbouwcomplex uit 2021 ligt op het Narva-eiland, een autoluw, groen en duurzaam eiland aan het IJ en niet ver van de Amsterdamse binnenstad. Een populaire woonomgeving nabij het Westerpark en het Centraal station.
De erfpachtcanon is afgekocht tot 01-09-2068 en het erfpachtrecht is omgezet naar eeuwigdurende erfpacht.

Indeling
Via de gezamenlijke entree met bellentableau gaat u met de lift naar de vierde verdieping.

Vierde verdieping
Entree, meterkast, ruime woonkeuken met hoge plafonds (3.13 m.) en een heerlijke zonnig terras. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, combi-oven, vaatwasser en een losse koelkast. Het aanrechtblad is gemaakt van kwartsiet, dat erg stevig en onderhoudsvriendelijk is. Via de vaste trap gaat u naar de derde verdieping.

Derde verdieping
De woonkamer ligt aan de achterzijde en vanwege de grote ramen is dit een fijne lichte ruimte. De slaap/werkkamer ligt aan de voorzijde. Op deze etage is nog een toilet met fonteintje en een ruime inbouwkast. Via de vaste trap gaat u naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Op de overloop is nog een trapkast, een wasruimte en een bergruimte met een kast waar de cv-ketel hangt.
De woning is perfect geïsoleerd en voorzien van vijf zonnepanelen. Op de vloeren liggen keramische tegels die ook doorlopen op het terras. In de gehele woning is vloerverwarming en vloerkoeling.
Onder het gebouw bevinden zich een eigen berging en parkeerplaats in de parkeergarage.

Vereniging van Eigenaars
De Vereniging van Eigenaars (VvE) Narva-eiland Kavel 4C en 4G te Amsterdam telt 104 appartementen met 102 parkeerplaatsen. Het is een gezonde en actieve VvE en het professionele beheer wordt uitgevoerd door Newomij VvE Beheer.
De servicekosten voor de woning en parkeerplaats zijn € 243,79 per maand.

Bijzonderheden
• Driedubbel bovenhuis van circa 120 m² op de 4e, 3e en 2e verdieping
• Drie slaapkamers en een ruime woonkamer en woonkeuken
• Zonnig terras op het zuidoosten grenzend aan de woonkeuken
• Nieuwbouwcomplex in 2021 opgeleverd, voorzien van een lift
• Volledig geïsoleerd en lage energielasten
• Energielabel A
• 5 eigen zonnepanelen op het dak
• Vloerverwarming en vloerkoeling
• Gezonde en actieve VvE met professionele beheerder
• De servicekosten bedragen in totaal € 243,79 per maand
• Privé berging aanwezig
• Eigen parkeerplaats in onderliggende parkeergarage
• Fantastische locatie nabij het water
• De gracht aan de achterzijde wordt binnenkort weer open gegraven
• Erfpacht is afgekocht tot 01-09-2068
• Het erfpachttijdvak daarna is omgezet naar eeuwigdurende erfpacht, waarbij de canon is vastgeklikt

Omgeving en bereikbaarheid
De Houthavens is een nieuwe, duurzame en autoluwe stadswijk aan het water met een centrale ligging tussen het noordelijk deel van de Spaarndammerbuurt en het IJ. Het Narva-eiland is onderdeel van een van de zeven kunstmatige eilanden in de Houthavens. Deze plek was ooit een van de belangrijkste handelshavens ter wereld. Nu kenmerkt de buurt zich als levendige stadswijk omringt door water en groen.
Het is een kindvriendelijke buurt met diverse scholen, BSO en kinderopvang. Er zijn diverse voorzieningen zoals een zorgcentrum, sportfaciliteiten en uiteraard horecalocaties zoals Boat & Co, restaurant Karaat, Pont 13, restaurant Vessel, Bar Hout, REM restaurant. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u naar de supermarkten op de Spaarndammerstraat.
Vanaf de Spaarndammerdijk rijdt u in tien minuten naar de ring A10 West of het Centraal Station. Met de fiets bent u eveneens snel op het Centraal Station, station Sloterdijk of in de Amsterdamse binnenstad. In de nabijheid van het Haarlemmerplein, het Westerpark en de Jordaan. Wandelen kunt u onder andere aan de oevers van het IJ of in het Houthavenpark en bij de markante Pontsteiger kunt u de pont naar de NDSM-werf in Noord te nemen.

Verkoper vertelt
Wat maakt dat de huidige bewoners hier met plezier wonen en waarom hebben zij besloten de woning te verkopen? De verkoper vertelt.

Wanneer heb je de woning gekocht en destijds besloten deze woning te kopen?
Wij hebben op 5 augustus 2020 de koopovereenkomst en de aanneemovereenkomst voor de bouw van onze woning getekend. De woning is opgeleverd begin 2021.

Wat maakt het zo prettig wonen in dit huis en in deze buurt?
De wijk is de eerste klimaatneutrale wijk van Nederland. De woning is een herenhuis, maar dan nieuwbouw, en lijkt op een mix tussen een modern grachtenpand en Venetië. Het design van de architectuur is erg mooi. De woning staat in de gracht (wordt momenteel aangelegd), met aan de binnenkant tuintjes. De woning zit dicht tegen het IJ aan, voor extra rust en een prachtig uitzicht (ver van de autostraat die leidt naar de parkeergarage onder het huis). De woning heeft praktisch geen energiekosten (we kregen circa EUR 900 terug, en betaalden circa EUR 140 per maand). Alles is nieuw en ‘state of the art’, wat heel fijn is. De hele wijk is autoluw, maar gemakkelijk verbonden met Ring West en je bent ook zo op Centraal Station en Oost. Je loopt zo het Westerpark en het centrum in, maar zit wel op een eiland in het IJ. Een oase van rust, maar dan dus direct verbonden met het centrum. In onze ogen is deze woning één van de mooiste op het eiland en in één van de meest bijzondere wijken van Nederland.


***

At a unique location in the Houthavens, we offer you a stylishly finished new-build apartment: a triple upper house of approximately 120 m² with its own storage room and parking space.
The apartment has three good bedrooms, a spacious living room and a kitchen with an adjoining sunny terrace with a side view of the IJ. At the rear of the complex, the canal will be dug open again now that the construction work has been completed.
The new-build complex from 2021 is located on Narva Island, a low-traffic, green and sustainable island on the IJ and not far from Amsterdam's city center. A popular residential area near Westerpark and Central Station.
The leasehold has been bought off until 2068.

Layout
Via the common entrance with doorbells you take the elevator to the fourth floor.

Fourth floor
Entrance, meter cupboard, spacious kitchen with high ceilings (3.13 m.) and a lovely sunny terrace. The modern kitchen is equipped with various built-in appliances such as an induction hob, combi oven, dishwasher and separate refrigerator. The countertop is made of quartzite, which is very sturdy and easy to maintain. Via the staircase you go to the third floor.

Third floor
The living room is located at the rear and because of the large windows this is a nice light room. The bedroom / study is located at the front. On this floor is another toilet with hand basin and a spacious built-in wardrobe. Via the staircase you go to the second floor.

Second floor
Landing with access to all rooms. Two spacious bedrooms and a luxurious bathroom with a bath, walk-in shower, washbasin and toilet. On the landing is a stair cupboard, a laundry room and a storage room with a cupboard where the central heating boiler hangs.
The house is perfectly insulated and equipped with five solar panels. The floors have ceramic tiles and these tiles also extend onto the terrace. In the apartment is underfloor heating and floor cooling.
Under the building there is a private storage room and parking space in the parking garage.

Association of Owners
The Association of Owners (VvE) Narva Island Kavel 4C and 4G in Amsterdam has 104 apartments with 102 parking spaces. It is a healthy and active VvE and the professional management is carried out by Newomij VvE Beheer.
The service costs for the house and parking space are € 243.79 per month.

Particularities
• Triple upper house of approximately 120 m² on the 4th, 3rd and 2nd floor
• Three bedrooms and a spacious living room and kitchen
• Sunny terrace on the southeast adjacent to the kitchen
• New-build complex completed in 2021, equipped with a lift
• Fully insulated and low energy costs
• Energy label A
• 5 own solar panels on the roof
• Floor heating and floor cooling
• Healthy and active VvE with professional manager
• The service costs amount to a total of € 243.79 per month
• Private storage available
• Own parking space in underlying parking garage
• Fantastic location near the water
• The canal at the rear will soon be dug open again
• Long lease has been bought off until 01-09-2068

Environment and accessibility
The Houthavens is a new and car-free city district on the water with a central location between the northern part of the Spaarndammerbuurt and the IJ. The Narva Island is part of one of the seven artificial islands in the Houthavens. This place was once one of the most important trading ports in the world. Now the neighborhood is characterized as a lively urban district surrounded by water and greenery. It is a child-friendly neighborhood with various schools, BSO and childcare. There are various facilities such as a care center, sports facilities and of course catering locations such as Boat & Co, restaurant Karaat, Pont 13, restaurant Vessel, Bar Hout, REM restaurant. For your daily shopping you can go to the supermarkets on the Spaarndammerstraat.
From Spaarndammerdijk you can drive to the A10 West ring road or Central Station in ten minutes. You can also quickly reach the Central Station, Sloterdijk station or the Amsterdam city center by bike. In the vicinity of the Haarlemmerplein, the Westerpark and the Jordaan. You can go for a walk on the banks of the IJ or in the Houthavenpark and at the striking Pontsteiger you can take the ferry to the NDSM wharf in Noord.

Seller tells
What makes the current residents enjoy living here and why did they decide to sell the house? The seller tells.

When did you buy the house and when did you decide to buy this house?
We signed the purchase agreement and the construction contract for the construction of our home on August 5, 2020. The house was completed in early 2021.

What makes it so pleasant to live in this house and in this neighborhood?
The district is the first climate-neutral district in the Netherlands. The house is a mansion, but new construction, and resembles a mix between a modern canal house and Venice. The design of the architecture is very beautiful. The house is located in the canal (currently being constructed), with small gardens on the inside. The house is close to the IJ, for extra tranquility and a beautiful view (far from the motorway that leads to the parking garage under the house). The house has practically no energy costs (we got back about EUR 900, and paid about EUR 140 per month). Everything is new and state of the art, which is very nice. The entire district is car-free, but easily connected to Ring West and you can also reach Central Station and East in no time. You can walk straight into the Westerpark and the center, but you are on an island in the IJ. An oasis of peace, but directly connected to the center. In our opinion, this house is one of the most beautiful on the island and in one of the most special neighborhoods in the Netherlands.

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
maisonnette
Type woning
maisonnette
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2021
In aanbouw
nee

Details

Voorzieningen
balansventilatie, glasvezel kabel, lift, mechanische ventilatie, schuifpui, tv kabel, zonnepanelen
Ligging
aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, beschutte ligging, in woonwijk, vrij uitzicht
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m²
Inhoud
438 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Aantal etages
3
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
inloopdouche, ligbad, toilet, wastafelmeubel
Keuken type
inbouwapparatuur, woonkeuken

Isolatie en verwarming

Isolatievormen
volledig geisoleerd
Soort verwarming
stadsverwarming, vloerverwarming geheel
Warmwater installatie
stadsverwarming

Energielabel

Energielabel
A
Einddatum energielabel
2030-05-01

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Amsterdam K 11027
Eigendomssituatie
erfpacht
Kadastrale aanduiding
Amsterdam K 11027
Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Garage

Garagesoorten
parkeerkelder, parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Faciliteit
parkeergarage
Capaciteit parkeren
1

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
box

VVE informatie

Appartement bijdrage
243.79
Periodieke bijdrage
ja
Reservefonds
ja
Vergadering
ja
Onderhoudsverwachting
ja
Opstalverzekering
ja
Inschrijving KvK
ja

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Narva-eiland 216+PP Amsterdam

naar Narva-eiland 216+PP Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand