Vorige | Volgende
Verkocht

Derde Oosterparkstraat 338 Amsterdam

Vraagprijs € 600.000 k.k.

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-6222199

info@burgerelkerbout.nl

Omschrijving

** English text below **

Een heerlijk licht en ruim 4-kamerhoekappartement van circa 85 m² gelegen op de derde (tevens bovenste) verdieping met drie slaapkamers, twee balkons en een berging in de onderbouw. Het kleinschalige appartementencomplex uit 1994 bestaat uit 15 koopwoningen en ligt in een gewilde woonomgeving nabij de Linnaeusstraat, het Kastanjeplein en het Oosterpark. Alle denkbare voorzieningen en leuke horecagelegenheden liggen in de buurt.

Indeling
Via het gemeenschappelijk trappenhuis gaat u naar de derde verdieping. Entree, hal/gang met toegang tot alle vertrekken. De ruime woonkamer met hoekbalkon ligt aan de voorzijde. Vanwege de hoekligging en de vele ramen is dit een heerlijk lichte ruimte. Er zijn drie goede slaapkamers naast elkaar, waarvan één met inbouwkasten. De leefkeuken ligt aan de achterzijde en heeft een klein balkon op het zuidwesten. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en heeft aansluitingen voor de wasmachine en droger. Er is een separaat toilet met fonteintje. In de naastgelegen inloopkast hangt de CV-ketel. In de onderbouw is nog een eigen berging aanwezig en is er toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin.

Vereniging van Eigenaars
Het betreft de Vereniging van Eigenaars (VvE) Derde Oosterparkstraat 310 t/m 328 (even nummers) te Amsterdam. De VvE bestaat uit 15 koopwoningen met bergingen. Het is een actieve VvE en het professionele beheer wordt gedaan door Pro VvE Beheer.
De servicekosten bedragen € 100,15 per maand.

Bijzonderheden
• Ruim en licht 4-kamerhoekappartement van circa 85 m²
• Gelegen op de derde (tevens bovenste) verdieping
• Balkon aan de voorzijde en balkon aan de achterzijde
• Appartementengebouw uit 1994
• Betonnen vloeren en dubbele beglazing
• Energielabel A
• Zes eigen zonnepanelen op het dak (lage energiekosten)
• WOZ waarde € 606.000,- (peildatum 1-1-2021)
• Eigen (fietsen)berging in onderbouw
• Gemeenschappelijke binnentuin
• Erfpacht is afgekocht tot en met 28 februari 2043
• Eeuwigdurende canon is vastgezet op € 810,57 en wordt jaarlijks geïndexeerd
• Actieve en financieel gezonde VvE met professionele beheerder
• Servicekosten bedragen € 100,15 per maand
• Toplocatie in de gewilde Oosterparkbuurt

Omgeving en bereikbaarheid
De Oosterparkbuurt is een gewilde woonomgeving op steenworp afstand van de Amstel en de binnenstad. Dit deel van de Derde Oosterparkstraat ligt als rustige zijstraat tussen het Beukenplein en de Linnaeusstraat.
Amsterdam Oost is nu helemaal ‘hip & happening’ en heeft veel te bieden. Het Oosterpark ligt om de hoek en ook het Tropenmuseum, de dagelijkse Dappermarkt en Artis zijn vlakbij. In de buurt zijn veel horecagelegenheden zoals Baut Oost, café Hesp, Bar Bukowski, Caffe Milo, De Biertuin en Louie Louie. In de omgeving is een grote diversiteit aan winkels o.a. aan het Beukenplein, Eerste Oosterparkstraat, de Linnaeusstraat en winkelcentrum Oostpoort. De woning is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Op loopafstand bevinden zich zowel het metrostation Wibautstraat als het NS-station Muiderpoort met een snelle verbinding naar zowel het NS Amstelstation als het Centraal Station. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de Ring.

Verkoper vertelt
Wat maakt dat de huidige bewoner hier met veel plezier woont en waarom heeft zij besloten de woning te verkopen? De verkoper vertelt.

Wanneer heb je de woning gekocht en waarom heb je toen besloten deze woning te kopen?
In 2005 verhuisde ik vanuit het Gooi terug naar Amsterdam samen met mijn enig nog thuiswonende kind, dat in Amsterdam zijn eindexamen moest doen. Ik zocht dus een woning met leefruimte voor ons beiden (4 kamers), die op loopafstand van een NS-station lag i.v.m. zijn vrienden en mijn werk en die ons vooral geen benauwd gevoel zou geven, maar juist licht en lucht.
En die woning vonden wij. Deze zeer lichte hoekwoning op de bovenste verdieping had alles wat wij wilden met heerlijk vrij uitzicht en ruime kamers.
Over de dak van het schooltje heb je zicht op de rood/witte markiezen van het Manor Hotel – voorheen het Burgerziekenhuis. In de straat bloeien in het voorjaar de bloesembomen en bieden grote iepen hun wisselende kleurenpracht. Als de bladeren geel kleuren, betreed je in de herfst het appartement in één gouden gloed. Door het woonkamerraam aan de 3e Oosterparkstraat of vanaf het voorbalkonnetje kijk je uit op het bakstenen gebouw van het Leger des Heils met trapgevel uit 1888. Van de daarin gevestigde buurtkamer en taallessen voor nieuwkomers gaat een open en vriendelijke sfeer uit.
Alle andere ramen (behalve in de keuken) komen uit op het oosten, met ’s ochtends zon en in de zomer toch koele kamers ondanks het platte dak. Vanaf het middaguur draait de zon het achterbalkon aan de keuken op, waar je heerlijk zit met uitzicht over onze gezamenlijke tuin. Als het zonlicht de eetkeuken binnenvalt is ook daar al vroeg in het voorjaar een zonnige plek bij de open deur. Pas begin avond verdwijnt de zon van het balkon.

Wat maakt het zo prettig wonen in dit huis en in deze buurt?
Stap ik op de fiets – die altijd droog en veilig staat in de eigen kelderbox – dan steek ik schuin het Kastanjeplein over tussen de 14 kastanjebomen en de prachtige koperen, opengevallen bolster in het midden, door. Soms kies ik voor het Oosterpark om langs het Tropenmuseum de Plantagebuurt en Artis te bereiken, soms fiets ik de straat uit richting Weesperzijde. Ook Park Frankendael en het Flevopark bereik je in 10 minuten. Ga ik boodschappen doen dan vind ik die op loopafstand aan de Middenweg, de gemoedelijke, wat ouderwets aandoende winkelstraat met o.a. Linnaeus Boekhandel. Of in het recent aangelegde Oostpoort met naast de grotere winkelketens, cadeauwinkels, reformzaken en natuurlijk Sportfondsenbad Oost, een enorm aanbod aan gezellige eettentjes of goede koffie. Een concentratie van horeca is er ook aan het Beukenplein, 2 pleinen verder dan het Kastanjeplein. IJs op het terras in de zomer. Bar Bukowski op de hoek tegenover het OLVG. (De nabijheid van dit ziekenhuis is mij in de loop der jaren overigens ook érg handig gebleken.)
Als ik thuis ben weet ik mij omringd door de vriendelijke en hulpvaardige buren van onze hechte VVE van 15 appartementen. Een ideaal aantal: genoeg om niemand dominant te kunnen laten worden t.a.v. welke beslissing ook, maar met zo’n klein aantal dat je iedereen persoonlijk kent. Het is een leuke mengelmoes van sociaal werkers, juristen, bouwkundigen, publieke dienstverlening, beveiliging, gezondheidszorg, sportdocenten, musici, kunstenaars, gepensioneerden en studenten, kinderen en jonge ouders.
Er zijn vriendschappen gesloten, verdriet gedeeld en bruiloften gevierd.
Deze buren ga ik het meeste missen als ik hier vandaan verhuis.

Waarom vertrek je / staat de woning te koop?
Omdat het soms ergens anders nog mooier is. Met nog meer licht en lucht. Maar wel in Oost en gelukkig niet ver uit de buurt. Na een verdrietige periode van verlies en rouw verheug ik mij er nu op dat ik kan gaan wonen in het appartement dat mijn vader mij (voor de helft) naliet: aan de Amstel.
Bijkomend voordeel is tevens dat ik daar wel een lift aantref en de soms al bezwaarlijke trappen wegens een kniekwaal, verleden tijd zullen zijn.


***

A wonderfully light and spacious 4-room corner apartment of approximately 85 m² located on the third (also top) floor with three bedrooms, two balconies and a storage room in the basement. The apartment complex from 1994 consists of 15 owner-occupied homes and is located in a popular residential area near Linnaeusstraat, Kastanjeplein and Oosterpark. All conceivable amenities and nice restaurants are nearby.

Layout
Via the common staircase you go to the third floor. Entrance hall/hallway with access to all rooms. The spacious living room with corner balcony is located at the front. Due to the corner location and the many windows, this is a wonderfully light space. There are three good-sized bedrooms next to each other, one of which has fitted wardrobes. The kitchen is located at the rear and has a small balcony on the southwest. The bathroom has a bath, sink and connections for the washing machine and dryer. There is a separate toilet with hand basin. The central heating boiler is located in the adjacent walk-in closet. In the basement there is a private storage room and there is access to the communal courtyard.

Association of Owners
It concerns the Owners' Association (VvE) Derde Oosterparkstraat 310 to 328 in Amsterdam. The VvE consists of 15 apartments with storage rooms. It is an active VvE and the professional management is done by Pro VvE Beheer.
The service costs are € 100.15 per month.

Highlights
• Spacious and bright 4-room corner apartment of approximately 85 m²
• Located on the third (also top) floor
• Balcony at the front and balcony at the rear
• Apartment building in 1994
• Concrete floors and double glazing
• Energy label A
• Six own solar panels on the roof (low energy costs)
• WOZ value € 606,000 (reference date 1-1-2021)
• Own (bicycle) storage in the basement
• Communal courtyard garden
• Leasehold has been surrendered until February 28, 2043
• Perpetual canon is fixed at € 810.57 and is indexed annually
• Active and financially healthy VvE with professional manager
• Service costs are € 100.15 per month
• Prime location in the popular Oosterparkbuurt

Environment and accessibility
The Oosterparkbuurt is a popular residential area a stone's throw from the Amstel and the city center. This part of Derde Oosterparkstraat is located as a quiet side street between Beukenplein and Linnaeusstraat.
Amsterdam East is now completely hip & happening and has a lot to offer. The Oosterpark is just around the corner and the Tropenmuseum, the daily Dappermarkt and Artis are also nearby. There are many restaurants in the area such as Baut Oost, café Hesp, Bar Bukowski, Caffe Milo, De Biertuin and Louie Louie. There is a wide variety of shops in the area, including on Beukenplein, Eerste Oosterparkstraat, Linnaeusstraat and Oostpoort shopping center. The house is easily accessible by car and public transport. Within walking distance are both the Wibautstraat metro station and the Muiderpoort NS station with a fast connection to both the NS Amstel station and the Central Station. You can reach the Ring within 5 minutes by car.

Seller tells: see brochure

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Type woning
bovenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1994
In aanbouw
nee

Details

Voorzieningen
mechanische ventilatie, zonnepanelen
Ligging
in woonwijk, vrij uitzicht
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m²
Inhoud
257 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Aantal etages
1
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
ligbad, wasmachineaansluiting, wastafel
Keuken type
dichte keuken, woonkeuken

Isolatie en verwarming

Soort verwarming
cv ketel
Warmwater installatie
cv ketel
Ketel bouwjaar
2015
Ketel type
Intergas Kompakt HRE
Ketel gas/olie
gas
Ketel eigendom
eigendom

Energielabel

Energielabel
A
Einddatum energielabel
2032-03-07

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Amsterdam S 8698
Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Garage

Garagesoorten
geen garage

Parkeergelegenheid

Faciliteit
betaald parkeren, openbaar parkeren

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
inpandig

VVE informatie

Appartement bijdrage
100.15
Periodieke bijdrage
ja
Reservefonds
ja
Vergadering
ja
Onderhoudsverwachting
ja
Opstalverzekering
ja
Inschrijving KvK
ja

Omschrijving

** English text below **

Een heerlijk licht en ruim 4-kamerhoekappartement van circa 85 m² gelegen op de derde (tevens bovenste) verdieping met drie slaapkamers, twee balkons en een berging in de onderbouw. Het kleinschalige appartementencomplex uit 1994 bestaat uit 15 koopwoningen en ligt in een gewilde woonomgeving nabij de Linnaeusstraat, het Kastanjeplein en het Oosterpark. Alle denkbare voorzieningen en leuke horecagelegenheden liggen in de buurt.

Indeling
Via het gemeenschappelijk trappenhuis gaat u naar de derde verdieping. Entree, hal/gang met toegang tot alle vertrekken. De ruime woonkamer met hoekbalkon ligt aan de voorzijde. Vanwege de hoekligging en de vele ramen is dit een heerlijk lichte ruimte. Er zijn drie goede slaapkamers naast elkaar, waarvan één met inbouwkasten. De leefkeuken ligt aan de achterzijde en heeft een klein balkon op het zuidwesten. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en heeft aansluitingen voor de wasmachine en droger. Er is een separaat toilet met fonteintje. In de naastgelegen inloopkast hangt de CV-ketel. In de onderbouw is nog een eigen berging aanwezig en is er toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin.

Vereniging van Eigenaars
Het betreft de Vereniging van Eigenaars (VvE) Derde Oosterparkstraat 310 t/m 328 (even nummers) te Amsterdam. De VvE bestaat uit 15 koopwoningen met bergingen. Het is een actieve VvE en het professionele beheer wordt gedaan door Pro VvE Beheer.
De servicekosten bedragen € 100,15 per maand.

Bijzonderheden
• Ruim en licht 4-kamerhoekappartement van circa 85 m²
• Gelegen op de derde (tevens bovenste) verdieping
• Balkon aan de voorzijde en balkon aan de achterzijde
• Appartementengebouw uit 1994
• Betonnen vloeren en dubbele beglazing
• Energielabel A
• Zes eigen zonnepanelen op het dak (lage energiekosten)
• WOZ waarde € 606.000,- (peildatum 1-1-2021)
• Eigen (fietsen)berging in onderbouw
• Gemeenschappelijke binnentuin
• Erfpacht is afgekocht tot en met 28 februari 2043
• Eeuwigdurende canon is vastgezet op € 810,57 en wordt jaarlijks geïndexeerd
• Actieve en financieel gezonde VvE met professionele beheerder
• Servicekosten bedragen € 100,15 per maand
• Toplocatie in de gewilde Oosterparkbuurt

Omgeving en bereikbaarheid
De Oosterparkbuurt is een gewilde woonomgeving op steenworp afstand van de Amstel en de binnenstad. Dit deel van de Derde Oosterparkstraat ligt als rustige zijstraat tussen het Beukenplein en de Linnaeusstraat.
Amsterdam Oost is nu helemaal ‘hip & happening’ en heeft veel te bieden. Het Oosterpark ligt om de hoek en ook het Tropenmuseum, de dagelijkse Dappermarkt en Artis zijn vlakbij. In de buurt zijn veel horecagelegenheden zoals Baut Oost, café Hesp, Bar Bukowski, Caffe Milo, De Biertuin en Louie Louie. In de omgeving is een grote diversiteit aan winkels o.a. aan het Beukenplein, Eerste Oosterparkstraat, de Linnaeusstraat en winkelcentrum Oostpoort. De woning is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Op loopafstand bevinden zich zowel het metrostation Wibautstraat als het NS-station Muiderpoort met een snelle verbinding naar zowel het NS Amstelstation als het Centraal Station. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de Ring.

Verkoper vertelt
Wat maakt dat de huidige bewoner hier met veel plezier woont en waarom heeft zij besloten de woning te verkopen? De verkoper vertelt.

Wanneer heb je de woning gekocht en waarom heb je toen besloten deze woning te kopen?
In 2005 verhuisde ik vanuit het Gooi terug naar Amsterdam samen met mijn enig nog thuiswonende kind, dat in Amsterdam zijn eindexamen moest doen. Ik zocht dus een woning met leefruimte voor ons beiden (4 kamers), die op loopafstand van een NS-station lag i.v.m. zijn vrienden en mijn werk en die ons vooral geen benauwd gevoel zou geven, maar juist licht en lucht.
En die woning vonden wij. Deze zeer lichte hoekwoning op de bovenste verdieping had alles wat wij wilden met heerlijk vrij uitzicht en ruime kamers.
Over de dak van het schooltje heb je zicht op de rood/witte markiezen van het Manor Hotel – voorheen het Burgerziekenhuis. In de straat bloeien in het voorjaar de bloesembomen en bieden grote iepen hun wisselende kleurenpracht. Als de bladeren geel kleuren, betreed je in de herfst het appartement in één gouden gloed. Door het woonkamerraam aan de 3e Oosterparkstraat of vanaf het voorbalkonnetje kijk je uit op het bakstenen gebouw van het Leger des Heils met trapgevel uit 1888. Van de daarin gevestigde buurtkamer en taallessen voor nieuwkomers gaat een open en vriendelijke sfeer uit.
Alle andere ramen (behalve in de keuken) komen uit op het oosten, met ’s ochtends zon en in de zomer toch koele kamers ondanks het platte dak. Vanaf het middaguur draait de zon het achterbalkon aan de keuken op, waar je heerlijk zit met uitzicht over onze gezamenlijke tuin. Als het zonlicht de eetkeuken binnenvalt is ook daar al vroeg in het voorjaar een zonnige plek bij de open deur. Pas begin avond verdwijnt de zon van het balkon.

Wat maakt het zo prettig wonen in dit huis en in deze buurt?
Stap ik op de fiets – die altijd droog en veilig staat in de eigen kelderbox – dan steek ik schuin het Kastanjeplein over tussen de 14 kastanjebomen en de prachtige koperen, opengevallen bolster in het midden, door. Soms kies ik voor het Oosterpark om langs het Tropenmuseum de Plantagebuurt en Artis te bereiken, soms fiets ik de straat uit richting Weesperzijde. Ook Park Frankendael en het Flevopark bereik je in 10 minuten. Ga ik boodschappen doen dan vind ik die op loopafstand aan de Middenweg, de gemoedelijke, wat ouderwets aandoende winkelstraat met o.a. Linnaeus Boekhandel. Of in het recent aangelegde Oostpoort met naast de grotere winkelketens, cadeauwinkels, reformzaken en natuurlijk Sportfondsenbad Oost, een enorm aanbod aan gezellige eettentjes of goede koffie. Een concentratie van horeca is er ook aan het Beukenplein, 2 pleinen verder dan het Kastanjeplein. IJs op het terras in de zomer. Bar Bukowski op de hoek tegenover het OLVG. (De nabijheid van dit ziekenhuis is mij in de loop der jaren overigens ook érg handig gebleken.)
Als ik thuis ben weet ik mij omringd door de vriendelijke en hulpvaardige buren van onze hechte VVE van 15 appartementen. Een ideaal aantal: genoeg om niemand dominant te kunnen laten worden t.a.v. welke beslissing ook, maar met zo’n klein aantal dat je iedereen persoonlijk kent. Het is een leuke mengelmoes van sociaal werkers, juristen, bouwkundigen, publieke dienstverlening, beveiliging, gezondheidszorg, sportdocenten, musici, kunstenaars, gepensioneerden en studenten, kinderen en jonge ouders.
Er zijn vriendschappen gesloten, verdriet gedeeld en bruiloften gevierd.
Deze buren ga ik het meeste missen als ik hier vandaan verhuis.

Waarom vertrek je / staat de woning te koop?
Omdat het soms ergens anders nog mooier is. Met nog meer licht en lucht. Maar wel in Oost en gelukkig niet ver uit de buurt. Na een verdrietige periode van verlies en rouw verheug ik mij er nu op dat ik kan gaan wonen in het appartement dat mijn vader mij (voor de helft) naliet: aan de Amstel.
Bijkomend voordeel is tevens dat ik daar wel een lift aantref en de soms al bezwaarlijke trappen wegens een kniekwaal, verleden tijd zullen zijn.


***

A wonderfully light and spacious 4-room corner apartment of approximately 85 m² located on the third (also top) floor with three bedrooms, two balconies and a storage room in the basement. The apartment complex from 1994 consists of 15 owner-occupied homes and is located in a popular residential area near Linnaeusstraat, Kastanjeplein and Oosterpark. All conceivable amenities and nice restaurants are nearby.

Layout
Via the common staircase you go to the third floor. Entrance hall/hallway with access to all rooms. The spacious living room with corner balcony is located at the front. Due to the corner location and the many windows, this is a wonderfully light space. There are three good-sized bedrooms next to each other, one of which has fitted wardrobes. The kitchen is located at the rear and has a small balcony on the southwest. The bathroom has a bath, sink and connections for the washing machine and dryer. There is a separate toilet with hand basin. The central heating boiler is located in the adjacent walk-in closet. In the basement there is a private storage room and there is access to the communal courtyard.

Association of Owners
It concerns the Owners' Association (VvE) Derde Oosterparkstraat 310 to 328 in Amsterdam. The VvE consists of 15 apartments with storage rooms. It is an active VvE and the professional management is done by Pro VvE Beheer.
The service costs are € 100.15 per month.

Highlights
• Spacious and bright 4-room corner apartment of approximately 85 m²
• Located on the third (also top) floor
• Balcony at the front and balcony at the rear
• Apartment building in 1994
• Concrete floors and double glazing
• Energy label A
• Six own solar panels on the roof (low energy costs)
• WOZ value € 606,000 (reference date 1-1-2021)
• Own (bicycle) storage in the basement
• Communal courtyard garden
• Leasehold has been surrendered until February 28, 2043
• Perpetual canon is fixed at € 810.57 and is indexed annually
• Active and financially healthy VvE with professional manager
• Service costs are € 100.15 per month
• Prime location in the popular Oosterparkbuurt

Environment and accessibility
The Oosterparkbuurt is a popular residential area a stone's throw from the Amstel and the city center. This part of Derde Oosterparkstraat is located as a quiet side street between Beukenplein and Linnaeusstraat.
Amsterdam East is now completely hip & happening and has a lot to offer. The Oosterpark is just around the corner and the Tropenmuseum, the daily Dappermarkt and Artis are also nearby. There are many restaurants in the area such as Baut Oost, café Hesp, Bar Bukowski, Caffe Milo, De Biertuin and Louie Louie. There is a wide variety of shops in the area, including on Beukenplein, Eerste Oosterparkstraat, Linnaeusstraat and Oostpoort shopping center. The house is easily accessible by car and public transport. Within walking distance are both the Wibautstraat metro station and the Muiderpoort NS station with a fast connection to both the NS Amstel station and the Central Station. You can reach the Ring within 5 minutes by car.

Seller tells: see brochure

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Type woning
bovenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1994
In aanbouw
nee

Details

Voorzieningen
mechanische ventilatie, zonnepanelen
Ligging
in woonwijk, vrij uitzicht
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m²
Inhoud
257 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Aantal etages
1
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
ligbad, wasmachineaansluiting, wastafel
Keuken type
dichte keuken, woonkeuken

Isolatie en verwarming

Soort verwarming
cv ketel
Warmwater installatie
cv ketel
Ketel bouwjaar
2015
Ketel type
Intergas Kompakt HRE
Ketel gas/olie
gas
Ketel eigendom
eigendom

Energielabel

Energielabel
A
Einddatum energielabel
2032-03-07

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Amsterdam S 8698
Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Garage

Garagesoorten
geen garage

Parkeergelegenheid

Faciliteit
betaald parkeren, openbaar parkeren

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
inpandig

VVE informatie

Appartement bijdrage
100.15
Periodieke bijdrage
ja
Reservefonds
ja
Vergadering
ja
Onderhoudsverwachting
ja
Opstalverzekering
ja
Inschrijving KvK
ja

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Derde Oosterparkstraat 338 Amsterdam

naar Derde Oosterparkstraat 338 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand