Vorige | Volgende
Verkocht

Bertrand Russellstraat 50 Amsterdam

Vraagprijs € 575.000 k.k.

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-6222199

info@burgerelkerbout.nl

Omschrijving

** English text below **

'Vlakbij het Amstelstation leef je in een oase van rust en toch centraal in de levendige metropool Amsterdam.'

Ruim en licht 3-kamerappartement van circa 86 m², gelegen op de eerste verdieping van een modern en goed onderhouden appartementencomplex. Naast de woonkamer beschikt dit praktisch ingedeelde appartement over een leefkeuken, twee ruime slaapkamers, separaat toilet en een moderne badkamer. In de onderbouw is nog een eigen berging aanwezig. Aan de ruime en lichte woonkamer grenst een heerlijk groot terras op het zuiden.

Locatie
Het appartement ligt in een, voor velen onbekende, rustige en autoluwe straat middenin de groene Watergraafsmeer. De Bertrand Russellstraat is een doodlopend straatje waar alleen bestemmingsverkeer komt. Het appartementencomplex Julianapark is in 1991 gebouwd en ligt op een paar minuten loopafstand van o.a. NS station Amstel (trein, metro, tram en bus), Park Frankendael, de Middenweg, Oostpoort, de Amstel, Rivierenbuurt en de gezellige Pijp. Ook met de auto een prima bereikbaarheid, via de Gooiseweg is de Ring A10 in enkele minuten bereikbaar. Er is hier geen wachttijd voor een parkeervergunning. De voorzieningen in de buurt zijn uitstekend, waaronder allerlei sport- en recreatiefaciliteiten, goede scholen, supermarkten en restaurants (Dauphine, The Lobby, De Kas etc.) Op dit moment wordt in de buurt het project AMST gerealiseerd met een Jumbo supermarkt, horeca en speciaalzaakjes binnen handbereik.

Indeling
Via het gemeenschappelijke trappenhuis gaat u naar de eerste verdieping: Entree, ruime hal met garderobe, CV kast, toilet met fonteintje en inbouwkast met wasmachine aansluiting en ruimte voor een droger. De royale woonkamer geeft toegang tot een groot terras (ca. 17 m2) op het zuiden met zon vanaf de vroege ochtend tot het begin van de avond. Door de grote raampartijen is deze woonkamer een heerlijke lichte ruimte. De moderne halfopen keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een combi oven / magnetron, een vaatwasser, cooker en een koel- vriescombinatie. Deze leefkeuken heeft voldoende ruimte voor een eettafel en stoelen. De twee goed bemeten slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartement. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en wastafel. In de onderbouw is nog een eigen berging aanwezig.

Vereniging van Eigenaars
Het betreft de Vereniging van Eigenaars (VvE) Julianpark te Amsterdam en ligt aan de Bertrand Russellstraat 2 t/m 170 (even nummers). De VvE bestaat uit 85 woningen en 14 garages. Het is een actieve VvE en het professionele beheer wordt gedaan door Newomij VvE Beheer. De servicekosten bedragen € 130,33 per maand.

Bijzonderheden
• Ruim en licht 3-kamerappartement van circa 86 m²
• Gelegen op de eerste verdieping
• Heerlijk groot terras op het zuiden grenzend aan de woonkamer
• Appartementengebouw uit 1991
• Energielabel D
• Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
• Eigen (fietsen)berging in onderbouw
• Afgekochte erfpacht tot en met 15 januari 2040
• Actieve en financieel gezonde VvE met professionele beheerder
• Centrale locatie nabij Amstelstation

Omgeving en bereikbaarheid
Het appartement ligt in een rustige en autoluwe straat, in het hart van het groene Watergraafsmeer. De Bertrand Russellstraat is een doodlopende straat met alleen woonverkeer. Het appartementencomplex Julianapark is gebouwd in 1991, ligt nabij het Amstelstation, Park Frankendael, Wibautstraat, Middenweg, Amstel, Rivierenbuurt en niet ver van het Oosterpark en de bruisende Pijp. Ook met de auto is het gebied goed bereikbaar via de Gooiseweg en de snelweg A10. U komt direct in aanmerking voor een parkeervergunning. De omgeving heeft uitstekende voorzieningen, waaronder goede scholen, supermarkten en restaurants, waaronder Dauphine, The Lobby en De Kas.
Zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Op loopafstand van het Amstelstation (trein, bus en metro). De uitvalswegen S111/S112/S113 brengen u in enkele minuten op de ring A10. Het centrum van Amsterdam is op fietsafstand.

De verkopers vertellen
Wat maakt dat de huidige bewoners hier met veel plezier wonen en waarom hebben zij besloten de woning te verkopen? De verkopers vertellen.

Wanneer hebben jullie de woning gekocht en waarom hebben jullie toen besloten deze woning te kopen?
Wij kochten het huis eind 2017 nadat we al een tijdje aan het zoeken waren in de stad. Nadat we eerder misgrepen in West, Noord en Oost kwam dit huis te koop in de buurt waar we toen al woonden. Wat een kans en wat is de Watergraafsmeer leuk en heerlijk groen! De centrale ligging in de stad, bij het Amstelstation en de ring, de ruimte en het heerlijke zonnige terras gaven voor ons de doorslag. Aan het plaatsen van nieuwe grote schuifdeuren naar het terras zijn wij helaas niet meer toegekomen. Dat is wel meteen onze tip aan de kopers om zo het ruime terras nog meer bij de woonkamer te betrekken.

Wat maakt het zo prettig wonen in dit huis en in deze buurt?
Het huis ligt in een bijna verborgen wijkje in Amsterdam, maar zo centraal. Dicht genoeg bij het centrum, maar vooral op loopafstand van de gezellige stadsbuurten in Oost en Zuid, zoals de Oostpoort en de Rivierenbuurt. Het Amstelstation ligt op een enkele minuut lopen en met de auto zit je binnen een paar minuten op de ring en al snel op de A1 en A2. De buurt zelf is rustig. Geen auto’s voor de deur en achter huis voldoende parkeerruimte in een doodlopende straat. Het huis is ruim met een heerlijke buitenruimte op het zuiden. Als appartement erg energiezuinig en met een actieve VVE weinig eigen onderhoud. Ideaal! Wandelingen in de buurt brengen je snel naar Park Frankendael, de Amstel en Park Somerlust. De sportschool is om de hoek en ook op loopafstand is het lekker eten bij De Kas, de Vergulden Eenhoorn of La Vallade. En binnenkort op steenworp afstand een grote JUMBO-supermark, horeca en speciaalzaken. Die misten we nog in de buurt en dat maakt toch wel de stad Amsterdam!

Waarom vertrekken jullie/ waarom staat de woning te koop?
We vertrekken uit Amsterdam terug naar het noordoosten waar onze familie woont. Vooral omdat we in verband met mantelzorg weer dichterbij onze ouders willen wonen. Het was altijd al ons plan tijdelijk in Amsterdam te wonen. We hebben een heerlijke en bijzondere tijd gehad en zullen de fijne plek in Amsterdam zeker missen. Het huis was voor ons de perfecte uitvalsbasis voor een leven in Amsterdam. Nu is het tijd om terug te gaan.

****

'Near the Amstel station you live in an oasis of peace and yet centrally located in the lively metropolis of Amsterdam.'

Spacious and bright 3-room apartment of approximately 86 m², located on the first floor of a modern and well-maintained apartment complex. In addition to the living room, this practically arranged apartment has a kitchen, two spacious bedrooms, a separate toilet and a modern bathroom. There is also a private storage room in the basement. Adjacent to the spacious and bright living room is a lovely large south-facing terrace.

Location
The apartment is located in a quiet and car-free street, unknown to many, in the middle of the green Watergraafsmeer. The Bertrand Russellstraat is a dead end street with only local traffic. The apartment complex Julianapark was built in 1991 and is a few minutes' walk from Amstel NS station (train, metro, tram and bus), Park Frankendael, the Middenweg, Oostpoort, the Amstel, Rivierenbuurt and the cozy Pijp. Also easy to reach by car, the A10 ring road can be reached in a few minutes via the Gooiseweg. There is no waiting time for a parking permit here. The amenities in the area are excellent, including all kinds of sports and recreation facilities, good schools, supermarkets and restaurants (Dauphine, The Lobby, De Kas, etc.). The AMST project is currently being realized in the area with a Jumbo supermarket, catering and specialty shops within reach.

Layout
Via the communal staircase you go to the first floor: Entrance, spacious hall with wardrobe, central heating cupboard, toilet with sink and built-in cupboard with washing machine connection and space for a dryer. The spacious living room gives access to a large south-facing terrace (approx. 17 m2) with sun from early morning to early evening. The large windows make this living room a wonderfully light space. The modern semi-open kitchen is equipped with various built-in appliances, such as a 4-burner gas hob, an extractor hood, a combi oven / microwave, a dishwasher, cooker and a fridge-freezer combination. This kitchen has enough space for a dining table and chairs. The two well-sized bedrooms are located at the rear of the apartment. The bathroom has a bath, walk-in shower and sink. There is also a private storage room in the basement.

Association of Owners
It concerns the Owners' Association (VvE) Julianpark in Amsterdam and is located at Bertrand Russellstraat 2 to 170 (even numbers). The VvE consists of 85 homes and 14 garages. It is an active VvE and the professional management is done by Newomij VvE Beheer. The service costs are € 130.33 per month.

Particularities
• Spacious and bright 3-room apartment of approximately 86 m²
• Located on the first floor
• Lovely large south-facing terrace adjacent to the living room
• Apartment building from 1991
• Energy label D
• Hardwood frames with double glazing
• Own storage in the basement
• Redeemed ground lease until January 15, 2040
• Active and financially healthy VvE with professional manager
• Central location near Amstel station

Environment and accessibility
The apartment is located in a quiet and car-free street, in the heart of the green Watergraafsmeer. The Bertrand Russellstraat is a dead end street with only residential traffic. The apartment complex Julianapark was built in 1991, is located near the Amstel station, Park Frankendael, Wibautstraat, Middenweg, Amstel, Rivierenbuurt and not far from the Oosterpark and the bustling Pijp. The area is also easily accessible by car via the Gooiseweg and the A10. You are immediately eligible for a parking permit. The area has excellent amenities including good schools, supermarkets and restaurants including Dauphine, The Lobby and De Kas. Very easily accessible by car and public transport. Within walking distance of the Amstel station (train, bus and metro). The highways S111/S112/S113 will take you to the ring A10 in a few minutes. The center of Amsterdam is within cycling distance.

The sellers tell
What makes the current residents happy to live here and why have they decided to sell the house? Tell the sellers.

When did you buy the house and why did you decide to buy this house?
We bought the house at the end of 2017 after we had been looking for a while in the city. After we missed an apartment in West, North and East, this house came up for sale in the neighborhood where we already lived. What an opportunity and the Watergraafsmeer is so nice and wonderfully green! The central location in the city, near the Amstel station and the ring, the space and the lovely sunny terrace were the deciding factors for us. Unfortunately, we have not gotten around to installing new large sliding doors to the terrace. That is immediately our tip to the buyers to involve the spacious terrace even more in the living room.

What makes living in this house and in this neighborhood so pleasant?
The house is located in an almost hidden neighborhood in Amsterdam, but so central. Close enough to the center, but above all within walking distance of the lively city neighborhoods in East and South, such as the Oostpoort and the Rivierenbuurt. The Amstel station is a few minutes' walk away and by car you are on the ring within a few minutes and quickly on the A1 and A2. The neighborhood itself is quiet. No cars in front of the door and enough parking space behind the house in a dead end street. The house is spacious with a lovely south-facing outdoor area. As an apartment very energy efficient and with an active VVE little maintenance. Ideal! Walks in the area quickly take you to Park Frankendael, the Amstel and Park Somerlust. The gym is around the corner and you can also enjoy good food at De Kas, the Vergulden Eenhoorn or La Vallade within walking distance. And soon a large JUMBO supermarket, catering and specialty stores will be just a stone's throw away. We missed that in the neighborhood and that makes the city of Amsterdam!

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
portiekflat
Type woning
portiekflat
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1991
In aanbouw
nee

Details

Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Daktype
plat dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
86 m²
Inhoud
257 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Aantal etages
1
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
inloopdouche, ligbad, wastafel
Keuken type
half open keuken, inbouwapparatuur, woonkeuken

Isolatie en verwarming

Soort verwarming
cv ketel
Warmwater installatie
cv ketel
Ketel bouwjaar
2018
Ketel type
Intergas
Ketel gas/olie
gas
Ketel eigendom
eigendom

Energielabel

Energielabel
D
Einddatum energielabel
2027-12-18

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Watergraafsmeer A 4425
Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Garage

Garagesoorten
geen garage

Parkeergelegenheid

Faciliteit
openbaar parkeren, parkeervergunningen

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
inpandig

VVE informatie

Appartement bijdrage
130.33
Periodieke bijdrage
ja
Reservefonds
ja
Vergadering
ja
Onderhoudsverwachting
ja
Opstalverzekering
ja
Inschrijving KvK
ja

Omschrijving

** English text below **

'Vlakbij het Amstelstation leef je in een oase van rust en toch centraal in de levendige metropool Amsterdam.'

Ruim en licht 3-kamerappartement van circa 86 m², gelegen op de eerste verdieping van een modern en goed onderhouden appartementencomplex. Naast de woonkamer beschikt dit praktisch ingedeelde appartement over een leefkeuken, twee ruime slaapkamers, separaat toilet en een moderne badkamer. In de onderbouw is nog een eigen berging aanwezig. Aan de ruime en lichte woonkamer grenst een heerlijk groot terras op het zuiden.

Locatie
Het appartement ligt in een, voor velen onbekende, rustige en autoluwe straat middenin de groene Watergraafsmeer. De Bertrand Russellstraat is een doodlopend straatje waar alleen bestemmingsverkeer komt. Het appartementencomplex Julianapark is in 1991 gebouwd en ligt op een paar minuten loopafstand van o.a. NS station Amstel (trein, metro, tram en bus), Park Frankendael, de Middenweg, Oostpoort, de Amstel, Rivierenbuurt en de gezellige Pijp. Ook met de auto een prima bereikbaarheid, via de Gooiseweg is de Ring A10 in enkele minuten bereikbaar. Er is hier geen wachttijd voor een parkeervergunning. De voorzieningen in de buurt zijn uitstekend, waaronder allerlei sport- en recreatiefaciliteiten, goede scholen, supermarkten en restaurants (Dauphine, The Lobby, De Kas etc.) Op dit moment wordt in de buurt het project AMST gerealiseerd met een Jumbo supermarkt, horeca en speciaalzaakjes binnen handbereik.

Indeling
Via het gemeenschappelijke trappenhuis gaat u naar de eerste verdieping: Entree, ruime hal met garderobe, CV kast, toilet met fonteintje en inbouwkast met wasmachine aansluiting en ruimte voor een droger. De royale woonkamer geeft toegang tot een groot terras (ca. 17 m2) op het zuiden met zon vanaf de vroege ochtend tot het begin van de avond. Door de grote raampartijen is deze woonkamer een heerlijke lichte ruimte. De moderne halfopen keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een combi oven / magnetron, een vaatwasser, cooker en een koel- vriescombinatie. Deze leefkeuken heeft voldoende ruimte voor een eettafel en stoelen. De twee goed bemeten slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartement. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en wastafel. In de onderbouw is nog een eigen berging aanwezig.

Vereniging van Eigenaars
Het betreft de Vereniging van Eigenaars (VvE) Julianpark te Amsterdam en ligt aan de Bertrand Russellstraat 2 t/m 170 (even nummers). De VvE bestaat uit 85 woningen en 14 garages. Het is een actieve VvE en het professionele beheer wordt gedaan door Newomij VvE Beheer. De servicekosten bedragen € 130,33 per maand.

Bijzonderheden
• Ruim en licht 3-kamerappartement van circa 86 m²
• Gelegen op de eerste verdieping
• Heerlijk groot terras op het zuiden grenzend aan de woonkamer
• Appartementengebouw uit 1991
• Energielabel D
• Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
• Eigen (fietsen)berging in onderbouw
• Afgekochte erfpacht tot en met 15 januari 2040
• Actieve en financieel gezonde VvE met professionele beheerder
• Centrale locatie nabij Amstelstation

Omgeving en bereikbaarheid
Het appartement ligt in een rustige en autoluwe straat, in het hart van het groene Watergraafsmeer. De Bertrand Russellstraat is een doodlopende straat met alleen woonverkeer. Het appartementencomplex Julianapark is gebouwd in 1991, ligt nabij het Amstelstation, Park Frankendael, Wibautstraat, Middenweg, Amstel, Rivierenbuurt en niet ver van het Oosterpark en de bruisende Pijp. Ook met de auto is het gebied goed bereikbaar via de Gooiseweg en de snelweg A10. U komt direct in aanmerking voor een parkeervergunning. De omgeving heeft uitstekende voorzieningen, waaronder goede scholen, supermarkten en restaurants, waaronder Dauphine, The Lobby en De Kas.
Zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Op loopafstand van het Amstelstation (trein, bus en metro). De uitvalswegen S111/S112/S113 brengen u in enkele minuten op de ring A10. Het centrum van Amsterdam is op fietsafstand.

De verkopers vertellen
Wat maakt dat de huidige bewoners hier met veel plezier wonen en waarom hebben zij besloten de woning te verkopen? De verkopers vertellen.

Wanneer hebben jullie de woning gekocht en waarom hebben jullie toen besloten deze woning te kopen?
Wij kochten het huis eind 2017 nadat we al een tijdje aan het zoeken waren in de stad. Nadat we eerder misgrepen in West, Noord en Oost kwam dit huis te koop in de buurt waar we toen al woonden. Wat een kans en wat is de Watergraafsmeer leuk en heerlijk groen! De centrale ligging in de stad, bij het Amstelstation en de ring, de ruimte en het heerlijke zonnige terras gaven voor ons de doorslag. Aan het plaatsen van nieuwe grote schuifdeuren naar het terras zijn wij helaas niet meer toegekomen. Dat is wel meteen onze tip aan de kopers om zo het ruime terras nog meer bij de woonkamer te betrekken.

Wat maakt het zo prettig wonen in dit huis en in deze buurt?
Het huis ligt in een bijna verborgen wijkje in Amsterdam, maar zo centraal. Dicht genoeg bij het centrum, maar vooral op loopafstand van de gezellige stadsbuurten in Oost en Zuid, zoals de Oostpoort en de Rivierenbuurt. Het Amstelstation ligt op een enkele minuut lopen en met de auto zit je binnen een paar minuten op de ring en al snel op de A1 en A2. De buurt zelf is rustig. Geen auto’s voor de deur en achter huis voldoende parkeerruimte in een doodlopende straat. Het huis is ruim met een heerlijke buitenruimte op het zuiden. Als appartement erg energiezuinig en met een actieve VVE weinig eigen onderhoud. Ideaal! Wandelingen in de buurt brengen je snel naar Park Frankendael, de Amstel en Park Somerlust. De sportschool is om de hoek en ook op loopafstand is het lekker eten bij De Kas, de Vergulden Eenhoorn of La Vallade. En binnenkort op steenworp afstand een grote JUMBO-supermark, horeca en speciaalzaken. Die misten we nog in de buurt en dat maakt toch wel de stad Amsterdam!

Waarom vertrekken jullie/ waarom staat de woning te koop?
We vertrekken uit Amsterdam terug naar het noordoosten waar onze familie woont. Vooral omdat we in verband met mantelzorg weer dichterbij onze ouders willen wonen. Het was altijd al ons plan tijdelijk in Amsterdam te wonen. We hebben een heerlijke en bijzondere tijd gehad en zullen de fijne plek in Amsterdam zeker missen. Het huis was voor ons de perfecte uitvalsbasis voor een leven in Amsterdam. Nu is het tijd om terug te gaan.

****

'Near the Amstel station you live in an oasis of peace and yet centrally located in the lively metropolis of Amsterdam.'

Spacious and bright 3-room apartment of approximately 86 m², located on the first floor of a modern and well-maintained apartment complex. In addition to the living room, this practically arranged apartment has a kitchen, two spacious bedrooms, a separate toilet and a modern bathroom. There is also a private storage room in the basement. Adjacent to the spacious and bright living room is a lovely large south-facing terrace.

Location
The apartment is located in a quiet and car-free street, unknown to many, in the middle of the green Watergraafsmeer. The Bertrand Russellstraat is a dead end street with only local traffic. The apartment complex Julianapark was built in 1991 and is a few minutes' walk from Amstel NS station (train, metro, tram and bus), Park Frankendael, the Middenweg, Oostpoort, the Amstel, Rivierenbuurt and the cozy Pijp. Also easy to reach by car, the A10 ring road can be reached in a few minutes via the Gooiseweg. There is no waiting time for a parking permit here. The amenities in the area are excellent, including all kinds of sports and recreation facilities, good schools, supermarkets and restaurants (Dauphine, The Lobby, De Kas, etc.). The AMST project is currently being realized in the area with a Jumbo supermarket, catering and specialty shops within reach.

Layout
Via the communal staircase you go to the first floor: Entrance, spacious hall with wardrobe, central heating cupboard, toilet with sink and built-in cupboard with washing machine connection and space for a dryer. The spacious living room gives access to a large south-facing terrace (approx. 17 m2) with sun from early morning to early evening. The large windows make this living room a wonderfully light space. The modern semi-open kitchen is equipped with various built-in appliances, such as a 4-burner gas hob, an extractor hood, a combi oven / microwave, a dishwasher, cooker and a fridge-freezer combination. This kitchen has enough space for a dining table and chairs. The two well-sized bedrooms are located at the rear of the apartment. The bathroom has a bath, walk-in shower and sink. There is also a private storage room in the basement.

Association of Owners
It concerns the Owners' Association (VvE) Julianpark in Amsterdam and is located at Bertrand Russellstraat 2 to 170 (even numbers). The VvE consists of 85 homes and 14 garages. It is an active VvE and the professional management is done by Newomij VvE Beheer. The service costs are € 130.33 per month.

Particularities
• Spacious and bright 3-room apartment of approximately 86 m²
• Located on the first floor
• Lovely large south-facing terrace adjacent to the living room
• Apartment building from 1991
• Energy label D
• Hardwood frames with double glazing
• Own storage in the basement
• Redeemed ground lease until January 15, 2040
• Active and financially healthy VvE with professional manager
• Central location near Amstel station

Environment and accessibility
The apartment is located in a quiet and car-free street, in the heart of the green Watergraafsmeer. The Bertrand Russellstraat is a dead end street with only residential traffic. The apartment complex Julianapark was built in 1991, is located near the Amstel station, Park Frankendael, Wibautstraat, Middenweg, Amstel, Rivierenbuurt and not far from the Oosterpark and the bustling Pijp. The area is also easily accessible by car via the Gooiseweg and the A10. You are immediately eligible for a parking permit. The area has excellent amenities including good schools, supermarkets and restaurants including Dauphine, The Lobby and De Kas. Very easily accessible by car and public transport. Within walking distance of the Amstel station (train, bus and metro). The highways S111/S112/S113 will take you to the ring A10 in a few minutes. The center of Amsterdam is within cycling distance.

The sellers tell
What makes the current residents happy to live here and why have they decided to sell the house? Tell the sellers.

When did you buy the house and why did you decide to buy this house?
We bought the house at the end of 2017 after we had been looking for a while in the city. After we missed an apartment in West, North and East, this house came up for sale in the neighborhood where we already lived. What an opportunity and the Watergraafsmeer is so nice and wonderfully green! The central location in the city, near the Amstel station and the ring, the space and the lovely sunny terrace were the deciding factors for us. Unfortunately, we have not gotten around to installing new large sliding doors to the terrace. That is immediately our tip to the buyers to involve the spacious terrace even more in the living room.

What makes living in this house and in this neighborhood so pleasant?
The house is located in an almost hidden neighborhood in Amsterdam, but so central. Close enough to the center, but above all within walking distance of the lively city neighborhoods in East and South, such as the Oostpoort and the Rivierenbuurt. The Amstel station is a few minutes' walk away and by car you are on the ring within a few minutes and quickly on the A1 and A2. The neighborhood itself is quiet. No cars in front of the door and enough parking space behind the house in a dead end street. The house is spacious with a lovely south-facing outdoor area. As an apartment very energy efficient and with an active VVE little maintenance. Ideal! Walks in the area quickly take you to Park Frankendael, the Amstel and Park Somerlust. The gym is around the corner and you can also enjoy good food at De Kas, the Vergulden Eenhoorn or La Vallade within walking distance. And soon a large JUMBO supermarket, catering and specialty stores will be just a stone's throw away. We missed that in the neighborhood and that makes the city of Amsterdam!

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
portiekflat
Type woning
portiekflat
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1991
In aanbouw
nee

Details

Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Daktype
plat dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
86 m²
Inhoud
257 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Aantal etages
1
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
inloopdouche, ligbad, wastafel
Keuken type
half open keuken, inbouwapparatuur, woonkeuken

Isolatie en verwarming

Soort verwarming
cv ketel
Warmwater installatie
cv ketel
Ketel bouwjaar
2018
Ketel type
Intergas
Ketel gas/olie
gas
Ketel eigendom
eigendom

Energielabel

Energielabel
D
Einddatum energielabel
2027-12-18

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Watergraafsmeer A 4425
Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Garage

Garagesoorten
geen garage

Parkeergelegenheid

Faciliteit
openbaar parkeren, parkeervergunningen

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
inpandig

VVE informatie

Appartement bijdrage
130.33
Periodieke bijdrage
ja
Reservefonds
ja
Vergadering
ja
Onderhoudsverwachting
ja
Opstalverzekering
ja
Inschrijving KvK
ja

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Bertrand Russellstraat 50 Amsterdam

naar Bertrand Russellstraat 50 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand