Vorige | Volgende
Verkocht

Hertspieghelweg 34 - 2 Amsterdam, Bos en Lommer

Vraagprijs € 300.000 k.k.

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-6222199

info@burgerelkerbout.nl

Omschrijving

** English text below ** Een heerlijk licht 3-kamerappartement van circa 48 m² gelegen op de tweede verdieping, met een zonnig balkon en een ruime berging. De woning is in 2017 geheel gerenoveerd. Het goed onderhouden appartementengebouw ligt in een rustige straat nabij de Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruyterweg. In de directe omgeving zijn veel winkels, restaurants en gezellige cafés. Goed...

Kenmerken

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 82 p/m
Bouwjaar
1950
Wijk
Bos en Lommer
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel
Klasse D

Omschrijving

** English text below **

Een heerlijk licht 3-kamerappartement van circa 48 m² gelegen op de tweede verdieping, met een zonnig balkon en een ruime berging. De woning is in 2017 geheel gerenoveerd.
Het goed onderhouden appartementengebouw ligt in een rustige straat nabij de Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruyterweg. In de directe omgeving zijn veel winkels, restaurants en gezellige cafés. Goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De ideale ligging om snel in het centrum te komen of de stad uit te gaan.

Indeling
Via de gemeenschappelijke entree kom je op de tweede verdieping, alwaar voldoende ruimte voor een garderobe. Entree, hal met garderobe en meterkast. Toegang tot keuken, woonkamer en eerste slaapkamer. De ruime woonkamer ligt aan de voorzijde en heeft grote ramen met vrij uitzicht, en een mooie schouw. Over de gehele wand bevindt zich een maatwerk boekenkast (2017). Via de woonkamer is er toegang tot de tweede slaapkamer. In deze kamer is in 2017 een grote inbouwkast met originele deuren en nieuw binnenwerk gemaakt. Ook is hier op maat een verwarmingsombouw, boekenkast en bed (1.80 x 2.00m) met grote lades eronder gemaakt.
De andere slaapkamer ligt aan de achterzijde en heeft openslaande deuren naar het zonnige balkon. Dit balkon ligt op het zuidoosten, dus hier begint de dag met de zon. In de balkonkast bevindt zich de CV ketel en ruimte voor opslag. De moderne keuken ligt eveneens aan de achterzijde en geeft ook toegang tot het balkon. Deze keuken is in 2017 nieuw geplaatst, en is voorzien van diverse inbouwapparatuur: vaatwasser, 4-pits gasfornuis met RVS afzuigkap, combi-oven/magnetron, grote koelkast met aparte vriezer (3 lades). De badkamer is tevens in 2017 geheel vernieuwd en voorzien van een klein bad, douche, wastafel met spiegelkast en hangend toilet. De gehele woning heeft dubbele beglazing en is voorzien van een mooie houten vloer. Op de vierde verdieping is nog een ruime berging met elektra aanwezig.

Vereniging van Eigenaars
Het appartement maakt deel uit van de Vereniging van Eigenaars (VvE) de Hertspieghelweg 4 t/m 90 (even nummers) en Wiltzanghlaan 5 t/m 7 (oneven nummers) te Amsterdam. De VvE telt 178 woningen, 1 bedrijfsruimte en 137 bergingen. Dit is een VvE met een betrokken en actief bestuur, dat professioneel beheerd wordt door VvE Beheer Amsterdam. De servicekosten bedragen € 81,69 per maand.

Bijzonderheden
· 3-kamerappartement van circa 48 m²
· Gelegen op de tweede verdieping
· Balkon op het zuidoosten
· Dubbele beglazing
· Berging op vierde verdieping van 2.66 x 3.49 meter
· Actieve VvE met professionele beheerder en meerjarenonderhoudsplan (MJOP)
· Gevels en balkons worden momenteel gerenoveerd, en het schilderwerk buiten gedaan (september 2020).
· Afgekochte erfpachtcanon t/m 31-8-2055
· Aanbieding voor afkoop eeuwigdurende erfpachtcanon voor € 1.738,-

Omgeving en bereikbaarheid
Het appartement ligt op de Hertspieghelweg, een rustige straat nabij de Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruyterweg. Aan de overzijde van de straat bevindt zich een mooi plantsoen met speeltuin. Je woont hier heerlijk rustig, maar toch middenin het levendige en populaire stadsdeel West (Bos en Lommer.) Er zijn talloze winkels voor de dagelijkse benodigdheden en op loopafstand bevinden zich diverse eet- en drinkgelegenheden zoals Podium Mozaïek en het Wilde Westen. Voor ontspanning, sport en groen liggen zowel het charmante Erasmuspark als het Westerpark en het Westergasterrein om de hoek!

De bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als de auto is uitstekend. Het appartement ligt op loopafstand van diverse tram- en busverbindingen. Station Sloterdijk en metrohalte de Vlugtlaan om de hoek. Met de auto ben je binnen 5 minuten op de Ringweg A-10 en met de fiets zo in het centrum.

Verkoper vertelt
Wat maakt dat de huidige bewoners hier met veel plezier wonen en waarom hebben zij besloten de woning te verkopen? De verkoper vertelt:

Wanneer heb je de woning gekocht en waarom heb je toen besloten deze woning te kopen?
Ik heb dit huis 3 jaar geleden 'kaal' gekocht en het volledig naar eigen smaak op laten knappen.
Wat me aantrok aan dit huis is dat het in vergelijking met andere woningen van dit formaat meer 'beweging' heeft, omdat het net een andere indeling heeft dan de standaard voorkamer-voor-twee-piepkleine-kamers-met-keuken-ertussen-gepropt-achter. Hoewel het niet heel groot is, heb ik in elke ruimte toch het gevoel echt op een andere plek te zijn. Ook vond ik de schouw en de paneeldeuren karakteristiek, en de vrije uitzichten mooi en rustgevend.

Wat maakt het zo prettig wonen in dit huis en in deze buurt?
Toen ik dit huis introk zei mijn onderbuurman "You bought a good house, it's healthy". Hij bedoelde dat er gewoon niks aan de hand is met deze huizen, ze zijn robuust en functioneren naar behoren. Dat ervaar ik ook zo; je hebt er als eigenaar eigenlijk geen omkijken naar. Fijn is ook dat de VVE heel actief is en er voor het onderhoud van het gebouw goed zorg gedragen wordt.

Verder vind ik fijn dat alles fris, af en helemaal naar mijn smaak is. Ik heb alles er in 2017 nieuw ingezet: nieuwe keuken, nieuwe badkamer, mooie doorlopende vloeren, 3 custom built kasten en een maatwerk bed. Ik geniet daar nog elke dag van. Ik hoop stiekem een koper te vinden die een grote JA voelt bij dit huis, as is.
Fijn aan deze buurt vind ik…
…dat alles aan winkels, 2 parken, bus/tram/treinstation en de stad super dichtbij is;
…dat er allemaal heel sympathieke buren zijn;
…dat kinderen heel blij worden van het plantsoen voor de deur (alwaar ook sympathieke buren en kinderen), dat voor volwassenen ook goed toeven is. En: het prachtigste Golden Hour van Amsterdam vind je hier in de huiskamer!

Waarom vertrek je/ waarom staat de woning te koop?
Ik heb 2 opgroeiende kinderen. Ik heb een nieuw huis gekocht waar zij ieder een eigen kamer kunnen hebben.

***

A wonderfully light 3-room apartment of approximately 48 m² located on the second floor, with a sunny balcony and a large storage room. The house was completely renovated in 2017.The well-maintained apartment building is located in a quiet street near the Bos en Lommerweg and the Admiraal de Ruyterweg. In the immediate vicinity are many shops, restaurants and cozy cafes. Easily accessible by car and public transport. The ideal location to quickly get to the center or to get out of the city.

Details
The communal entrance leads to the second floor, where there is enough space for a wardrobe. Entrance hall with wardrobe and meter cupboard. Access to kitchen, living room and first bedroom. The spacious living room is at the front and has large windows with unobstructed views and a beautiful fireplace. There is a custom bookcase (2017) over the entire wall. Through the living room there is access to the second bedroom. A large built-in wardrobe with original doors and new interior was made in this room in 2017. A heating unit, bookcase and bed (1.80 x 2.00m) with large drawers underneath have also been made to measure. The other bedroom is at the rear and has French doors to the sunny balcony. This balcony faces southeast, so here the day starts with the sun. In the balcony cupboard is the boiler and space for storage. The modern kitchen is also at the rear and also gives access to the balcony. This kitchen was newly installed in 2017 and is equipped with various built-in appliances: dishwasher, 4-burner gas stove with stainless steel extractor hood, combi oven / microwave, large fridge with separate freezer (3 drawers). The bathroom was also completely renovated in 2017 and equipped with a small bath, shower, sink with mirror cabinet and hanging toilet. The entire house has double glazing and a beautiful wooden floor. On the fourth floor is a large storage room with electricity.

Association of Owners
The apartment is part of the Association of Owners (VvE) Hertspieghelweg 4 to 90 (even numbers) and Wiltzanghlaan 5 to 7 (odd numbers) in Amsterdam. The VvE has 178 homes, 1 business space and 137 storage rooms, and is professionally managed by VvE Beheer Amsterdam. The service costs are € 81.69 per month.

Particularities
- 3-room apartment of approximately 48 m²
- Located on the second floor
- Southeast-facing balcony
- Double glass
- Storage room on the fourth floor of 2.66 x 3.49 meters
- Active VvE with professional manager and multi-year maintenance plan (MJOP)
- Facades and balconies are currently being renovated, and paintwork done outside (September 2020).
- Landlease paid off until 31-8-2055
- Offer for redemption perpetual ground lease for € 1.738, -

Environment and accessibility
The apartment is located on the Hertspieghelweg, a quiet street near the Bos en Lommerweg and the Admiraal de Ruyterweg. On the other side of the street is a beautiful park with a playground. You live peacefully here, yet in the middle of the lively and popular West district (Bos en Lommer.) There are numerous shops for daily necessities and within walking distance there are various food and beverage outlets such as Podium Mosaic and the Wild West. For relaxation, sports and greenery, the charming Erasmus Park, Westerpark and Westergasterrein are just around the corner! The accessibility by both public transport and car is excellent. The apartment is within walking distance of various tram and bus connections. Station Sloterdijk and metrostop de Vlugtlaan is round the corner. By car you are on the A-10 ring road within 5 minutes and by bike in the center.

Seller tells (see brochure)

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 82 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
48 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
3 m²
Externe bergruimte
9 m²
Bruto inhoud
147 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
zitbad, toilet, douche, wastafel

Energie

Energielabel
Klasse D
Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Intergas HR
Bouwjaar ketel
2016
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sloten (N.H.)
Sectie
C
Indexnummer
63
Perceel
11030
Eigendomssituatie
Erfpacht
Lasten afgekocht tot
di 31/8/2055
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren, parkeervergunningen

Foto's

Kaart Hertspieghelweg 34 - 2 Amsterdam, Bos en Lommer

naar Hertspieghelweg 34 - 2 Amsterdam, Bos en Lommer
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand