Vorige | Volgende
Verkocht

Oranje-Vrijstaatkade 52+PP Amsterdam

Vraagprijs € 835.000 k.k.

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-6222199

info@burgerelkerbout.nl

Omschrijving

** English text below **

Een heerlijk licht en royaal 3-kamer hoekappartement van circa 110 m² met een terras grenzend aan de woonkamer. Het appartement ligt op de vierde verdieping en biedt een fantastisch vrij uitzicht rondom. Het nieuwe complex uit 2014 is voorzien van lift. Er is een privé berging en parkeerplaats aanwezig.

Het appartement heeft een centrale ligging in Oost/Watergraafsmeer, op de kop van het winkelcentrum Oostpoort en direct grenzend aan het water. Om de hoek zijn de winkels en de horecagelegenheden van de Linnaeusstraat en de Middenweg. Nabij de dagelijkse Dappermarkt, het Oosterpark en Park Frankendael. Goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Indeling
Met de lift gaat u naar de vierde verdieping. Entree, ruime hal met garderobe en toegang tot alle vertrekken. De woonkamer met open keuken en terras ligt in de hoek van het gebouw. Vanwege de plafondhoge ramen rondom is dit een heerlijk lichte ruimte en biedt een fantastisch panoramisch uitzicht op de Ringvaart en de monumentale gebouwen van de voormalige Oostergasfabriek.
De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis (‘pitt cooking’), RVS afzuigkap, oven/magnetron, vaatwasser en een koel-vriescombinatie en biedt veel opbergruimte. Het beschutte terras ligt op het noordoosten.

Aan de voorzijde liggen twee ruime slaapkamers. De één met inbouwkasten en de ander met een dubbeldeurs plafondhoge vaste kast. De badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet. Verder is er in de hal nog een tweede toilet met fonteintje en een ruime inpandige berging met de wasmachine- en drogeraansluiting. Door het gehele appartement ligt een mooie gietvloer met vloerverwarming. In het nabijgelegen gebouw ligt de privéberging, een gemeenschappelijke fietsenberging en is er toegang tot de eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

Vereniging van Eigenaars
De woning maakt deel uit van de VvE Oostpoort Woningen Gebouw 7 te Amsterdam en betreft de Oranje Vrijstaatkade 6 t/m 64 te Amsterdam. Deze (onder)vereniging telt 30 appartementen. De servicekosten bedragen € 189,12 per maand.

De berging maakt deel uit van de VvE Oostpoort Woningen 11 te Amsterdam. De servicekosten bedragen € 16,99 per maand.

De parkeerplaats maakt deel uit van de VvE Oostpoort privé parkeren te Amsterdam. De servicekosten bedragen € 38,- per maand.

Het professionele beheer van deze drie VvE’s wordt gedaan door Munnik VvE Beheer B.V.

Bijzonderheden
• Royaal en licht hoekappartement van circa 110 m²
• Gelegen op de vierde verdieping
• Fantastisch vrij uitzicht op de Ringvaart
• Twee ruime slaapkamers
• Balkon op het noordoosten grenzend aan de woonkamer
• Bouwjaar 2014, volledig geïsoleerd en voorzien van lift
• Energielabel A
• Vloerverwarming door het gehele appartement
• WOZ waarde € 833.000,-, peildatum 1 januari 2022
• De erfpachtcanon bedraagt totaal € 2.064,50 per jaar en wordt jaarlijks geïndexeerd
• Het huidige erfpachttijdvak loopt tot en met 15 september 2062
• Individuele berging en gemeenschappelijke fietsenberging in tegenoverliggend gebouw
• Eigen parkeerplaats in tegenoverliggende parkeergarage; vraagprijs is inclusief parkeerplaats
• Professioneel beheerde VvE; de servicekosten bedragen totaal € 244,11 per maand
• Gelegen in het bruisende stadsdeel Oost, nabij winkelcentrum Oostpoort
• Openbaar vervoer voor de deur en met auto binnen 5 minuten op de Ring A10
• Oplevering in overleg

Omgeving en bereikbaarheid
Het complex ligt op de kop van het winkelcentrum Oostpoort en grenst direct aan het water. Oostpoort is een relatief nieuw winkelcentrum met een diversiteit aan winkels voor zowel de dagelijkse boodschappen als diverse speciaalzaken en lunchgelegenheden. De Oranje-Vrijstaatkade grenst direct aan de Watergraafsmeer. Om de hoek liggen de winkels en de horecagelegenheden van de Middenweg en de Linnaeusstraat. Op loopafstand ligt de Dappermarkt en het Beukenplein.

Langs de Ringdijk kunt u heerlijk wandelen of joggen en voor de liefhebbers van groen is het Park Frankendael, het Oosterpark en het Flevopark in de buurt. In de omgeving zijn tal van sportfaciliteiten waaronder hockey- en voetbalvelden, tennisbanen en de Jaap Eden IJsbaan.

De woning is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen een enkele minuten op de Ring A-10 en de bus- en tramhalte ligt om de hoek. Op loopafstand ligt het Muiderpoortstation en het NS Amstelstation ligt op 5 minuten fietsafstand.

Verkoper vertelt Wat maakt dat de huidige bewoner hier met veel plezier woont en waarom heeft zij besloten de woning te verkopen? De verkoper vertelt.

Wanneer heb je de woning gekocht en waarom heb je toen besloten deze woning te kopen?
In 2014 heb ik dit appartement gekocht als eerste eigenaar. Het is een heerlijk ruim appartement met prachtige hoekligging en geweldig uitzicht. Door de vele plafondhoge ramen is het zeer licht! Toen beide kinderen in Amsterdam gingen wonen en studeren, werd ons gezinshuis in Hilversum te groot en besloot ik terug te gaan naar de Watergraafsmeer waar ik ben opgegroeid!

Wat maakt het zo prettig wonen in dit huis en in deze buurt?
Het is hier heel prettig wonen want je hebt letterlijk alle voorzieningen om de hoek (wat vergeten bij de supermarkt; dan hoef je alleen maar even naar 'beneden' - ideaal!). In de luwte van de stad naar toch binnen 10 fiets minuten in het Centrum! ook tram- en bushalte zijn vlakbij! Zowel Muiderpoort - als Amstel Station op loop/fietsafstand. Drie parken om te wandelen of heerlijk te verpozen! Diverse leuke horeca gelegenheden zodra je deur uit stapt! Met de auto zo op de Ring Amsterdam uit.

Waarom vertrek je/ waarom staat de woning te koop?
Beide kinderen zijn uitgestudeerd en wonen respectievelijk in Utrecht en Den Haag! en ik verlang weer naar de kleinschaligheid van een dorp.

***

A wonderfully light and spacious 3-room corner apartment of approximately 110 m² with a terrace at the living room. The apartment is located on the fourth floor and offers fantastic views all around. The new complex from 2014 has an elevator. There is a private storage room and parking space.

The apartment is centrally located in Oost/Watergraafsmeer, at the head of the Oostpoort shopping center and directly adjacent to the water. Around the corner are the shops and restaurants of Linnaeusstraat and Middenweg. Near the daily Dappermarkt, the Oosterpark and Park Frankendael. Easily accessible by both car and public transport.

Layout
The elevator takes you to the fourth floor. Entrance, spacious hall with wardrobe and access to all rooms. The living room with open kitchen and terrace is located in the corner of the building. Because of the ceiling-high windows all around, this is a wonderfully bright space and offers a fantastic panoramic view of the Ringvaart and the monumental buildings of the former Oostergasfabriek.
The modern kitchen is equipped with various built-in appliances such as a 4-burner gas stove (pit cooking), stainless steel extractor hood, oven/microwave, dishwasher and a fridge-freezer combination and offers plenty of storage space. The sheltered terrace faces northwest.

There are two spacious bedrooms at the front. One with fitted wardrobes and the other with a double-door ceiling-high fixed cupboard. The bathroom has a bath, walk-in shower, double sink and toilet. Furthermore, in the hall there is a second toilet with sink and a spacious indoor storage room with washing machine and dryer connections. There is a beautiful cast floor with underfloor heating throughout the apartment. In the nearby building there is a private storage room, a communal bicycle shed and there is access to your own parking space in the parking garage.

Association of Owners
The house is part of the VvE Oostpoort Woningen Building 7 in Amsterdam and is located at Oranje Vrijstaatkade 6 to 64 in Amsterdam. This (sub)association has 30 apartments. The service costs are € 189.12 per month.

The storage room is part of the VvE Oostpoort Woningen 11 in Amsterdam. The service costs are € 16.99 per month.

The parking lot is part of the VvE Oostpoort private parking in Amsterdam. The service costs are € 38 per month.

The professional management of these three VvEs is done by Munnik VvE Beheer B.V.

Highlights
• Spacious and bright corner apartment of approximately 110 m²
• Located on the fourth floor
• Fantastic view of the Ringvaart
• Two spacious bedrooms
• Northwest-facing balcony adjacent to the living room
• Year of construction 2014, fully insulated and equipped with a lift
• Energy label A
• Underfloor heating throughout the apartment
• WOZ value €833,000, reference date January 1, 2022
• The leasehold rent amounts to a total of € 2,064.50 per year and is indexed annually
• The current leasehold period runs until September 15, 2062
• Individual storage and communal bicycle storage in the opposite building
• Own parking space in the opposite parking garage; asking price includes parking space
• Professionally managed homeowners' association; the service costs amount to a total of € 244.11 per month
• Located in the bustling Oost district, near the Oostpoort shopping center
• Public transport at the door and by car within 5 minutes on the Ring A10
• Delivery in consultation

Environment and accessibility
The complex is located at the head of the Oostpoort shopping center and is directly adjacent to the water. Oostpoort is a relatively new shopping center with a variety of shops for daily shopping as well as various specialty shops and lunch options. The Oranje-Vrijstaatkade borders directly on the Watergraafsmeer. The shops and catering establishments of Middenweg and Linnaeusstraat are just around the corner. The Dappermarkt and Beukenplein are within walking distance.

You can enjoy walking or jogging along the Ringdijk and for green lovers, Park Frankendael, Oosterpark and Flevopark are nearby. There are numerous sports facilities in the area, including hockey and football fields, tennis courts and the Jaap Eden IJsbaan.

The house is very easily accessible by both car and public transport. You can reach the Ring A-10 within a few minutes by car and the bus and tram stop is around the corner. The Muiderpoort station is within walking distance and the NS Amstel station is a 5-minute bike ride away.

Seller explains What makes the current resident enjoy living here and why has she decided to sell the house? The seller tells.

When did you buy the house and why did you decide to buy this house?
In 2014 I bought this apartment as the first owner. It is a wonderfully spacious apartment with a beautiful corner location and great views. It is very light due to the many ceiling-high windows! When both children went to live and study in Amsterdam, our family home in Hilversum became too big and I decided to move back to the Watergraafsmeer where I grew up!

What makes it so pleasant to live in this house and in this neighborhood?
It is very pleasant to live here because you literally have all amenities around the corner (forgot something at the supermarket; then you just have to go 'downstairs' - ideal!). In the shelter of the city, yet within 10 cycling minutes to the center! Tram and bus stops are also nearby! Both Muiderpoort and Amstel Stations are within walking/cycling distance. Three parks for walking or relaxing! Various nice catering establishments as soon as you step out the door!
By car you can easily reach the Ring Amsterdam.

Why are you leaving/why is the house for sale?
Both children have completed their studies and live in Utrecht and The Hague respectively! and I long for the small scale of a village again

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Type woning
bovenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2014
In aanbouw
nee

Details

Voorzieningen
lift, mechanische ventilatie, tv kabel
Ligging
aan vaarwater, aan water, in woonwijk, vrij uitzicht
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
110 m²
Inhoud
365 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Aantal etages
1
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad, toilet
Keuken type
inbouwapparatuur, open keuken, woonkeuken

Isolatie en verwarming

Soort verwarming
cv ketel, vloerverwarming geheel
Warmwater installatie
cv ketel
Ketel bouwjaar
2014
Ketel type
Intergas
Ketel gas/olie
gas
Ketel eigendom
eigendom

Energielabel

Energielabel
A
Einddatum energielabel
2033-10-27

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Amsterdam W 8656
Eigendomssituatie
eigendom belast met erfpacht
Kadastrale aanduiding
Amsterdam W 8659
Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Garage

Garagesoorten
parkeerkelder, parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Faciliteit
parkeergarage
Capaciteit parkeren
1

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
inpandig

VVE informatie

Appartement bijdrage
244.11
Periodieke bijdrage
nee
Reservefonds
ja
Vergadering
ja
Onderhoudsverwachting
ja
Opstalverzekering
ja
Inschrijving KvK
ja

Omschrijving

** English text below **

Een heerlijk licht en royaal 3-kamer hoekappartement van circa 110 m² met een terras grenzend aan de woonkamer. Het appartement ligt op de vierde verdieping en biedt een fantastisch vrij uitzicht rondom. Het nieuwe complex uit 2014 is voorzien van lift. Er is een privé berging en parkeerplaats aanwezig.

Het appartement heeft een centrale ligging in Oost/Watergraafsmeer, op de kop van het winkelcentrum Oostpoort en direct grenzend aan het water. Om de hoek zijn de winkels en de horecagelegenheden van de Linnaeusstraat en de Middenweg. Nabij de dagelijkse Dappermarkt, het Oosterpark en Park Frankendael. Goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Indeling
Met de lift gaat u naar de vierde verdieping. Entree, ruime hal met garderobe en toegang tot alle vertrekken. De woonkamer met open keuken en terras ligt in de hoek van het gebouw. Vanwege de plafondhoge ramen rondom is dit een heerlijk lichte ruimte en biedt een fantastisch panoramisch uitzicht op de Ringvaart en de monumentale gebouwen van de voormalige Oostergasfabriek.
De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis (‘pitt cooking’), RVS afzuigkap, oven/magnetron, vaatwasser en een koel-vriescombinatie en biedt veel opbergruimte. Het beschutte terras ligt op het noordoosten.

Aan de voorzijde liggen twee ruime slaapkamers. De één met inbouwkasten en de ander met een dubbeldeurs plafondhoge vaste kast. De badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet. Verder is er in de hal nog een tweede toilet met fonteintje en een ruime inpandige berging met de wasmachine- en drogeraansluiting. Door het gehele appartement ligt een mooie gietvloer met vloerverwarming. In het nabijgelegen gebouw ligt de privéberging, een gemeenschappelijke fietsenberging en is er toegang tot de eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

Vereniging van Eigenaars
De woning maakt deel uit van de VvE Oostpoort Woningen Gebouw 7 te Amsterdam en betreft de Oranje Vrijstaatkade 6 t/m 64 te Amsterdam. Deze (onder)vereniging telt 30 appartementen. De servicekosten bedragen € 189,12 per maand.

De berging maakt deel uit van de VvE Oostpoort Woningen 11 te Amsterdam. De servicekosten bedragen € 16,99 per maand.

De parkeerplaats maakt deel uit van de VvE Oostpoort privé parkeren te Amsterdam. De servicekosten bedragen € 38,- per maand.

Het professionele beheer van deze drie VvE’s wordt gedaan door Munnik VvE Beheer B.V.

Bijzonderheden
• Royaal en licht hoekappartement van circa 110 m²
• Gelegen op de vierde verdieping
• Fantastisch vrij uitzicht op de Ringvaart
• Twee ruime slaapkamers
• Balkon op het noordoosten grenzend aan de woonkamer
• Bouwjaar 2014, volledig geïsoleerd en voorzien van lift
• Energielabel A
• Vloerverwarming door het gehele appartement
• WOZ waarde € 833.000,-, peildatum 1 januari 2022
• De erfpachtcanon bedraagt totaal € 2.064,50 per jaar en wordt jaarlijks geïndexeerd
• Het huidige erfpachttijdvak loopt tot en met 15 september 2062
• Individuele berging en gemeenschappelijke fietsenberging in tegenoverliggend gebouw
• Eigen parkeerplaats in tegenoverliggende parkeergarage; vraagprijs is inclusief parkeerplaats
• Professioneel beheerde VvE; de servicekosten bedragen totaal € 244,11 per maand
• Gelegen in het bruisende stadsdeel Oost, nabij winkelcentrum Oostpoort
• Openbaar vervoer voor de deur en met auto binnen 5 minuten op de Ring A10
• Oplevering in overleg

Omgeving en bereikbaarheid
Het complex ligt op de kop van het winkelcentrum Oostpoort en grenst direct aan het water. Oostpoort is een relatief nieuw winkelcentrum met een diversiteit aan winkels voor zowel de dagelijkse boodschappen als diverse speciaalzaken en lunchgelegenheden. De Oranje-Vrijstaatkade grenst direct aan de Watergraafsmeer. Om de hoek liggen de winkels en de horecagelegenheden van de Middenweg en de Linnaeusstraat. Op loopafstand ligt de Dappermarkt en het Beukenplein.

Langs de Ringdijk kunt u heerlijk wandelen of joggen en voor de liefhebbers van groen is het Park Frankendael, het Oosterpark en het Flevopark in de buurt. In de omgeving zijn tal van sportfaciliteiten waaronder hockey- en voetbalvelden, tennisbanen en de Jaap Eden IJsbaan.

De woning is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen een enkele minuten op de Ring A-10 en de bus- en tramhalte ligt om de hoek. Op loopafstand ligt het Muiderpoortstation en het NS Amstelstation ligt op 5 minuten fietsafstand.

Verkoper vertelt Wat maakt dat de huidige bewoner hier met veel plezier woont en waarom heeft zij besloten de woning te verkopen? De verkoper vertelt.

Wanneer heb je de woning gekocht en waarom heb je toen besloten deze woning te kopen?
In 2014 heb ik dit appartement gekocht als eerste eigenaar. Het is een heerlijk ruim appartement met prachtige hoekligging en geweldig uitzicht. Door de vele plafondhoge ramen is het zeer licht! Toen beide kinderen in Amsterdam gingen wonen en studeren, werd ons gezinshuis in Hilversum te groot en besloot ik terug te gaan naar de Watergraafsmeer waar ik ben opgegroeid!

Wat maakt het zo prettig wonen in dit huis en in deze buurt?
Het is hier heel prettig wonen want je hebt letterlijk alle voorzieningen om de hoek (wat vergeten bij de supermarkt; dan hoef je alleen maar even naar 'beneden' - ideaal!). In de luwte van de stad naar toch binnen 10 fiets minuten in het Centrum! ook tram- en bushalte zijn vlakbij! Zowel Muiderpoort - als Amstel Station op loop/fietsafstand. Drie parken om te wandelen of heerlijk te verpozen! Diverse leuke horeca gelegenheden zodra je deur uit stapt! Met de auto zo op de Ring Amsterdam uit.

Waarom vertrek je/ waarom staat de woning te koop?
Beide kinderen zijn uitgestudeerd en wonen respectievelijk in Utrecht en Den Haag! en ik verlang weer naar de kleinschaligheid van een dorp.

***

A wonderfully light and spacious 3-room corner apartment of approximately 110 m² with a terrace at the living room. The apartment is located on the fourth floor and offers fantastic views all around. The new complex from 2014 has an elevator. There is a private storage room and parking space.

The apartment is centrally located in Oost/Watergraafsmeer, at the head of the Oostpoort shopping center and directly adjacent to the water. Around the corner are the shops and restaurants of Linnaeusstraat and Middenweg. Near the daily Dappermarkt, the Oosterpark and Park Frankendael. Easily accessible by both car and public transport.

Layout
The elevator takes you to the fourth floor. Entrance, spacious hall with wardrobe and access to all rooms. The living room with open kitchen and terrace is located in the corner of the building. Because of the ceiling-high windows all around, this is a wonderfully bright space and offers a fantastic panoramic view of the Ringvaart and the monumental buildings of the former Oostergasfabriek.
The modern kitchen is equipped with various built-in appliances such as a 4-burner gas stove (pit cooking), stainless steel extractor hood, oven/microwave, dishwasher and a fridge-freezer combination and offers plenty of storage space. The sheltered terrace faces northwest.

There are two spacious bedrooms at the front. One with fitted wardrobes and the other with a double-door ceiling-high fixed cupboard. The bathroom has a bath, walk-in shower, double sink and toilet. Furthermore, in the hall there is a second toilet with sink and a spacious indoor storage room with washing machine and dryer connections. There is a beautiful cast floor with underfloor heating throughout the apartment. In the nearby building there is a private storage room, a communal bicycle shed and there is access to your own parking space in the parking garage.

Association of Owners
The house is part of the VvE Oostpoort Woningen Building 7 in Amsterdam and is located at Oranje Vrijstaatkade 6 to 64 in Amsterdam. This (sub)association has 30 apartments. The service costs are € 189.12 per month.

The storage room is part of the VvE Oostpoort Woningen 11 in Amsterdam. The service costs are € 16.99 per month.

The parking lot is part of the VvE Oostpoort private parking in Amsterdam. The service costs are € 38 per month.

The professional management of these three VvEs is done by Munnik VvE Beheer B.V.

Highlights
• Spacious and bright corner apartment of approximately 110 m²
• Located on the fourth floor
• Fantastic view of the Ringvaart
• Two spacious bedrooms
• Northwest-facing balcony adjacent to the living room
• Year of construction 2014, fully insulated and equipped with a lift
• Energy label A
• Underfloor heating throughout the apartment
• WOZ value €833,000, reference date January 1, 2022
• The leasehold rent amounts to a total of € 2,064.50 per year and is indexed annually
• The current leasehold period runs until September 15, 2062
• Individual storage and communal bicycle storage in the opposite building
• Own parking space in the opposite parking garage; asking price includes parking space
• Professionally managed homeowners' association; the service costs amount to a total of € 244.11 per month
• Located in the bustling Oost district, near the Oostpoort shopping center
• Public transport at the door and by car within 5 minutes on the Ring A10
• Delivery in consultation

Environment and accessibility
The complex is located at the head of the Oostpoort shopping center and is directly adjacent to the water. Oostpoort is a relatively new shopping center with a variety of shops for daily shopping as well as various specialty shops and lunch options. The Oranje-Vrijstaatkade borders directly on the Watergraafsmeer. The shops and catering establishments of Middenweg and Linnaeusstraat are just around the corner. The Dappermarkt and Beukenplein are within walking distance.

You can enjoy walking or jogging along the Ringdijk and for green lovers, Park Frankendael, Oosterpark and Flevopark are nearby. There are numerous sports facilities in the area, including hockey and football fields, tennis courts and the Jaap Eden IJsbaan.

The house is very easily accessible by both car and public transport. You can reach the Ring A-10 within a few minutes by car and the bus and tram stop is around the corner. The Muiderpoort station is within walking distance and the NS Amstel station is a 5-minute bike ride away.

Seller explains What makes the current resident enjoy living here and why has she decided to sell the house? The seller tells.

When did you buy the house and why did you decide to buy this house?
In 2014 I bought this apartment as the first owner. It is a wonderfully spacious apartment with a beautiful corner location and great views. It is very light due to the many ceiling-high windows! When both children went to live and study in Amsterdam, our family home in Hilversum became too big and I decided to move back to the Watergraafsmeer where I grew up!

What makes it so pleasant to live in this house and in this neighborhood?
It is very pleasant to live here because you literally have all amenities around the corner (forgot something at the supermarket; then you just have to go 'downstairs' - ideal!). In the shelter of the city, yet within 10 cycling minutes to the center! Tram and bus stops are also nearby! Both Muiderpoort and Amstel Stations are within walking/cycling distance. Three parks for walking or relaxing! Various nice catering establishments as soon as you step out the door!
By car you can easily reach the Ring Amsterdam.

Why are you leaving/why is the house for sale?
Both children have completed their studies and live in Utrecht and The Hague respectively! and I long for the small scale of a village again

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Type woning
bovenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2014
In aanbouw
nee

Details

Voorzieningen
lift, mechanische ventilatie, tv kabel
Ligging
aan vaarwater, aan water, in woonwijk, vrij uitzicht
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
110 m²
Inhoud
365 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Aantal etages
1
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad, toilet
Keuken type
inbouwapparatuur, open keuken, woonkeuken

Isolatie en verwarming

Soort verwarming
cv ketel, vloerverwarming geheel
Warmwater installatie
cv ketel
Ketel bouwjaar
2014
Ketel type
Intergas
Ketel gas/olie
gas
Ketel eigendom
eigendom

Energielabel

Energielabel
A
Einddatum energielabel
2033-10-27

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Amsterdam W 8656
Eigendomssituatie
eigendom belast met erfpacht
Kadastrale aanduiding
Amsterdam W 8659
Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Garage

Garagesoorten
parkeerkelder, parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Faciliteit
parkeergarage
Capaciteit parkeren
1

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
inpandig

VVE informatie

Appartement bijdrage
244.11
Periodieke bijdrage
nee
Reservefonds
ja
Vergadering
ja
Onderhoudsverwachting
ja
Opstalverzekering
ja
Inschrijving KvK
ja

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Oranje-Vrijstaatkade 52+PP Amsterdam

naar Oranje-Vrijstaatkade 52+PP Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand