Vorige | Volgende
Verkocht

Glauberweg 4 Amsterdam

Vraagprijs € 900.000 k.k.

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-6222199

info@burgerelkerbout.nl

Omschrijving

** English text below **

Een ruime eengezinshoekwoning van circa 126 m² verdeeld over 3 woonlagen met een dakterras, een voortuin, achtertuin met schuur en achterom. De woning ligt in het kindvriendelijke Watergraafsmeer, Tuindorp Frankendael (ook wel Jeruzalem genoemd), nabij het Park Frankendael en de Middenweg. Zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Indeling
Begane grond
De entree ligt aan de zijkant van het huis. Entree met garderobe en trap naar de eerste verdieping. De ruime woonkamer met trapkast heeft een open keuken en houtkachel is aan de achterzijde uitgebouwd. Via de openslaande deuren is er toegang tot de tuin gelegen op het noordwesten. Deze zonnige achtertuin van ruim 10 meter diep heeft een achterom en een houten schuur voorzien van elektra en water. De woonkamer is een heerlijk lichte ruimte vanwege het zijraam en het glazen dak van de uitbouw. Aan de voorzijde ligt de eetkamer met toegang tot de voortuin en het toilet met fonteintje.

Eerste verdieping
Overloop met bergkast voor de wasmachine en droger. De twee grote slaapkamers (circa 14 m² en 17 m²) hebben een extra raam in de zijgevel. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en een toilet.

Tweede verdieping
Ruime overloop met kitchenette en toegang tot de slaapkamer van circa 17 m² eveneens voorzien van een zijraam. Via overloop is er toegang tot het dakterras van 3 x 4 meter.

Bijzonderheden
• Hoekwoning van circa 126 m² bestaande uit drie woonlagen
• Bouwjaar 1986 en in 2017 opbouw geplaatst
• 3 grote slaapkamers van ruim 4 x 4 meter
• Voortuin en achtertuin met schuur en achterom
• De erfafscheiding (zij)tuin wijkt af van de kadastrale grens
• Heerlijk beschut dakterras van ruim 12 m² op het noordwesten
• Erfpacht is afgekocht tot en met 15-09-2035
• Eeuwigdurende canon is vastgezet op € 1.693,73 en wordt jaarlijks geïndexeerd
• Algemene Bepalingen van eeuwigdurende erfpacht van toepassing
• WOZ waarde is € 830.000,- (peildatum 1-1-2021)
• Dubbele, isolerende beglazing
• Energielabel B
• In 2018 zijn er 6 zonnepanelen geplaatst
• Toplocatie in Watergraafsmeer, nabij Park Frankendael

Omgeving en bereikbaarheid
De woning ligt op de hoek van de Glauberweg en de Ostwaldstraatin in het kindvriendelijke Tuindorp Frankendael /Jeruzalem in de Watergraafsmeer. Om de hoek is een speeltuintje en genoeg ruimte op de stoep of op de grasvelden om heerlijk in de buurt te ravotten. Op loopafstand van het Park Frankendael en de Middenweg. In de omgeving zijn tal van sportfaciliteiten waaronder hockey- en voetbalvelden, tennisbanen en de bekende ijsbaan Jaap Eden. In de nabijheid vind u vele winkel- en horecagelegenheden in de omgeving van Middenweg, Christiaan Huygensplein en winkelcentrum Oostpoort. De buurt is kindvriendelijk en scholen en kinderdagverblijven van Watergraafsmeer liggen allemaal op korte loopafstand of fietsafstand. Zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Op loopafstand van het Amstelstation (trein/bus/metro). De uitvalswegen S111/S112/S113 brengen u in enkele minuten op de ring A10.

Verkoper vertelt
Wat maakt dat de huidige bewoners hier met veel plezier wonen en waarom hebben zij besloten de woning te verkopen? De verkoper vertelt.

Wanneer hebben jullie deze woning gekocht en destijds besloten deze woning te kopen?

Toen wij wilden samen wonen waren we vooral op zoek naar een plek met veel eigen ruimte nadat we beiden in nogal gehorige appartementen in drukke buurten hadden gewoond. We zochten ook een plek om een volgende stap te nemen met plannen voor een kind. Deze woning leek ideaal. Aan drie kanten vrij met tuin rondom in een rustige vriendelijke en groene buurt. En er was de ruimte die we zochten met de mogelijkheid om een opbouw te plaatsen voor nog meer ruimte. Dit soort woningen waren er maar weinig van, zo dicht bij de stad in zo’n leuke buurt.
Wat maakt het zo prettig wonen in dit huis en in deze buurt?
Het huis bleek in de praktijk precies dat wat we zochten. Heerlijk om een tuin te hebben met veel privacy om met vrienden en familie te bbq-en of voor onze zoon om in te spelen. De serre geeft veel licht en ook in de winter voelt het als dicht bij het buitenleven met het zicht op de tuin. Nadat we de opbouw hebben laten bouwen kwam daar een fijn dakterras bij met mooie zonsondergangen en de ruimte voor een kantoor welke erg fijn is om thuis te werken. Ook hier met een fijn open uitzicht op de buurt.

Toen onze zoon er eenmaal was bleek ook hoe geweldig de buurt is voor kinderen. De leuke kinderopvang waar hij op zat grenst aan het blok en die grenst weer aan het plein met de school waar onze zoon nu op zit. De buurt voelt als een dorp. De buren hebben er veel contact met elkaar en de kinderen bellen makkelijk bij elkaar aan om buiten te spelen. Het betekent voor onze zoon veel vrijheid en zelfstandigheid op een veilige manier en voor ons leuke buren om af en toe mee in de tuin te zitten.

De wijk er omheen bestaat uit veel groen, parken en faciliteiten voor kinderen, zoals de sportvelden en Jeugdland. Het meest ideale van Watergraafsmeer is toch wel dat het hier voelt als een dorp, maar toch een link heeft met de stad, waar je in 10 minuten heen fietst naar je favoriete terras of café. De andere kant op ben je bovendien in enkele minuten met de auto de stad uit en ook de trein is in de buurt.
Waarom vertrekken jullie/ waarom staat de woning te koop?
Wij zijn uit elkaar gegaan en gaan beiden weer onze eigen weg. We hebben inmiddels andere woningen gevonden een klein stukje verderop, want het is fijn om in deze buurt te kunnen blijven waar we een mooie basis voor onze zoon hebben kunnen bouwen. We zullen dus nog vaak met fijne herinneringen langs het huis fietsen.


****

A spacious family corner house of approximately 126 m² spread over 3 floors with a roof terrace, a front garden, backyard with shed and back entrance. The house is located in the child-friendly Watergraafsmeer, Tuindorp Frankendael (also called Jerusalem), near Park Frankendael and the Middenweg. Very easily accessible by both car and public transport.

Layout
Ground floor
The entrance is on the side of the house. Entrance with wardrobe and stairs to the first floor. The spacious living room with stairs cupboard has an open kitchen and wood stove has been extended at the rear. Through the patio doors there is access to the garden located on the northwest. This sunny backyard of more than 10 meters deep has a back and a wooden shed with electricity and water. The living room is a wonderfully light space because of the side window and the glass roof of the extension. At the front is the dining room with access to the front garden and the toilet with hand basin.

First floor
Landing with storage cupboard for the washing machine and dryer. The two large bedrooms (approximately 14 m² and 17 m²) have an extra window in the side wall. The bathroom has a bath, shower, double sink and a toilet.

Second floor
Spacious landing with kitchenette and access to the bedroom of approximately 17 m², also equipped with a side window. Via landing there is access to the roof terrace of 3 x 4 meters.

Particularities
• Corner house of approximately 126 m² consisting of three floors
• Built in 1986 and superstructure installed in 2017
• 3 large bedrooms of over 4 x 4 meters
• Front garden and back garden with shed and back entrance
• The boundary (side) garden deviates from the cadastral boundary
• Lovely sheltered roof terrace of over 12 m² on the northwest
• Leasehold has been surrendered up to and including 15-09-2035
• Perpetual canon is fixed at €1,693.73 and is indexed annually
• General Provisions of perpetual leasehold apply
• WOZ value is € 830,000 (reference date 1-1-2021)
• Double insulating glazing
• Energy label B
• 6 solar panels were installed in 2018
• Prime location in Watergraafsmeer, near Park Frankendael

Environment and accessibility
The house is located on the corner of Glauberweg and Ostwaldstraatin in the child-friendly Tuindorp Frankendael / Jerusalem in the Watergraafsmeer. There is a playground around the corner and enough space on the sidewalk or on the lawns to play around in the neighborhood. Within walking distance of Park Frankendael and the Middenweg. There are numerous sports facilities in the area, including hockey and football fields, tennis courts and the famous Jaap Eden ice rink. In the vicinity you will find many shopping and catering establishments in the area of ??Middenweg, Christiaan Huygensplein and Oostpoort shopping center. The neighborhood is child-friendly and Watergraafsmeer schools and nurseries are all a short walk or bike ride away. Very easily accessible by car and public transport. Within walking distance of the Amstel station (train/bus/metro). The highways S111/S112/S113 will take you to the ring A10 in a few minutes.

Seller tells
What makes the current residents happy to live here and why have they decided to sell the house? The seller tells.

When did you buy this house and then decided to buy this house?
When we wanted to live together, we were mainly looking for a place with a lot of private space, after we had both lived in rather noisy apartments in busy neighbourhoods. We were also looking for a place to take the next step with plans for a child. This house seemed ideal. Free on three sides with garden all around in a quiet friendly and green neighborhood. And there was the space we were looking for with the possibility to place a superstructure for even more space. There were few such houses, so close to the city in such a nice neighborhood.

What makes it so pleasant to live in this house and in this neighborhood?
In practice, the house turned out to be exactly what we were looking for. Lovely to have a garden with lots of privacy to BBQ with friends and family or for our son to play in. The conservatory gives a lot of light and also in winter it feels close to the outdoors with a view of the garden. After we had the superstructure built, a nice roof terrace with beautiful sunsets and space for an office was added, which is very nice to work at home. Also here with a nice open view of the neighborhood.

Once our son was there, it became clear how great the neighborhood is for children. The nice childcare he attended is adjacent to the block and it adjoins the square with the school where our son now attends. The neighborhood feels like a village. The neighbors have a lot of contact with each other and the children easily ring each other's doorbell to play outside. It means a lot of freedom and independence for our son in a safe way and for us nice neighbors to sit in the garden every now and then.

The surrounding area consists of lots of greenery, parks and facilities for children, such as the sports fields and Jeugdland. The most ideal thing about Watergraafsmeer is that it feels like a village here, but still has a link with the city, where you can cycle to your favorite terrace or café in 10 minutes. In the other direction, you can also leave the city in a few minutes by car and the train is also nearby.

Why are you leaving / why is the house for sale?
We broke up and both went our separate ways. We have since found other homes a little further on, because it is nice to be able to stay in this neighborhood where we have been able to build a nice base for our son. So we will often cycle past the house with good memories.

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
eengezinswoning
Type woning
hoekwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1986
In aanbouw
nee
Bouwjaartoelichting
opbouw in 2017

Details

Voorzieningen
zonnepanelen
Ligging
in woonwijk, vrij uitzicht
Permanente bewoning
ja
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
126 m²
Perceel
125 m²
Inhoud
427 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal etages
3
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
douche, ligbad, toilet, wastafelmeubel
Keuken type
inbouwapparatuur, open keuken

Isolatie en verwarming

Soort verwarming
cv ketel
Warmwater installatie
cv ketel
Ketel bouwjaar
2022
Ketel type
Remeha
Ketel gas/olie
gas
Ketel eigendom
eigendom

Energielabel

Energielabel
B
Einddatum energielabel
2032-08-17

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Watergraafsmeer A 4521
Oppervlakte
125 m²
Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
achtertuin, voortuin
Hoofdtuin type
achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
52 m²
Hoofdtuin achterom
nee
Ligging hoofdtuin
noordwest
Totale oppervlakte
71 m²

Garage

Garagesoorten
geen garage

Parkeergelegenheid

Faciliteit
parkeervergunningen

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
vrijstaand hout

Omschrijving

** English text below **

Een ruime eengezinshoekwoning van circa 126 m² verdeeld over 3 woonlagen met een dakterras, een voortuin, achtertuin met schuur en achterom. De woning ligt in het kindvriendelijke Watergraafsmeer, Tuindorp Frankendael (ook wel Jeruzalem genoemd), nabij het Park Frankendael en de Middenweg. Zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Indeling
Begane grond
De entree ligt aan de zijkant van het huis. Entree met garderobe en trap naar de eerste verdieping. De ruime woonkamer met trapkast heeft een open keuken en houtkachel is aan de achterzijde uitgebouwd. Via de openslaande deuren is er toegang tot de tuin gelegen op het noordwesten. Deze zonnige achtertuin van ruim 10 meter diep heeft een achterom en een houten schuur voorzien van elektra en water. De woonkamer is een heerlijk lichte ruimte vanwege het zijraam en het glazen dak van de uitbouw. Aan de voorzijde ligt de eetkamer met toegang tot de voortuin en het toilet met fonteintje.

Eerste verdieping
Overloop met bergkast voor de wasmachine en droger. De twee grote slaapkamers (circa 14 m² en 17 m²) hebben een extra raam in de zijgevel. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en een toilet.

Tweede verdieping
Ruime overloop met kitchenette en toegang tot de slaapkamer van circa 17 m² eveneens voorzien van een zijraam. Via overloop is er toegang tot het dakterras van 3 x 4 meter.

Bijzonderheden
• Hoekwoning van circa 126 m² bestaande uit drie woonlagen
• Bouwjaar 1986 en in 2017 opbouw geplaatst
• 3 grote slaapkamers van ruim 4 x 4 meter
• Voortuin en achtertuin met schuur en achterom
• De erfafscheiding (zij)tuin wijkt af van de kadastrale grens
• Heerlijk beschut dakterras van ruim 12 m² op het noordwesten
• Erfpacht is afgekocht tot en met 15-09-2035
• Eeuwigdurende canon is vastgezet op € 1.693,73 en wordt jaarlijks geïndexeerd
• Algemene Bepalingen van eeuwigdurende erfpacht van toepassing
• WOZ waarde is € 830.000,- (peildatum 1-1-2021)
• Dubbele, isolerende beglazing
• Energielabel B
• In 2018 zijn er 6 zonnepanelen geplaatst
• Toplocatie in Watergraafsmeer, nabij Park Frankendael

Omgeving en bereikbaarheid
De woning ligt op de hoek van de Glauberweg en de Ostwaldstraatin in het kindvriendelijke Tuindorp Frankendael /Jeruzalem in de Watergraafsmeer. Om de hoek is een speeltuintje en genoeg ruimte op de stoep of op de grasvelden om heerlijk in de buurt te ravotten. Op loopafstand van het Park Frankendael en de Middenweg. In de omgeving zijn tal van sportfaciliteiten waaronder hockey- en voetbalvelden, tennisbanen en de bekende ijsbaan Jaap Eden. In de nabijheid vind u vele winkel- en horecagelegenheden in de omgeving van Middenweg, Christiaan Huygensplein en winkelcentrum Oostpoort. De buurt is kindvriendelijk en scholen en kinderdagverblijven van Watergraafsmeer liggen allemaal op korte loopafstand of fietsafstand. Zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Op loopafstand van het Amstelstation (trein/bus/metro). De uitvalswegen S111/S112/S113 brengen u in enkele minuten op de ring A10.

Verkoper vertelt
Wat maakt dat de huidige bewoners hier met veel plezier wonen en waarom hebben zij besloten de woning te verkopen? De verkoper vertelt.

Wanneer hebben jullie deze woning gekocht en destijds besloten deze woning te kopen?

Toen wij wilden samen wonen waren we vooral op zoek naar een plek met veel eigen ruimte nadat we beiden in nogal gehorige appartementen in drukke buurten hadden gewoond. We zochten ook een plek om een volgende stap te nemen met plannen voor een kind. Deze woning leek ideaal. Aan drie kanten vrij met tuin rondom in een rustige vriendelijke en groene buurt. En er was de ruimte die we zochten met de mogelijkheid om een opbouw te plaatsen voor nog meer ruimte. Dit soort woningen waren er maar weinig van, zo dicht bij de stad in zo’n leuke buurt.
Wat maakt het zo prettig wonen in dit huis en in deze buurt?
Het huis bleek in de praktijk precies dat wat we zochten. Heerlijk om een tuin te hebben met veel privacy om met vrienden en familie te bbq-en of voor onze zoon om in te spelen. De serre geeft veel licht en ook in de winter voelt het als dicht bij het buitenleven met het zicht op de tuin. Nadat we de opbouw hebben laten bouwen kwam daar een fijn dakterras bij met mooie zonsondergangen en de ruimte voor een kantoor welke erg fijn is om thuis te werken. Ook hier met een fijn open uitzicht op de buurt.

Toen onze zoon er eenmaal was bleek ook hoe geweldig de buurt is voor kinderen. De leuke kinderopvang waar hij op zat grenst aan het blok en die grenst weer aan het plein met de school waar onze zoon nu op zit. De buurt voelt als een dorp. De buren hebben er veel contact met elkaar en de kinderen bellen makkelijk bij elkaar aan om buiten te spelen. Het betekent voor onze zoon veel vrijheid en zelfstandigheid op een veilige manier en voor ons leuke buren om af en toe mee in de tuin te zitten.

De wijk er omheen bestaat uit veel groen, parken en faciliteiten voor kinderen, zoals de sportvelden en Jeugdland. Het meest ideale van Watergraafsmeer is toch wel dat het hier voelt als een dorp, maar toch een link heeft met de stad, waar je in 10 minuten heen fietst naar je favoriete terras of café. De andere kant op ben je bovendien in enkele minuten met de auto de stad uit en ook de trein is in de buurt.
Waarom vertrekken jullie/ waarom staat de woning te koop?
Wij zijn uit elkaar gegaan en gaan beiden weer onze eigen weg. We hebben inmiddels andere woningen gevonden een klein stukje verderop, want het is fijn om in deze buurt te kunnen blijven waar we een mooie basis voor onze zoon hebben kunnen bouwen. We zullen dus nog vaak met fijne herinneringen langs het huis fietsen.


****

A spacious family corner house of approximately 126 m² spread over 3 floors with a roof terrace, a front garden, backyard with shed and back entrance. The house is located in the child-friendly Watergraafsmeer, Tuindorp Frankendael (also called Jerusalem), near Park Frankendael and the Middenweg. Very easily accessible by both car and public transport.

Layout
Ground floor
The entrance is on the side of the house. Entrance with wardrobe and stairs to the first floor. The spacious living room with stairs cupboard has an open kitchen and wood stove has been extended at the rear. Through the patio doors there is access to the garden located on the northwest. This sunny backyard of more than 10 meters deep has a back and a wooden shed with electricity and water. The living room is a wonderfully light space because of the side window and the glass roof of the extension. At the front is the dining room with access to the front garden and the toilet with hand basin.

First floor
Landing with storage cupboard for the washing machine and dryer. The two large bedrooms (approximately 14 m² and 17 m²) have an extra window in the side wall. The bathroom has a bath, shower, double sink and a toilet.

Second floor
Spacious landing with kitchenette and access to the bedroom of approximately 17 m², also equipped with a side window. Via landing there is access to the roof terrace of 3 x 4 meters.

Particularities
• Corner house of approximately 126 m² consisting of three floors
• Built in 1986 and superstructure installed in 2017
• 3 large bedrooms of over 4 x 4 meters
• Front garden and back garden with shed and back entrance
• The boundary (side) garden deviates from the cadastral boundary
• Lovely sheltered roof terrace of over 12 m² on the northwest
• Leasehold has been surrendered up to and including 15-09-2035
• Perpetual canon is fixed at €1,693.73 and is indexed annually
• General Provisions of perpetual leasehold apply
• WOZ value is € 830,000 (reference date 1-1-2021)
• Double insulating glazing
• Energy label B
• 6 solar panels were installed in 2018
• Prime location in Watergraafsmeer, near Park Frankendael

Environment and accessibility
The house is located on the corner of Glauberweg and Ostwaldstraatin in the child-friendly Tuindorp Frankendael / Jerusalem in the Watergraafsmeer. There is a playground around the corner and enough space on the sidewalk or on the lawns to play around in the neighborhood. Within walking distance of Park Frankendael and the Middenweg. There are numerous sports facilities in the area, including hockey and football fields, tennis courts and the famous Jaap Eden ice rink. In the vicinity you will find many shopping and catering establishments in the area of ??Middenweg, Christiaan Huygensplein and Oostpoort shopping center. The neighborhood is child-friendly and Watergraafsmeer schools and nurseries are all a short walk or bike ride away. Very easily accessible by car and public transport. Within walking distance of the Amstel station (train/bus/metro). The highways S111/S112/S113 will take you to the ring A10 in a few minutes.

Seller tells
What makes the current residents happy to live here and why have they decided to sell the house? The seller tells.

When did you buy this house and then decided to buy this house?
When we wanted to live together, we were mainly looking for a place with a lot of private space, after we had both lived in rather noisy apartments in busy neighbourhoods. We were also looking for a place to take the next step with plans for a child. This house seemed ideal. Free on three sides with garden all around in a quiet friendly and green neighborhood. And there was the space we were looking for with the possibility to place a superstructure for even more space. There were few such houses, so close to the city in such a nice neighborhood.

What makes it so pleasant to live in this house and in this neighborhood?
In practice, the house turned out to be exactly what we were looking for. Lovely to have a garden with lots of privacy to BBQ with friends and family or for our son to play in. The conservatory gives a lot of light and also in winter it feels close to the outdoors with a view of the garden. After we had the superstructure built, a nice roof terrace with beautiful sunsets and space for an office was added, which is very nice to work at home. Also here with a nice open view of the neighborhood.

Once our son was there, it became clear how great the neighborhood is for children. The nice childcare he attended is adjacent to the block and it adjoins the square with the school where our son now attends. The neighborhood feels like a village. The neighbors have a lot of contact with each other and the children easily ring each other's doorbell to play outside. It means a lot of freedom and independence for our son in a safe way and for us nice neighbors to sit in the garden every now and then.

The surrounding area consists of lots of greenery, parks and facilities for children, such as the sports fields and Jeugdland. The most ideal thing about Watergraafsmeer is that it feels like a village here, but still has a link with the city, where you can cycle to your favorite terrace or café in 10 minutes. In the other direction, you can also leave the city in a few minutes by car and the train is also nearby.

Why are you leaving / why is the house for sale?
We broke up and both went our separate ways. We have since found other homes a little further on, because it is nice to be able to stay in this neighborhood where we have been able to build a nice base for our son. So we will often cycle past the house with good memories.

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
eengezinswoning
Type woning
hoekwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1986
In aanbouw
nee
Bouwjaartoelichting
opbouw in 2017

Details

Voorzieningen
zonnepanelen
Ligging
in woonwijk, vrij uitzicht
Permanente bewoning
ja
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
126 m²
Perceel
125 m²
Inhoud
427 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal etages
3
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
douche, ligbad, toilet, wastafelmeubel
Keuken type
inbouwapparatuur, open keuken

Isolatie en verwarming

Soort verwarming
cv ketel
Warmwater installatie
cv ketel
Ketel bouwjaar
2022
Ketel type
Remeha
Ketel gas/olie
gas
Ketel eigendom
eigendom

Energielabel

Energielabel
B
Einddatum energielabel
2032-08-17

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Watergraafsmeer A 4521
Oppervlakte
125 m²
Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
achtertuin, voortuin
Hoofdtuin type
achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
52 m²
Hoofdtuin achterom
nee
Ligging hoofdtuin
noordwest
Totale oppervlakte
71 m²

Garage

Garagesoorten
geen garage

Parkeergelegenheid

Faciliteit
parkeervergunningen

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
vrijstaand hout

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Glauberweg 4 Amsterdam

naar Glauberweg 4 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand