Vorige | Volgende
Verkocht

Egidiusstraat 18 - 3 Amsterdam, BOLO

Vraagprijs € 425.000 k.k.

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-6222199

info@burgerelkerbout.nl

Omschrijving

***Englisch text below*** Een heerlijk licht en charmant 3-kamerappartement van circa 70 m² gelegen op de derde en hoogste verdieping. In de ochtendzon ontbijten op het balkon aan de achterzijde en genieten onder het genot van een hapje en een drankje in de avondzon op het balkon aan de voorzijde. Op de begane grond, toegankelijk via een deur vanaf de straat, heeft de woning twee eigen bergingen....

Kenmerken

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 200 p/m
Bouwjaar
1954
Wijk
BOLO
Ligging
Aan park, in woonwijk
Energielabel
Klasse E

Omschrijving

***Englisch text below***

Een heerlijk licht en charmant 3-kamerappartement van circa 70 m² gelegen op de derde en hoogste verdieping. In de ochtendzon ontbijten op het balkon aan de achterzijde en genieten onder het genot van een hapje en een drankje in de avondzon op het balkon aan de voorzijde. Op de begane grond, toegankelijk via een deur vanaf de straat, heeft de woning twee eigen bergingen.
Het appartement ligt in Amsterdam West, in de populaire wijk Bos en Lommer aan een groenstrook, binnen de ring, nabij het Erasmuspark, de Jordaan (2 km) en Sloterdijk (2,4 km). Goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Indeling
Via de gemeenschappelijke entree ga je naar de derde verdieping. Entree, ruime hal met toegang naar alle vertrekken. Aan de voorzijde ligt de woonkamer met inbouwkast en balkon op het westen en één slaapkamer, ook voorzien van een inbouwkast en een toegangsdeur naar het balkon. Aan de achterzijde ligt de ruime slaapkamer met toegang naar het balkon aan de oostzijde en de eetkeuken van waaruit ook toegang is tot het balkon aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Er is een apart toilet. De meterkast zit in de hal, de wasmachine aansluiting zit in de keuken.

Op de begane grond zijn er nog twee eigen berging aanwezig. De bergingsruimte is zowel vanaf de straatzijde als vanuit het trappenhuis te bereiken.

Vereniging van Eigenaars
De Vereniging van Eigenaars (VvE) 'Egidiusstraat 10-36 en omstreken' bestaat uit de Egidiusstraat 10-36/Bos en Lommerweg 211 te Amsterdam en telt 128 appartementsrechten (bedrijfsruimte, woningen en bergingen). Het professionele beheer wordt gedaan door VvE Beheer Amsterdam.
De servicekosten bedragen € 200,00 per maand voor de woning en bergingen.
Een groot deel wordt gespaard voor het vervangen van de kozijnen.

Bijzonderheden
• 3-kamerappartement van circa 70 m² op de derde verdieping
• Balkon voorzijde (west) en balkon achterzijde (oost)
• 2 Berging op de begane grond
• De woning is voorzien van dubbel glas
• In 2003 gesplitst in appartementsrechten
• Erfpachtcanon is afgekocht tot en met 1-09-2053
• Canon is vastgelegd onder de voorwaarden 2016
• Eeuwigdurende afkoop is mogelijk
• Actieve VvE met meerjarenonderhoudsplan en professionele beheerder
• Servicekosten bedragen € 200,-- per maand
• Mooie, rustige locatie in Amsterdam West, nabij het Erasmuspark, de Jordaan en Sloterdijk.

Omgeving
Het appartement ligt aan de Egidiusstraat in de gewilde wijk Bos en Lommer. Een heerlijke rustige, zijstraat van de Bos en Lommerweg en de achterzijde ligt aan het Wachterliedplantsoen. In de buurt zijn diverse winkelstaten, zoals de Bos en Lommerweg, de Hoofdweg, Jan van Galenstraat. Hier zijn ook diverse trendy cafés en goede restaurants, Podium Mozaïek, de Terrasmus in het Erasmuspark en nog geen 2 kilometer verderop de Jordaan.

Bereikbaarheid
De woning is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de Ring A-10. Het openbaar vervoer (bus en tram) vindt u op de Bos en Lommerweg en de Hoofdweg en het NS station Sloterdijk ligt op fietsafstand. Met de fiets bent u via de Jan van Galenstraat of de Haarlemmerweg zo in het centrum.

***
A wonderfully light and charming 3-room apartment of approximately 70 m² located on the third and highest floor. Have breakfast in the morning sun on the balcony at the rear and enjoy a snack and a drink in the evening sun on the balcony at the front. On the ground floor, accessible through a door from the street, the house has two private storage rooms.
The apartment is located in Amsterdam West, in the popular Bos en Lommer district on a green strip, within the ring road, near the Erasmus Park, the Jordaan (2 km) and Sloterdijk (2.4 km). Easily accessible by car and public transport.

Layout
You go to the third floor via the communal entrance. Entrance, spacious hall with access to all rooms. At the front is the living room with fitted wardrobe and west-facing balcony and one bedroom, also equipped with a fitted wardrobe and an access door to the balcony. At the rear is the spacious bedroom with access to the balcony on the east side and the dining kitchen from which there is also access to the balcony at the rear. The bathroom has a shower and a sink. There is a separate toilet. The meter cupboard is in the hall, the washing machine connection is in the kitchen.

There are two private storage rooms on the ground floor. The storage room is accessible from both the street side and the stairwell.

Association of Owners
The Owners' Association (VvE) 'Egidiusstraat 10-36 and surroundings' consists of Egidiusstraat 10-36/Bos and Lommerweg 211 in Amsterdam and has 128 apartment rights (business space, homes and storage rooms). Professional management is done by VvE Beheer Amsterdam.
The service costs are € 200.00 per month for the house and storage rooms.
A large part is saved for replacing the frames.

Particularities
• 3-room apartment of approximately 70 m² on the third floor
• Balcony at the front (west) and balcony at the back (east)
• 2 Storage room on the ground floor
• The house is equipped with double glazing
• Split into apartment rights in 2003
• Leasehold canon has been bought off up to and including 1-09-2053
• Canon is committed under the 2016 terms
• Perpetual redemption is possible
• Active VvE with multi-year maintenance plan and professional manager
• Service costs are € 200 per month
• Beautiful, quiet location in Amsterdam West, near the Erasmus Park, the Jordaan and Sloterdijk.

Surroundings
The apartment is located on the Egidiusstraat in the popular Bos en Lommer district. A wonderfully quiet side street of the Bos en Lommerweg and the rear is located at the Wachterliedplantsoen. There are several shopping areas nearby, such as the Bos en Lommerweg, the Hoofdweg, Jan van Galenstraat. Here are also several trendy cafes and good restaurants, Podium Mozaïek, the Terrasmus in the Erasmus Park and less than 2 kilometers away the Jordaan.

Accessibility
The house is very easily accessible by both car and public transport. You can reach the Ring A-10 within a few minutes by car. Public transport (bus and tram) can be found on the Bos en Lommerweg and the Hoofdweg and the Sloterdijk NS station is within cycling distance. You can easily reach the center by bike via the Jan van Galenstraat or the Haarlemmerweg.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 200 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
70 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
8 m²
Externe bergruimte
12 m²
Bruto inhoud
218 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel

Energie

Energielabel
Klasse E
Soort verwarming
c.v.-ketel
Type ketel
Intergas
Bouwjaar ketel
2015
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sloten Noord Holland
Sectie
C
Indexnummer
44
Perceel
10842
Eigendomssituatie
Erfpacht
Lasten afgekocht tot
ma 1/9/2053
 
 
Gemeente
Sloten Noord Holland
Sectie
C
Indexnummer
92
Perceel
10842
Eigendomssituatie
Erfpacht
Lasten afgekocht tot
ma 1/9/2053
 
 
Gemeente
Sloten Norod Holland
Sectie
C
Indexnummer
93
Perceel
10842
Eigendomssituatie
Erfpacht
Lasten afgekocht tot
ma 1/9/2053
Ligging
Aan park, in woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Egidiusstraat 18 - 3 Amsterdam, BOLO

naar Egidiusstraat 18 - 3 Amsterdam, BOLO
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand