Vorige | Volgende
Verkocht

Mauritskade 95B Amsterdam

Vraagprijs € 1.050.000 k.k.

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-6222199

info@burgerelkerbout.nl

Omschrijving

** English text below **

Een heerlijk licht en ruim opgezet driedubbel bovenhuis van circa 146 m² gelegen op de tweede-, derde- en vierde verdieping met een groot dakterras van ruim 25 m². De woning heeft een eigen opgang vanaf de straat. Het karakteristieke pand uit 1883 is in 2010 onder architectuur volledig vernieuwbouwd met o.a. nieuwe fundering, binnenmuren en dak.

Het appartement ligt in de populaire Dapperbuurt van Amsterdam Oost en heeft uitzicht op de Singelgracht. Om de hoek ligt de dagelijkse Dappermarkt, het Oosterpark en de Linnaeusstraat. Alle denkbare voorzieningen zijn in de buurt. Zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Indeling
Eigen entree vanaf de straat, trappenhuis met meterkast en met de trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Ruime overloop met inbouwkasten en een garderobe. Er zijn drie slaapkamers op deze verdieping. De slaapkamer aan de voorzijde geeft uitzicht op de gracht heeft toegang tot de badkamer. Aan de achterzijde liggen de twee andere slaapkamers, waarvan één eveneens toegang geeft tot de badkamer. De badkamer heeft een inloopdouche en een wastafelmeubel. Apart toilet met fonteintje.

Derde verdieping
Grote living met open keuken en een Frans balkon. De woonkamer ligt aan de voorzijde en heeft een sfeervolle houtkachel. Aan de achterzijde is het eetgedeelte met open keuken. Deze moderne keuken met kookeiland is voorzien van diverse (Bosch) inbouwapparatuur zoals een 5 pits gastoestel met RVS afzuigkap, oven, vaatwasser en een koel-vriescombinatie. In de inbouwkast zit de cv-ketel, de mechanische ventilatie en de opstelplaats voor de wasmachine en droger.

Vierde verdieping
Aan de voorzijde is een werkkamer met de vaste trap naar het dakterras. Aan de achterzijde ligt de slaapkamer en is er toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel. Er is een apart toilet. Het bovengelegen dakterras is circa 25 m² en is voorzien van een waterkraan. Vanaf het dakterras heeft u een fantastisch uitzicht over de stad.

Vereniging van Eigenaars
Het vernieuwbouwproject ‘De Dappere Maurits’ is in 2009 gesplitst in appartementsrechten.
Het betreft de Vereniging van Eigenaars (VvE) Mauritskade 93-94-95 te Amsterdam en deze telt vijf leden. Het is een actieve VvE met meerjarenonderhoudsplan en de administratie wordt in eigen beheer gedaan. De servicekosten bedragen € 160,- per maand.

Bijzonderheden
• Driedubbel bovenhuis van circa 146 m²
• Met eigen opgang vanaf de straat
• Groot dakterras van circa 25 m²
• Karakteristiek pand uit 1883 en in 2010 volledig vernieuwbouwd
• Fundering vernieuwd, nieuwe binnenmuren en nieuw dak
• Hardhouten kozijnen met dubbele (isolerende) beglazing
• 4 slaapkamers en 2 badkamers
• Energielabel A
• WOZ waarde € 1.045.000,- (peildatum 1-1-2022)
• Kleinschalige, actieve VvE met meerjarenonderhoudsplan
• De erfpachtcanon is afgekocht tot 16-06-2058

Omgeving en bereikbaarheid
De Mauritskade bevindt zich in de Dapperbuurt in het stadsdeel Oost. Om de hoek ligt het Oosterpark, het Tropenmuseum, de Dappermarkt en ook Artis is vlakbij. In de nabije omgeving zijn veel horecagelegenheden zoals De Biertuin, Louie Louie en Botanique. Studio K en Kriterion bevinden zich op een paar minuten fietsen en bieden een breed aanbod aan films. In de buurt is een grote diversiteit aan winkels in o.a. de Linnaeusstraat, Eerste van Swindenstraat, het winkelcentrum Oostpoort en de trendy Javastraat met zijn bijzondere winkeltjes en alternatieve restaurantjes.

De woning is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Nabij de Ring A-10 en op loopafstand van het Muiderpoortstation (met 25 minuten op Schiphol). In de Linnaeusstraat zijn diverse bus- en tramverbindingen en met de fiets bent u snel in het centrum van Amsterdam.

Verkoper vertelt
Wat maakt dat de huidige bewoner hier met veel plezier woont en waarom heeft hij besloten de woning te verkopen? De verkoper vertelt.

Wanneer heb je de woning gekocht en waarom heb je toen besloten deze woning te kopen?
Rond 2007 hoorden wij over een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap in onze buurt, de Dapperbuurt, waar we al lang met veel plezier woonden. Het leek ons een fantastisch plan:
vijf appartementen in drie panden aan de Mauritskade, elk bestaande uit vier ruime verdiepingen met zolders, dit alles onder begeleiding van woningbouwvereniging Lieven de Key en onder architectuur. We schreven ons in, en hebben dit project kunnen realiseren in ongeveer twee jaar, met veel eigen inbreng als keuze van architect, aannemer, materialen etc. Een unieke kans die we met alle handen hebben aangegrepen en tot onze grote voldoening hebben uitgevoerd. Augustus 2010 zijn we verhuisd, met de kinderen, toen 11 en 15 jaar. De benedenverdieping, (2e etage) voor de kinderen, op de 3e de living en keuken, op de 4e een ruime study en onze slaapkamer.

Wat maakt het zo prettig wonen in dit huis en in deze buurt?
Alles aan ons huis vinden wij bijzonder: de lichte ruime opzet die we in overleg met de architect hebben ontworpen, de weidse uitzichten, de rust terwijl we wel midden in de stad wonen, op de grens van het centrum en oost, natuurlijk het heerlijke grote dakterras en in de winter onze houtkachel zorgen voor veel bijzondere, unieke sfeer.

Waarom vertrek je/ waarom staat de woning te koop?
Na 13 jaar komt het moment voor verandering. Hoe fijn we hier ook wonen, nog steeds, het huis is natuurlijk veel te groot voor twee sinds onze kinderen uit huis zijn. Daarom hebben we besloten een mooi, kleiner nieuw project te zoeken, dat we ook gevonden hebben.

***

A wonderfully light and spacious triple upper house of approximately 146 m² located on the second, third and fourth floors with a large roof terrace of over 25 m². The house has its own entrance from the street. The characteristic building from 1883 was architecturally renovated in 2010 with new foundation, interior walls and roof.

The apartment is located in the popular Dapperbuurt of Amsterdam East and has a view of the Singelgracht. Around the corner is the daily Dappermarkt, the Oosterpark and the Linnaeusstraat. All conceivable amenities are nearby. Very easily accessible by both car and public transport.

Layout
Private entrance from the street, stairwell with meter cupboard and stairs to the second floor.

Second floor
Spacious landing with fitted wardrobes. There are three bedrooms on this floor. The bedroom at the front has a view of the canal and access to the bathroom. At the rear are the two other bedrooms, one of which also gives access to the bathroom. The bathroom has a walk-in shower and a washbasin. Separate toilet with a sink.

Third floor
Large living room with open kitchen and a French balcony. The living room is located at the front and has an attractive wood-burning stove. At the rear is the dining area with open kitchen. This modern kitchen with cooking island is equipped with various (Bosch) built-in appliances such as a 5-burner gas hob with stainless steel extractor hood, oven, dishwasher and a fridge-freezer combination. The built-in cupboard contains the central heating boiler, mechanical ventilation and space for the washing machine and dryer.

Fourth floor
At the front is an office with the staircase to the roof terrace. The bedroom is at the rear and there is access to the bathroom. The bathroom has a bath, walk-in shower and washbasin. There is a separate toilet. The roof terrace above is approximately 25 m² and is equipped with a water tap. From the roof terrace you have a fantastic view of the city.

Association of Owners
The renovation project 'De Dappere Maurits' was split into five apartmentrights in 2009.
The Owners' Association (VvE) Mauritskade 93-94-95 in Amsterdam and it has five members. It is an active homeowners' association with a multi-year maintenance plan and the administration is done in-house. The service costs are €160 per month.

Highlights
• Triple upper house of approximately 146 m²
• With private entrance from the street
• Large roof terrace of approximately 25 m²
• Characteristic building from 1883 and completely renovated in 2010
• Foundation renewed, new interior walls and new roof
• Hardwood frames with double (insulating) glazing
• 4 bedrooms and 2 bathrooms
• Energy label A
• WOZ value € 1,045,000 (reference date 1-1-2022)
• Small-scale, active homeowners' association with multi-year maintenance plan
• The ground rent has been bought off until 16-06-2058

Environment and accessibility
The Mauritskade is located in the Dapperbuurt in the East district. Around the corner is the Oosterpark, the Tropenmuseum, the Dappermarkt and Artis is also nearby. There are many catering establishments in the nearby area such as De Biertuin, Louie Louie and Botanique. Studio K and Kriterion are a few minutes' bike ride away and offer a wide range of films. There is a wide variety of shops in the area, including Linnaeusstraat, Eerste van Swindenstraat, the Oostpoort shopping center and the trendy Javastraat with its special shops and alternative restaurants.

The house is easily accessible by both car and public transport. Near the Ring A-10 and within walking distance of Muiderpoort station (25 minutes to Schiphol). There are various bus and tram connections in the Linnaeusstraat and you can quickly reach the center of Amsterdam by bicycle.

Seller tells
What makes the current resident enjoy living here and why did he decide to sell the house? The seller tells.

When did you buy the house and why did you decide to buy this house?
Around 2007 we heard about a Collective Private Commissioning in our neighborhood, the Dapperbuurt, where we had enjoyed living for a long time. It seemed like a fantastic plan to us:
five apartments in three buildings on the Mauritskade, each consisting of four spacious floors with attics, all under the supervision of housing association Lieven de Key and under architecture. We registered and were able to realize this project in about two years, with a lot of our own input in terms of choice of architect, contractor, materials, etc. A unique opportunity that we seized with all hands and implemented to our great satisfaction. We moved in August 2010, with the children, then aged 11 and 15. The ground floor (2nd floor) for the children, on the 3rd the living room and kitchen, on the 4th a spacious study and our bedroom.

What makes it so pleasant to live in this house and in this neighborhood?
We find everything about our house special: the light, spacious layout that we designed in consultation with the architect, the panoramic views, the tranquility while we live in the middle of the city, on the border between the center and the east, of course the wonderfully large roof terrace and in winter our wood stove provide a special, unique atmosphere.

Why are you leaving/why is the house for sale?
After 13 years the time for change comes. As much as we enjoy living here, the house is of course much too big for two since our children have left home. That's why we decided to look for a nice, smaller new project, which we also found.

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Type woning
bovenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1883
In aanbouw
nee
Bouwjaartoelichting
in 2010 vernieuwbouwd

Details

Voorzieningen
dakraam, frans balkon, mechanische ventilatie, tv kabel
Ligging
aan vaarwater, aan water, in woonwijk, vrij uitzicht
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Daktype
samengesteld dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking, pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
146 m²
Inhoud
505 m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Aantal etages
3
Aantal badkamers
2
Badkamervoorzieningen
inloopdouche, wastafelmeubel
Keuken type
inbouwapparatuur, open keuken, woonkeuken

Isolatie en verwarming

Soort verwarming
cv ketel
Warmwater installatie
cv ketel
Ketel bouwjaar
2010
Ketel type
Intergas
Ketel gas/olie
gas
Ketel eigendom
eigendom

Energielabel

Energielabel
A
Einddatum energielabel
2033-05-08

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Amsterdam S 9738
Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Garage

Garagesoorten
geen garage

Parkeergelegenheid

Faciliteit
betaald parkeren, parkeervergunningen

VVE informatie

Appartement bijdrage
160
Periodieke bijdrage
nee
Reservefonds
ja
Vergadering
ja
Onderhoudsverwachting
ja
Opstalverzekering
ja
Inschrijving KvK
ja

Omschrijving

** English text below **

Een heerlijk licht en ruim opgezet driedubbel bovenhuis van circa 146 m² gelegen op de tweede-, derde- en vierde verdieping met een groot dakterras van ruim 25 m². De woning heeft een eigen opgang vanaf de straat. Het karakteristieke pand uit 1883 is in 2010 onder architectuur volledig vernieuwbouwd met o.a. nieuwe fundering, binnenmuren en dak.

Het appartement ligt in de populaire Dapperbuurt van Amsterdam Oost en heeft uitzicht op de Singelgracht. Om de hoek ligt de dagelijkse Dappermarkt, het Oosterpark en de Linnaeusstraat. Alle denkbare voorzieningen zijn in de buurt. Zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Indeling
Eigen entree vanaf de straat, trappenhuis met meterkast en met de trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Ruime overloop met inbouwkasten en een garderobe. Er zijn drie slaapkamers op deze verdieping. De slaapkamer aan de voorzijde geeft uitzicht op de gracht heeft toegang tot de badkamer. Aan de achterzijde liggen de twee andere slaapkamers, waarvan één eveneens toegang geeft tot de badkamer. De badkamer heeft een inloopdouche en een wastafelmeubel. Apart toilet met fonteintje.

Derde verdieping
Grote living met open keuken en een Frans balkon. De woonkamer ligt aan de voorzijde en heeft een sfeervolle houtkachel. Aan de achterzijde is het eetgedeelte met open keuken. Deze moderne keuken met kookeiland is voorzien van diverse (Bosch) inbouwapparatuur zoals een 5 pits gastoestel met RVS afzuigkap, oven, vaatwasser en een koel-vriescombinatie. In de inbouwkast zit de cv-ketel, de mechanische ventilatie en de opstelplaats voor de wasmachine en droger.

Vierde verdieping
Aan de voorzijde is een werkkamer met de vaste trap naar het dakterras. Aan de achterzijde ligt de slaapkamer en is er toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel. Er is een apart toilet. Het bovengelegen dakterras is circa 25 m² en is voorzien van een waterkraan. Vanaf het dakterras heeft u een fantastisch uitzicht over de stad.

Vereniging van Eigenaars
Het vernieuwbouwproject ‘De Dappere Maurits’ is in 2009 gesplitst in appartementsrechten.
Het betreft de Vereniging van Eigenaars (VvE) Mauritskade 93-94-95 te Amsterdam en deze telt vijf leden. Het is een actieve VvE met meerjarenonderhoudsplan en de administratie wordt in eigen beheer gedaan. De servicekosten bedragen € 160,- per maand.

Bijzonderheden
• Driedubbel bovenhuis van circa 146 m²
• Met eigen opgang vanaf de straat
• Groot dakterras van circa 25 m²
• Karakteristiek pand uit 1883 en in 2010 volledig vernieuwbouwd
• Fundering vernieuwd, nieuwe binnenmuren en nieuw dak
• Hardhouten kozijnen met dubbele (isolerende) beglazing
• 4 slaapkamers en 2 badkamers
• Energielabel A
• WOZ waarde € 1.045.000,- (peildatum 1-1-2022)
• Kleinschalige, actieve VvE met meerjarenonderhoudsplan
• De erfpachtcanon is afgekocht tot 16-06-2058

Omgeving en bereikbaarheid
De Mauritskade bevindt zich in de Dapperbuurt in het stadsdeel Oost. Om de hoek ligt het Oosterpark, het Tropenmuseum, de Dappermarkt en ook Artis is vlakbij. In de nabije omgeving zijn veel horecagelegenheden zoals De Biertuin, Louie Louie en Botanique. Studio K en Kriterion bevinden zich op een paar minuten fietsen en bieden een breed aanbod aan films. In de buurt is een grote diversiteit aan winkels in o.a. de Linnaeusstraat, Eerste van Swindenstraat, het winkelcentrum Oostpoort en de trendy Javastraat met zijn bijzondere winkeltjes en alternatieve restaurantjes.

De woning is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Nabij de Ring A-10 en op loopafstand van het Muiderpoortstation (met 25 minuten op Schiphol). In de Linnaeusstraat zijn diverse bus- en tramverbindingen en met de fiets bent u snel in het centrum van Amsterdam.

Verkoper vertelt
Wat maakt dat de huidige bewoner hier met veel plezier woont en waarom heeft hij besloten de woning te verkopen? De verkoper vertelt.

Wanneer heb je de woning gekocht en waarom heb je toen besloten deze woning te kopen?
Rond 2007 hoorden wij over een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap in onze buurt, de Dapperbuurt, waar we al lang met veel plezier woonden. Het leek ons een fantastisch plan:
vijf appartementen in drie panden aan de Mauritskade, elk bestaande uit vier ruime verdiepingen met zolders, dit alles onder begeleiding van woningbouwvereniging Lieven de Key en onder architectuur. We schreven ons in, en hebben dit project kunnen realiseren in ongeveer twee jaar, met veel eigen inbreng als keuze van architect, aannemer, materialen etc. Een unieke kans die we met alle handen hebben aangegrepen en tot onze grote voldoening hebben uitgevoerd. Augustus 2010 zijn we verhuisd, met de kinderen, toen 11 en 15 jaar. De benedenverdieping, (2e etage) voor de kinderen, op de 3e de living en keuken, op de 4e een ruime study en onze slaapkamer.

Wat maakt het zo prettig wonen in dit huis en in deze buurt?
Alles aan ons huis vinden wij bijzonder: de lichte ruime opzet die we in overleg met de architect hebben ontworpen, de weidse uitzichten, de rust terwijl we wel midden in de stad wonen, op de grens van het centrum en oost, natuurlijk het heerlijke grote dakterras en in de winter onze houtkachel zorgen voor veel bijzondere, unieke sfeer.

Waarom vertrek je/ waarom staat de woning te koop?
Na 13 jaar komt het moment voor verandering. Hoe fijn we hier ook wonen, nog steeds, het huis is natuurlijk veel te groot voor twee sinds onze kinderen uit huis zijn. Daarom hebben we besloten een mooi, kleiner nieuw project te zoeken, dat we ook gevonden hebben.

***

A wonderfully light and spacious triple upper house of approximately 146 m² located on the second, third and fourth floors with a large roof terrace of over 25 m². The house has its own entrance from the street. The characteristic building from 1883 was architecturally renovated in 2010 with new foundation, interior walls and roof.

The apartment is located in the popular Dapperbuurt of Amsterdam East and has a view of the Singelgracht. Around the corner is the daily Dappermarkt, the Oosterpark and the Linnaeusstraat. All conceivable amenities are nearby. Very easily accessible by both car and public transport.

Layout
Private entrance from the street, stairwell with meter cupboard and stairs to the second floor.

Second floor
Spacious landing with fitted wardrobes. There are three bedrooms on this floor. The bedroom at the front has a view of the canal and access to the bathroom. At the rear are the two other bedrooms, one of which also gives access to the bathroom. The bathroom has a walk-in shower and a washbasin. Separate toilet with a sink.

Third floor
Large living room with open kitchen and a French balcony. The living room is located at the front and has an attractive wood-burning stove. At the rear is the dining area with open kitchen. This modern kitchen with cooking island is equipped with various (Bosch) built-in appliances such as a 5-burner gas hob with stainless steel extractor hood, oven, dishwasher and a fridge-freezer combination. The built-in cupboard contains the central heating boiler, mechanical ventilation and space for the washing machine and dryer.

Fourth floor
At the front is an office with the staircase to the roof terrace. The bedroom is at the rear and there is access to the bathroom. The bathroom has a bath, walk-in shower and washbasin. There is a separate toilet. The roof terrace above is approximately 25 m² and is equipped with a water tap. From the roof terrace you have a fantastic view of the city.

Association of Owners
The renovation project 'De Dappere Maurits' was split into five apartmentrights in 2009.
The Owners' Association (VvE) Mauritskade 93-94-95 in Amsterdam and it has five members. It is an active homeowners' association with a multi-year maintenance plan and the administration is done in-house. The service costs are €160 per month.

Highlights
• Triple upper house of approximately 146 m²
• With private entrance from the street
• Large roof terrace of approximately 25 m²
• Characteristic building from 1883 and completely renovated in 2010
• Foundation renewed, new interior walls and new roof
• Hardwood frames with double (insulating) glazing
• 4 bedrooms and 2 bathrooms
• Energy label A
• WOZ value € 1,045,000 (reference date 1-1-2022)
• Small-scale, active homeowners' association with multi-year maintenance plan
• The ground rent has been bought off until 16-06-2058

Environment and accessibility
The Mauritskade is located in the Dapperbuurt in the East district. Around the corner is the Oosterpark, the Tropenmuseum, the Dappermarkt and Artis is also nearby. There are many catering establishments in the nearby area such as De Biertuin, Louie Louie and Botanique. Studio K and Kriterion are a few minutes' bike ride away and offer a wide range of films. There is a wide variety of shops in the area, including Linnaeusstraat, Eerste van Swindenstraat, the Oostpoort shopping center and the trendy Javastraat with its special shops and alternative restaurants.

The house is easily accessible by both car and public transport. Near the Ring A-10 and within walking distance of Muiderpoort station (25 minutes to Schiphol). There are various bus and tram connections in the Linnaeusstraat and you can quickly reach the center of Amsterdam by bicycle.

Seller tells
What makes the current resident enjoy living here and why did he decide to sell the house? The seller tells.

When did you buy the house and why did you decide to buy this house?
Around 2007 we heard about a Collective Private Commissioning in our neighborhood, the Dapperbuurt, where we had enjoyed living for a long time. It seemed like a fantastic plan to us:
five apartments in three buildings on the Mauritskade, each consisting of four spacious floors with attics, all under the supervision of housing association Lieven de Key and under architecture. We registered and were able to realize this project in about two years, with a lot of our own input in terms of choice of architect, contractor, materials, etc. A unique opportunity that we seized with all hands and implemented to our great satisfaction. We moved in August 2010, with the children, then aged 11 and 15. The ground floor (2nd floor) for the children, on the 3rd the living room and kitchen, on the 4th a spacious study and our bedroom.

What makes it so pleasant to live in this house and in this neighborhood?
We find everything about our house special: the light, spacious layout that we designed in consultation with the architect, the panoramic views, the tranquility while we live in the middle of the city, on the border between the center and the east, of course the wonderfully large roof terrace and in winter our wood stove provide a special, unique atmosphere.

Why are you leaving/why is the house for sale?
After 13 years the time for change comes. As much as we enjoy living here, the house is of course much too big for two since our children have left home. That's why we decided to look for a nice, smaller new project, which we also found.

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Type woning
bovenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1883
In aanbouw
nee
Bouwjaartoelichting
in 2010 vernieuwbouwd

Details

Voorzieningen
dakraam, frans balkon, mechanische ventilatie, tv kabel
Ligging
aan vaarwater, aan water, in woonwijk, vrij uitzicht
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Daktype
samengesteld dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking, pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
146 m²
Inhoud
505 m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Aantal etages
3
Aantal badkamers
2
Badkamervoorzieningen
inloopdouche, wastafelmeubel
Keuken type
inbouwapparatuur, open keuken, woonkeuken

Isolatie en verwarming

Soort verwarming
cv ketel
Warmwater installatie
cv ketel
Ketel bouwjaar
2010
Ketel type
Intergas
Ketel gas/olie
gas
Ketel eigendom
eigendom

Energielabel

Energielabel
A
Einddatum energielabel
2033-05-08

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Amsterdam S 9738
Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Garage

Garagesoorten
geen garage

Parkeergelegenheid

Faciliteit
betaald parkeren, parkeervergunningen

VVE informatie

Appartement bijdrage
160
Periodieke bijdrage
nee
Reservefonds
ja
Vergadering
ja
Onderhoudsverwachting
ja
Opstalverzekering
ja
Inschrijving KvK
ja

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Mauritskade 95B Amsterdam

naar Mauritskade 95B Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand