Vorige | Volgende
Verkocht

Hoofdweg 34 H Amsterdam

Vraagprijs € 1.150.000 k.k.

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-6222199

info@burgerelkerbout.nl

Omschrijving

***English text below*** Een begane grond met 1e verdieping (150 m²) een beschutte tuin en een kelder (65 m²) onder de gehele woning in een van de statige herenhuizen in het zogenoemde rijtje met dokterswoningen. De doorzon woonkamer met erker en openslaande deuren naar de tuin heeft maar liefst een vrije hoogte van ruim 3.00 meter. Het pand staat op eigen grond. De woning ligt in een gewilde buurt...

Kenmerken

Soort woning
Benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 186 p/m
Bouwjaar
1921
Ligging
In woonwijk
Energielabel
Klasse C

Omschrijving

***English text below***

Een begane grond met 1e verdieping (150 m²) een beschutte tuin en een kelder (65 m²) onder de gehele woning in een van de statige herenhuizen in het zogenoemde rijtje met dokterswoningen.
De doorzon woonkamer met erker en openslaande deuren naar de tuin heeft maar liefst een vrije hoogte van ruim 3.00 meter. Het pand staat op eigen grond.

De woning ligt in een gewilde buurt nabij het Surinameplein, Schinkel, aan het einde van de Overtoom. Op loopafstand van de winkels, restaurants en trendy cafés en nabij het Vondelpark. Zeer goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Indeling
Begane grond:
Voortuin van circa 20 m². Een eigen entree/vestibule en een gang. Een doorzon woonkamer met erker is voorzien van een parketvloer, heeft openslaande deuren naar de tuin en een aansluiting voor een gaskachel. De dichte keuken ligt aan de achterkant en heeft ook toegang tot de tuin en heeft een origineel Bruynzeel keukenblok.
De beschutte achtertuin van circa 56 m² is fraai aangelegd. Tevens is er op deze verdieping een toilet met fontein, de meterkast en een vaste trap naar de 1e verdieping en naar de kelder.
De overige ruimte in het souterrain is gelegen onder de gehele woning en is 1.95 hoog.

1e Verdieping:
Op deze verdieping is er een overloop, 2 zeer royale slaapkamers met vaste kasten en een kleinere slaapkamer, welke is gelegen aan de voorkant. De badkamer met douche, bad, wastafel ligt aan de achterzijde. Op deze verdieping is er ook een aparte toilet met fontein.

Voorzieningen
Verwarming CV-ketel Nefit plus en een gaskachel
Warmwater Boiler
Elektrische installatie Er zijn 5 elektragroepen met aardlekschakelaar
Parkeren Vergunning West 1.3, wachttijd 4 maanden (bron: Gemeente Amsterdam)


Bijzonderheden
• Benedenwoning met kelder circa 215 m²
• Voor- en achtertuin, tezamen circa 75 m²
• Hoge plafonds
• Energielabel C
• Nabij de Surinameplein, Overtoom en Vondelpark
• Kindvriendelijke buurt met diverse pleinen
• Eigen grond

Vaste notaris: Mantel & Voors notarissen en mediators.

Omgeving en bereikbaarheid
De woning ligt in een populaire en kindvriendelijke buurt met brede straten en (speel)pleintjes met veel groen. Op de grens van Oud Zuid en Oud West. Op loopafstand van diverse basisscholen en kinderopvang, het Vondelpark, Rembrandtpark, Amstelveenseweg en de Overtoom. In de buurt zijn diverse (buurt)winkels, restaurants en gezellige cafés te vinden. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de winkels en supermarkten aan de Overtoom en Baarsjesweg. De locatie is ook ideaal voor sportliefhebbers, met fitnesscentra als David Lloyd Sports & Health om de hoek evenals het Vondelpark.

Zeer goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer (tram en bus) als met de auto. Door de vele uitvalswegen (Surinameplein, Amstelveenseweg, Overtoom) heeft u een snelle verbinding met de Ringweg A10, de A4, de Zuidas en het centrum. Schiphol is met de auto in 15 minuten en met het openbaar vervoer in 20 minuten te bereiken. Voor de deur en in de directe omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.

***

A ground floor with a 1st floor (150 m²), a sheltered garden and a cellar (65 m²) under the entire house in one of the stately mansions in the so-called row of doctors' houses.
The living room with bay window and patio doors to the garden has a free height of more than 3.00 meters. The building is on its own land.

The house is located in a popular neighborhood near Surinameplein, Schinkel, at the end of the Overtoom. Within walking distance of the shops, restaurants and trendy cafes and near the Vondelpark. Very easily accessible by car and public transport.

Layout
Ground floor:
Front garden of approximately 20 m². A private entrance/vestibule and a corridor. A doorzon living room with bay window has a parquet floor, has French doors to the garden and a connection for a gas heater. The closed kitchen is located at the back and also has access to the garden and has an original Bruynzeel kitchen unit.
The sheltered backyard of approximately 56 m² is beautifully landscaped. There is also a toilet with fountain, the meter cupboard and a staircase to the 1st floor and to the basement on this floor.
The other space in the basement is located under the entire house and is 1.95 high.

1st floor:
On this floor there is a landing, 2 very spacious bedrooms with fitted wardrobes and a smaller bedroom, which is located at the front. The bathroom with shower, bath and sink is located at the rear. On this floor there is also a separate toilet with fountain.

Services
Heating central heating boiler Nefit plus and a gas heater
Hot Water Boiler
Electrical installation There are 5 electrical groups with earth leakage circuit breaker
Parking Permit West 1.3, waiting time 4 months (source: Municipality of Amsterdam)


Particularities
• Ground floor apartment with cellar approximately 215 m²
• Front and back garden, together approximately 75 m²
• High ceilings
• Energy label C
• Near Surinameplein, Overtoom and Vondelpark
• Child-friendly neighborhood with various squares
• Own ground

Permanent civil-law notary: Mantel & Voors civil-law notaries and mediators.

Environment and accessibility
The house is located in a popular and child-friendly neighborhood with wide streets and (play) squares with lots of greenery. On the border of Old South and Old West. Within walking distance of various primary schools and childcare, the Vondelpark, Rembrandtpark, Amstelveenseweg and the Overtoom. In the neighborhood you will find various (neighborhood) shops, restaurants and cozy cafes. For daily shopping you can go to the shops and supermarkets on the Overtoom and Baarsjesweg. The location is also ideal for sports enthusiasts, with fitness centers such as David Lloyd Sports & Health just around the corner as well as Vondelpark.

Very easily accessible by both public transport (tram and bus) and by car. Due to the many roads (Surinameplein, Amstelveenseweg, Overtoom) you have a fast connection to the A10 ring road, the A4, the Zuidas and the center. Schiphol can be reached by car in 15 minutes and by public transport in 20 minutes. There is ample parking in front of the door and in the immediate vicinity.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 186 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1921
Daktype
samengesteld dak
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
150 m²
Overige inpandige ruimte
65 m²
Bruto inhoud
800 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, douche, wastafelmeubel

Energie

Energielabel
Klasse C
Isolatie
voorzetramen
Soort verwarming
c.v.-ketel, gashaard
Warm water
elektrische boiler huur
Type ketel
Nefit Plus

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sloten
Sectie
M
Indexnummer
A1
Perceel
1432
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Sloten
Sectie
M
Indexnummer
A2
Perceel
1432
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Oost, 7 x 8 m
Oppervlakte
56 m²
Bereikbaar via achterom
nee

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Hoofdweg 34 H Amsterdam

naar Hoofdweg 34 H Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand