Vorige | Volgende
Verkocht

Joubertstraat 19hs Amsterdam

Vraagprijs € 550.000 k.k.

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-6222199

info@burgerelkerbout.nl

Omschrijving

** English text below **

Een heerlijk licht begane grond appartement van 70 m² met serre-uitbouw, twee goede slaapkamers, een beschutte tuin en een tuinhuisje.

Het appartement ligt in de populaire Transvaalbuurt van Amsterdam Oost. Op loopafstand van het Beukenplein en het Oosterpark en dichtbij winkelcentrum Oostpoort en het NS Amstelstation. Alle denkbare voorzieningen liggen in de buurt en zijn zeer goed bereikbaar.

Indeling
Entree, tochthal, hal met trapkast en toegang tot alle vertrekken. De woonkamer met open keuken ligt aan de achterzijde. Deze moderne keuken uit 2020 heeft een hardstenen aanrechtblad en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en een koel-vriescombinatie.

De woonkamer is in 2018 uitgebouwd met een serre waardoor dit een heerlijk lichte ruimte is geworden. Via de openslaande deuren is er toegang tot de achtertuin gelegen op het oosten. De harmonicadeuren kunnen over de gehele breedte van het appartement open. Hierdoor wordt de tuin meer bij de woning getrokken en krijg je een buiten binnen gevoel en andersom.

In de tuin staat een tuinhuisje voorzien van elektra, wastafel en wasmachine- en droger aansluiting. Deze ruimte kan prima worden gebruikt als extra slaapkamer of werkkamer. Het appartement zelf heeft twee goede slaapkamers. De ouderslaapkamer ligt aan de voorzijde en de tweede slaapkamer ligt in het midden van de woning met openslaande deuren naar de woonkamer. De badkamer uit 2020 is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet.

Vereniging van Eigenaars
De Vereniging van Eigenaars Joubertstraat 17-25 te Amsterdam telt 20 appartementen.
Het betreft een actieve VVE met een meerjarenonderhoudsplan. Het professionele beheer wordt gedaan door Rappange Administratie BV. De servicekosten bedragen € 111,- per maand.

Bijzonderheden
• Begane grond appartement van circa 70 m²
• 2 slaapkamers
• Uitbouw met serre in 2018 gerealiseerd
• Tuin van circa 20 m² op het oosten
• Tuinhuisje van 2.42 x 2.63 meter met verwarming, wastafel en wasmachineaansluiting
• Moderne keuken en badkamer uit 2020
• Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
• Energielabel C
• WOZ waarde € 502.000,- (op basis van 55 m²), peildatum 1-1-2022
• Gemeentelijk monument
• Erfpachtcanon bedraagt € 640,42 per jaar en wordt jaarlijks geïndexeerd
• Het huidige erfpachttijdvak loopt tot 1 september 2052
• Afkoop van de huidige- en eeuwigdurende canon bedraagt € 19.675,-
• Actieve VvE met professionele beheerder en meerjarenonderhoudsplan
• Op loopafstand van Amstelstation en met auto binnen 5 minuten op de Ring A10

Omgeving en bereikbaarheid
De Joubertstraat bevindt zich in de populaire Transvaalbuurt van Amsterdam Oost, op loopafstand van het Beukenplein en nabij het winkelcentrum Oostpoort en het Amstel- en Muiderpoortstation. In de buurt zijn veel restaurants, trendy cafés en een gevarieerd aanbod aan winkels en andere voorzieningen. Rondom het Beukenplein zijn diverse horecavoorzieningen zoals restaurant Maxwell, Clos en Bar Bukowski en zijn er veel gezellige buurtwinkels en delicatessezaken. Nabij de Wibautstraat vind je o.a. Dauphine, Rijssel, Volkshotel en café Hesp aan de Weesperzijde. Langs de Amstel en de Ringdijk kun je heerlijk wandelen of joggen en voor de liefhebbers van groen is het Park Frankendael en het Oosterpark in de buurt.

De woning is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto ben je binnen een enkele minuten op de Ring A-10 en het openbaar vervoer (bus, tram en metro) vind je op loopafstand. Het Muiderpoortstation en het Amstelstation liggen op 5 minuten fietsafstand.

Verkoper vertelt
Wat maakt dat de huidige bewoners hier met veel plezier wonen en waarom hebben zij besloten de woning te verkopen? De verkoper vertelt.

Wanneer heb je de woning gekocht en waarom heb je toen besloten deze woning te kopen?
Mijn toenmalige vriend en ik hebben het appartement op de begane grond samen gekocht in 2008. De relatie hield geen stand, gelukkig kon ik in de woning aanhouden en was ik daar wel nog steeds verliefd op?? Als vrijgezel had ik aan één slaapkamer genoeg. Jaren later, in 2018 is er een aanbouw van 17m2 gerealiseerd met harmonicadeuren die over de gehele breedte van het appartement open kunnen. Hierdoor is de woning heerlijk licht en zonnig en krijg je een buiten binnen gevoel en andersom.

De aanbouw heb ik laten realiseren toen ik in verwachting was van onze dochter Lola Luna die inmiddels alweer 5 jaar oud is. Mijn huidige vriend is afkomstig uit België en is voor de liefde naar Amsterdam verhuisd.
Toen de aanbouw klaar was ontstond ook de wens voor een nieuwe keuken en badkamer. Laminaat was al in 2018 door het gehele appartement gelegd. In de corona jaren hebben we naar eigen smaak een nieuwe keuken en badkamer gerealiseerd. We hadden er veel plezier in om samen uit te zoeken hoe en wat we precies wilde. We zijn erg trots op het resultaat omdat we het echt naar onze eigen smaak hebben gerealiseerd; bohemian sjiek met stijlvolle accenten.

Wat maakt het zo prettig wonen in dit huis en in deze buurt?
De Joubertstraat 19 is voor ons een plek waar we tot rust komen, samen zijn, gezelligheid voelen samen. Het is er heel rustig in de binnentuinen, voelt echt als een oase in de stad. Kalm en vredig met een klein tuintje naar het tuinhuisje wat dient als kleurige extra slaapkamer voor gasten of als plek om te werken. De buren, waar we een erg prettig contact mee hebben, zijn na 15 jaar nog onveranderd. De buurt daarentegen is positief veranderd.

Het Beukenplein op nog geen 5 minuten loopafstand met heerlijke restaurants, supermarkten en gezellige terrassen. Metro station op drie minuten lopen en binnen twee haltes sta je op het Waterlooplein. We zijn zelf echt Amsterdam Oost fan, een divers publiek. Het Oosterpark is ons favoriete park waar we graag zijn en op steenworp afstand. In de zomer zwemmen we met onze dochters zelfs in de Amstel, en ook daar zijn goede horeca gelegenheden en restaurants. Oost is hip, maar niet te hip, gezellig en niet te druk.

We kennen veel mensen uit de buurt, er is een mooi grasveldje aan de overkant van de straat waar je een stukje tuin kunt pachten en omdat ik er al zo lang woon ken ik de meeste mensen uit de straat.

Waarom vertrek je/ waarom staat de woning te koop?
Mijn Limburgse roots roepen me terug naar het Limburgse. En daar hoort dan een woning met een heel grote tuin op fietsafstand van opa en oma’s bij.
Het gaat mij aan mijn hart dit appartement na 15 jaar te verkopen, ik heb er als vrijgezel maar ook met mijn gezin met heel veel plezier en liefde gewoond.

***

A wonderfully light ground floor apartment of 70 m² with conservatory extension, two good bedrooms, a garden and a garden shed.

The apartment is located in the popular Transvaalbuurt of Amsterdam East. Within walking distance of Beukenplein and Oosterpark and close to the Oostpoort shopping center and the NS Amstel station. All conceivable amenities are nearby and very easily accessible.

Layout
Entrance, hall with stair cupboard and access to all rooms. The living room with open kitchen is located at the rear. This modern kitchen from 2020 has a hard stone countertop and is equipped with various built-in appliances such as a 4-burner gas stove, extractor hood, dishwasher and a fridge-freezer combination.

The living room was expanded in 2018 with a conservatory, making it a wonderfully bright space. Through the French doors there is access to the backyard located on the east. The harmonica doors can open over the entire width of the apartment. This brings the garden closer to the house and gives you an outside-in feeling and vice versa.

In the garden there is a garden shed with electricity, sink and washing machine and dryer connections. This space can be used as an extra bedroom or office. The apartment itself has two good bedrooms. The master bedroom is at the front and the second bedroom is in the middle of the house with doors to the living room. The bathroom from 2020 has a walk-in shower, sink and toilet.

Association of Owners
The Association of Owners Joubertstraat 17-25 in Amsterdam has 20 apartments.
This is an active VVE with a multi-year maintenance plan. The professional management is done by Rappange Administratie BV. The service costs are € 111 per month.

Particularities
• Ground floor apartment of approximately 70 m²
• 2 bedrooms
• Extension with conservatory completed in 2018
• Garden of approximately 20 m² on the east
• Garden shed of 2.42 x 2.63 meters with heating, sink and washing machine connection
• Modern kitchen and bathroom from 2020
• Hardwood frames with double glazing
• Energy label C
• WOZ value €502,000 (based on 55 m²), reference date 1-1-2022
• Municipal monument
• Ground rent amounts to €640.42 per year and is indexed annually
• The current leasehold period runs until September 1, 2052
• Redemption of the current and perpetual ground rent amounts to € 19,675.
• Active homeowners' association with professional manager and multi-year maintenance plan
• Within walking distance of Amstel station and within 5 minutes by car on the Ring A10

Environment and accessibility
The Joubertstraat is located in the popular Transvaalbuurt of Amsterdam East, within walking distance of Beukenplein and near the Oostpoort shopping center and the Amstel and Muiderpoort stations. There are many restaurants, trendy cafes and a varied range of shops and other facilities nearby. There are various catering facilities around Beukenplein, such as Maxwell restaurant, Clos and Bar Bukowski, and there are many cozy local shops and delicatessens.

Near the Wibautstraat you will find Dauphine, Rijssel, Volkshotel and café Hesp on the Weesperzijde. You can enjoy walking or jogging along the Amstel and the Ringdijk and for green lovers, Park Frankendael and Oosterpark are nearby.
The house is very easily accessible by both car and public transport. You can reach the Ring A-10 within a few minutes by car and public transport (bus, tram and metro) is within walking distance. The Muiderpoort station and the Amstel station are a 5-minute bike ride away.

Seller tells
What makes the current residents enjoy living here and why did they decide to sell the house? The seller tells.

When did you buy the house and why did you decide to buy this house?
My then boyfriend and I bought the apartment on the ground floor together in 2008. The relationship did not last, luckily I was able to stay in the house and I was still in love with it?? As a single person, one bedroom was enough for me. Years later, in 2018, an extension of 17m2 was completed with harmonica doors that can open across the entire width of the apartment. This makes the house wonderfully light and sunny and gives you an outside-in feeling and vice versa.

I had the extension built when I was pregnant with our daughter Lola Luna, who is now 5 years old. My current boyfriend is from Belgium and moved to Amsterdam for love.
When the extension was completed, the desire for a new kitchen and bathroom also arose. Laminate had already been laid throughout the entire apartment in 2018. During the corona years we have created a new kitchen and bathroom to our own taste. We had a lot of fun figuring out together how and what exactly we wanted. We are very proud of the result because we really created it according to our own taste; bohemian chic with stylish accents.

What makes it so pleasant to live in this house and in this neighborhood?
For us, Joubertstraat 19 is a place where we can relax, be together, feel good together. It is very quiet in the courtyard gardens, it really feels like an oasis in the city. Calm and peaceful with a small garden to the garden shed which serves as a colorful extra bedroom for guests or as a place to work. The neighbors, with whom we have very pleasant contact, are still unchanged after 15 years. The neighborhood, on the other hand, has changed positively.

The Beukenplein is less than a 5-minute walk away with delicious restaurants, supermarkets and cozy terraces. Metro station is a three-minute walk away and you will be at Waterlooplein within two stops. We are real Amsterdam East fans ourselves, a diverse audience. The Oosterpark is our favorite park where we like to be and just a stone's throw away. In the summer we even swim in the Amstel with our daughters, and there are also good catering establishments and restaurants there. East is hip, but not too hip, cozy and not too busy.
We know a lot of people from the neighborhood, there is a nice lawn across the street where you can rent a piece of garden and because I have lived there for so long I know most of the people from the street.

Why are you leaving/why is the house for sale?
My Limburg roots call me back to Limburg. And that includes a house with a very large garden within cycling distance of grandparents.
It is close to my heart to sell this apartment after 15 years, I have lived there as a single person but also with my family with great pleasure and love.

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Type woning
benedenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1929
In aanbouw
nee

Details

Voorzieningen
tv kabel
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Daktype
samengesteld dak
Dakmateriaal
pannen

Bijzonderheden

Bijzonderheden
monument, toegankelijk voor ouderen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²
Inhoud
279 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Aantal etages
1
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
inloopdouche, toilet, wastafelmeubel
Keuken type
inbouwapparatuur, open keuken

Isolatie en verwarming

Isolatievormen
dubbel glas
Soort verwarming
cv ketel
Warmwater installatie
cv ketel
Ketel bouwjaar
2019
Ketel type
Vaillant
Ketel gas/olie
gas
Ketel eigendom
eigendom

Energielabel

Energielabel
C
Einddatum energielabel
2033-09-01

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Amsterdam W 8016
Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
achtertuin
Hoofdtuin type
achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
20 m²
Hoofdtuin achterom
nee
Ligging hoofdtuin
oost

Garage

Garagesoorten
geen garage

Parkeergelegenheid

Faciliteit
openbaar parkeren, parkeervergunningen

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
vrijstaand hout

VVE informatie

Appartement bijdrage
120
Periodieke bijdrage
nee
Reservefonds
ja
Vergadering
ja
Onderhoudsverwachting
ja
Opstalverzekering
ja
Inschrijving KvK
ja

Omschrijving

** English text below **

Een heerlijk licht begane grond appartement van 70 m² met serre-uitbouw, twee goede slaapkamers, een beschutte tuin en een tuinhuisje.

Het appartement ligt in de populaire Transvaalbuurt van Amsterdam Oost. Op loopafstand van het Beukenplein en het Oosterpark en dichtbij winkelcentrum Oostpoort en het NS Amstelstation. Alle denkbare voorzieningen liggen in de buurt en zijn zeer goed bereikbaar.

Indeling
Entree, tochthal, hal met trapkast en toegang tot alle vertrekken. De woonkamer met open keuken ligt aan de achterzijde. Deze moderne keuken uit 2020 heeft een hardstenen aanrechtblad en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en een koel-vriescombinatie.

De woonkamer is in 2018 uitgebouwd met een serre waardoor dit een heerlijk lichte ruimte is geworden. Via de openslaande deuren is er toegang tot de achtertuin gelegen op het oosten. De harmonicadeuren kunnen over de gehele breedte van het appartement open. Hierdoor wordt de tuin meer bij de woning getrokken en krijg je een buiten binnen gevoel en andersom.

In de tuin staat een tuinhuisje voorzien van elektra, wastafel en wasmachine- en droger aansluiting. Deze ruimte kan prima worden gebruikt als extra slaapkamer of werkkamer. Het appartement zelf heeft twee goede slaapkamers. De ouderslaapkamer ligt aan de voorzijde en de tweede slaapkamer ligt in het midden van de woning met openslaande deuren naar de woonkamer. De badkamer uit 2020 is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet.

Vereniging van Eigenaars
De Vereniging van Eigenaars Joubertstraat 17-25 te Amsterdam telt 20 appartementen.
Het betreft een actieve VVE met een meerjarenonderhoudsplan. Het professionele beheer wordt gedaan door Rappange Administratie BV. De servicekosten bedragen € 111,- per maand.

Bijzonderheden
• Begane grond appartement van circa 70 m²
• 2 slaapkamers
• Uitbouw met serre in 2018 gerealiseerd
• Tuin van circa 20 m² op het oosten
• Tuinhuisje van 2.42 x 2.63 meter met verwarming, wastafel en wasmachineaansluiting
• Moderne keuken en badkamer uit 2020
• Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
• Energielabel C
• WOZ waarde € 502.000,- (op basis van 55 m²), peildatum 1-1-2022
• Gemeentelijk monument
• Erfpachtcanon bedraagt € 640,42 per jaar en wordt jaarlijks geïndexeerd
• Het huidige erfpachttijdvak loopt tot 1 september 2052
• Afkoop van de huidige- en eeuwigdurende canon bedraagt € 19.675,-
• Actieve VvE met professionele beheerder en meerjarenonderhoudsplan
• Op loopafstand van Amstelstation en met auto binnen 5 minuten op de Ring A10

Omgeving en bereikbaarheid
De Joubertstraat bevindt zich in de populaire Transvaalbuurt van Amsterdam Oost, op loopafstand van het Beukenplein en nabij het winkelcentrum Oostpoort en het Amstel- en Muiderpoortstation. In de buurt zijn veel restaurants, trendy cafés en een gevarieerd aanbod aan winkels en andere voorzieningen. Rondom het Beukenplein zijn diverse horecavoorzieningen zoals restaurant Maxwell, Clos en Bar Bukowski en zijn er veel gezellige buurtwinkels en delicatessezaken. Nabij de Wibautstraat vind je o.a. Dauphine, Rijssel, Volkshotel en café Hesp aan de Weesperzijde. Langs de Amstel en de Ringdijk kun je heerlijk wandelen of joggen en voor de liefhebbers van groen is het Park Frankendael en het Oosterpark in de buurt.

De woning is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto ben je binnen een enkele minuten op de Ring A-10 en het openbaar vervoer (bus, tram en metro) vind je op loopafstand. Het Muiderpoortstation en het Amstelstation liggen op 5 minuten fietsafstand.

Verkoper vertelt
Wat maakt dat de huidige bewoners hier met veel plezier wonen en waarom hebben zij besloten de woning te verkopen? De verkoper vertelt.

Wanneer heb je de woning gekocht en waarom heb je toen besloten deze woning te kopen?
Mijn toenmalige vriend en ik hebben het appartement op de begane grond samen gekocht in 2008. De relatie hield geen stand, gelukkig kon ik in de woning aanhouden en was ik daar wel nog steeds verliefd op?? Als vrijgezel had ik aan één slaapkamer genoeg. Jaren later, in 2018 is er een aanbouw van 17m2 gerealiseerd met harmonicadeuren die over de gehele breedte van het appartement open kunnen. Hierdoor is de woning heerlijk licht en zonnig en krijg je een buiten binnen gevoel en andersom.

De aanbouw heb ik laten realiseren toen ik in verwachting was van onze dochter Lola Luna die inmiddels alweer 5 jaar oud is. Mijn huidige vriend is afkomstig uit België en is voor de liefde naar Amsterdam verhuisd.
Toen de aanbouw klaar was ontstond ook de wens voor een nieuwe keuken en badkamer. Laminaat was al in 2018 door het gehele appartement gelegd. In de corona jaren hebben we naar eigen smaak een nieuwe keuken en badkamer gerealiseerd. We hadden er veel plezier in om samen uit te zoeken hoe en wat we precies wilde. We zijn erg trots op het resultaat omdat we het echt naar onze eigen smaak hebben gerealiseerd; bohemian sjiek met stijlvolle accenten.

Wat maakt het zo prettig wonen in dit huis en in deze buurt?
De Joubertstraat 19 is voor ons een plek waar we tot rust komen, samen zijn, gezelligheid voelen samen. Het is er heel rustig in de binnentuinen, voelt echt als een oase in de stad. Kalm en vredig met een klein tuintje naar het tuinhuisje wat dient als kleurige extra slaapkamer voor gasten of als plek om te werken. De buren, waar we een erg prettig contact mee hebben, zijn na 15 jaar nog onveranderd. De buurt daarentegen is positief veranderd.

Het Beukenplein op nog geen 5 minuten loopafstand met heerlijke restaurants, supermarkten en gezellige terrassen. Metro station op drie minuten lopen en binnen twee haltes sta je op het Waterlooplein. We zijn zelf echt Amsterdam Oost fan, een divers publiek. Het Oosterpark is ons favoriete park waar we graag zijn en op steenworp afstand. In de zomer zwemmen we met onze dochters zelfs in de Amstel, en ook daar zijn goede horeca gelegenheden en restaurants. Oost is hip, maar niet te hip, gezellig en niet te druk.

We kennen veel mensen uit de buurt, er is een mooi grasveldje aan de overkant van de straat waar je een stukje tuin kunt pachten en omdat ik er al zo lang woon ken ik de meeste mensen uit de straat.

Waarom vertrek je/ waarom staat de woning te koop?
Mijn Limburgse roots roepen me terug naar het Limburgse. En daar hoort dan een woning met een heel grote tuin op fietsafstand van opa en oma’s bij.
Het gaat mij aan mijn hart dit appartement na 15 jaar te verkopen, ik heb er als vrijgezel maar ook met mijn gezin met heel veel plezier en liefde gewoond.

***

A wonderfully light ground floor apartment of 70 m² with conservatory extension, two good bedrooms, a garden and a garden shed.

The apartment is located in the popular Transvaalbuurt of Amsterdam East. Within walking distance of Beukenplein and Oosterpark and close to the Oostpoort shopping center and the NS Amstel station. All conceivable amenities are nearby and very easily accessible.

Layout
Entrance, hall with stair cupboard and access to all rooms. The living room with open kitchen is located at the rear. This modern kitchen from 2020 has a hard stone countertop and is equipped with various built-in appliances such as a 4-burner gas stove, extractor hood, dishwasher and a fridge-freezer combination.

The living room was expanded in 2018 with a conservatory, making it a wonderfully bright space. Through the French doors there is access to the backyard located on the east. The harmonica doors can open over the entire width of the apartment. This brings the garden closer to the house and gives you an outside-in feeling and vice versa.

In the garden there is a garden shed with electricity, sink and washing machine and dryer connections. This space can be used as an extra bedroom or office. The apartment itself has two good bedrooms. The master bedroom is at the front and the second bedroom is in the middle of the house with doors to the living room. The bathroom from 2020 has a walk-in shower, sink and toilet.

Association of Owners
The Association of Owners Joubertstraat 17-25 in Amsterdam has 20 apartments.
This is an active VVE with a multi-year maintenance plan. The professional management is done by Rappange Administratie BV. The service costs are € 111 per month.

Particularities
• Ground floor apartment of approximately 70 m²
• 2 bedrooms
• Extension with conservatory completed in 2018
• Garden of approximately 20 m² on the east
• Garden shed of 2.42 x 2.63 meters with heating, sink and washing machine connection
• Modern kitchen and bathroom from 2020
• Hardwood frames with double glazing
• Energy label C
• WOZ value €502,000 (based on 55 m²), reference date 1-1-2022
• Municipal monument
• Ground rent amounts to €640.42 per year and is indexed annually
• The current leasehold period runs until September 1, 2052
• Redemption of the current and perpetual ground rent amounts to € 19,675.
• Active homeowners' association with professional manager and multi-year maintenance plan
• Within walking distance of Amstel station and within 5 minutes by car on the Ring A10

Environment and accessibility
The Joubertstraat is located in the popular Transvaalbuurt of Amsterdam East, within walking distance of Beukenplein and near the Oostpoort shopping center and the Amstel and Muiderpoort stations. There are many restaurants, trendy cafes and a varied range of shops and other facilities nearby. There are various catering facilities around Beukenplein, such as Maxwell restaurant, Clos and Bar Bukowski, and there are many cozy local shops and delicatessens.

Near the Wibautstraat you will find Dauphine, Rijssel, Volkshotel and café Hesp on the Weesperzijde. You can enjoy walking or jogging along the Amstel and the Ringdijk and for green lovers, Park Frankendael and Oosterpark are nearby.
The house is very easily accessible by both car and public transport. You can reach the Ring A-10 within a few minutes by car and public transport (bus, tram and metro) is within walking distance. The Muiderpoort station and the Amstel station are a 5-minute bike ride away.

Seller tells
What makes the current residents enjoy living here and why did they decide to sell the house? The seller tells.

When did you buy the house and why did you decide to buy this house?
My then boyfriend and I bought the apartment on the ground floor together in 2008. The relationship did not last, luckily I was able to stay in the house and I was still in love with it?? As a single person, one bedroom was enough for me. Years later, in 2018, an extension of 17m2 was completed with harmonica doors that can open across the entire width of the apartment. This makes the house wonderfully light and sunny and gives you an outside-in feeling and vice versa.

I had the extension built when I was pregnant with our daughter Lola Luna, who is now 5 years old. My current boyfriend is from Belgium and moved to Amsterdam for love.
When the extension was completed, the desire for a new kitchen and bathroom also arose. Laminate had already been laid throughout the entire apartment in 2018. During the corona years we have created a new kitchen and bathroom to our own taste. We had a lot of fun figuring out together how and what exactly we wanted. We are very proud of the result because we really created it according to our own taste; bohemian chic with stylish accents.

What makes it so pleasant to live in this house and in this neighborhood?
For us, Joubertstraat 19 is a place where we can relax, be together, feel good together. It is very quiet in the courtyard gardens, it really feels like an oasis in the city. Calm and peaceful with a small garden to the garden shed which serves as a colorful extra bedroom for guests or as a place to work. The neighbors, with whom we have very pleasant contact, are still unchanged after 15 years. The neighborhood, on the other hand, has changed positively.

The Beukenplein is less than a 5-minute walk away with delicious restaurants, supermarkets and cozy terraces. Metro station is a three-minute walk away and you will be at Waterlooplein within two stops. We are real Amsterdam East fans ourselves, a diverse audience. The Oosterpark is our favorite park where we like to be and just a stone's throw away. In the summer we even swim in the Amstel with our daughters, and there are also good catering establishments and restaurants there. East is hip, but not too hip, cozy and not too busy.
We know a lot of people from the neighborhood, there is a nice lawn across the street where you can rent a piece of garden and because I have lived there for so long I know most of the people from the street.

Why are you leaving/why is the house for sale?
My Limburg roots call me back to Limburg. And that includes a house with a very large garden within cycling distance of grandparents.
It is close to my heart to sell this apartment after 15 years, I have lived there as a single person but also with my family with great pleasure and love.

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Type woning
benedenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1929
In aanbouw
nee

Details

Voorzieningen
tv kabel
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Daktype
samengesteld dak
Dakmateriaal
pannen

Bijzonderheden

Bijzonderheden
monument, toegankelijk voor ouderen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²
Inhoud
279 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Aantal etages
1
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
inloopdouche, toilet, wastafelmeubel
Keuken type
inbouwapparatuur, open keuken

Isolatie en verwarming

Isolatievormen
dubbel glas
Soort verwarming
cv ketel
Warmwater installatie
cv ketel
Ketel bouwjaar
2019
Ketel type
Vaillant
Ketel gas/olie
gas
Ketel eigendom
eigendom

Energielabel

Energielabel
C
Einddatum energielabel
2033-09-01

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Amsterdam W 8016
Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
achtertuin
Hoofdtuin type
achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
20 m²
Hoofdtuin achterom
nee
Ligging hoofdtuin
oost

Garage

Garagesoorten
geen garage

Parkeergelegenheid

Faciliteit
openbaar parkeren, parkeervergunningen

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
vrijstaand hout

VVE informatie

Appartement bijdrage
120
Periodieke bijdrage
nee
Reservefonds
ja
Vergadering
ja
Onderhoudsverwachting
ja
Opstalverzekering
ja
Inschrijving KvK
ja

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Joubertstraat 19hs Amsterdam

naar Joubertstraat 19hs Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand