Vorige | Volgende
Verkocht

Carolina MacGillavrylaan 434 Amsterdam, Watergraafsmeer

Vraagprijs € 700.000 k.k.

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-6222199

info@burgerelkerbout.nl

Omschrijving

** English text below ** Een heerlijk licht en ruim 4-kamerappartement van circa 145 m² gelegen op de zevende (bovenste) verdieping met een groot balkon op het zuiden grenzend aan de woonkamer. Op de begane grond is een eigen overdekte parkeerplaats. Het complex 'Andros' is in 2010 opgeleverd en staat op eigen grond. Andros staat aan de toegangsweg van het Science Park in de Watergraafsmeer. Het...

Kenmerken

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 337 p/m
Bouwjaar
2009
Wijk
Watergraafsmeer
Ligging
In woonwijk, vrij uitzicht

Omschrijving

** English text below **

Een heerlijk licht en ruim 4-kamerappartement van circa 145 m² gelegen op de zevende (bovenste) verdieping met een groot balkon op het zuiden grenzend aan de woonkamer. Op de begane grond is een eigen overdekte parkeerplaats. Het complex 'Andros' is in 2010 opgeleverd en staat op eigen grond.

Andros staat aan de toegangsweg van het Science Park in de Watergraafsmeer. Het complex ligt tegenover het Flevopark, op de grens van de Indische Buurt en de Watergraafsmeer, met op loopafstand alle voorzieningen van Amsterdam Oost. Uitstekend bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer.

Indeling
Via de gemeenschappelijke entree met ruime hal gaat u met de lift naar de zevende verdieping. Dit is de bovenste verdieping van het gebouw. Entree, hal met toegang tot alle vertrekken, meterkast, ruime inpandige berging met daarin aansluiting voor wasmachine en droger, toilet met fonteintje. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en tweede toilet. De 3 ruime slaapkamers liggen aan de voorzijde en zijn circa 25 m², 11 m² en 17 m². De kamers hebben allen vrij uitzicht.

De woonkamer van circa 65 m² voelt heel licht en ruim aan dankzij de plafondhoge schuifpuien, waardoor er veel licht binnen komt. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het grote zonnige balkon gelegen op het zuiden met uitzicht op de binnentuin. De moderne open keuken heeft een hardstenen aanrechtblad met anderhalve spoelbak, veel lades en kastruimte. De keuken is voorzien van diverse (Siemens) inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat met RVS-wasemkap, combimagnetron met (hetelucht)oven, vaatwasser en koelkast. Door de gehele woning ligt een eikenhouten parketvloer.

Op de begane grond is een eigen parkeerplaats aanwezig in de overdekte parkeergarage, welke rechtstreeks bereikbaar is via de lift en de hoofdentree. Hiernaast beschikt het complex over een afgesloten fietsenstalling, facility point, fitness en over een privé binnentuin (vier seizoenentuin).

Vereniging van Eigenaars
De Vereniging van Eigenaars (VvE) Andros 2 en Andros Parkeren tellen 206 woningen en parkeerplaatsen. Het is een actieve VvE en het professionele beheer wordt gedaan door VvE Beheer Amsterdam. Er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig.

De servicekosten bedragen € 336,60 per maand en de voorschot stookkosten is € 85,75 per maand.

Bijzonderheden
• Licht appartement van circa 145 m² gelegen op de zevende verdieping
• Bovenste etage met vrij uitzicht
• 3 ruime slaapkamers
• Groot zonnig balkon op het zuiden grenzend aan woonkamer
• Videofooninstallatie
• Dubbele (isolerende) HR-beglazing
• Goed geïsoleerde woning, voorlopig energielabel A
• Eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage
• Fietsenstalling in de onderbouw
• Actieve VVE met een professioneel beheerder
• WOZ waarde woning € 704.000,- (peildatum 1-1-2019)
• WOZ waarde parkeerplaats € 26.000,- (peildatum 1-1-2019)
• Lift aanwezig
• Facility point: o.a. huismeester, fitnessruimte en logeerruimte
• Eigen grond

Andros
Het woongebouw Andros is in 2010 opgeleverd en bestaat uit 137 koopwoningen en 69 vrije sector huurwoningen. In de parkeergarage onder het complex is voor elke woning een parkeerplaats aanwezig. Andros is ontworpen door Claus en Kaan Architecten in Amsterdam. Het gebouw heeft een gemeenschappelijke binnentuin, servicegerichte voorzieningen zoals een huismeester, een wasserette, een fitnessruimte en een logeerruimte voor uw gasten.

Omgeving en bereikbaarheid
Science Park is een karakteristiek onderdeel van de Watergraafsmeer en ligt op de grens met de Indische Buurt. Er zijn talrijke winkels en restaurants in de gezellige Watergraafsmeer, exotische winkeltjes in de Indische Buurt. Vlakbij vindt u de gezellige Dappermarkt en op loopafstand ligt het winkelcentrum Oostpoort. Het Flevopark is rechtstreeks bereikbaar via het bruggetje tegenover het complex. De Jaap Edenbaan en Sportpark Middenmeer liggen om de hoek van de straat.

Het appartement is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto bent u via de Middenweg binnen 5 minuten op de Ringweg A-10. De bussen stoppen voor de deur en op loopafstand zijn de NS-stations Muiderpoort en Science Park, met rechtstreekse treinverbindingen naar Hilversum, Amersfoort, Almere en Amsterdam CS. Met de fiets bent u binnen 10 minuten in het Centrum.

Verkoper vertelt
Wat maakt dat de huidige bewoner hier met veel plezier woont en waarom heeft zij besloten de woning te verkopen? De verkoper vertelt.

Wanneer heb je de woning gekocht en waarom heb je toen besloten deze woning te kopen?
Ik heb deze woning 6 jaar geleden gekocht. Ik woonde al in de Watergraafsmeer en wilde graag in de buurt blijven. Ik zocht een mooie lichte nieuwbouwwoning in de mijn bekende, fijne en gezellige buurt. Verder vond ik het belangrijk dat er geen erfpacht was maar eigen grond.

Wat maakt het zo prettig wonen in dit huis en in deze buurt?
Het appartement is heerlijk licht en ruim met een heerlijk balkon op het zuiden. Veel winkels, horeca terrassen en parken in de buurt. Alles op loop en fietsafstand. Met het openbaar vervoer ben je zo in het centrum. Ook op de fiets is het centrum dat goed bereikbaar. Met de trein of de auto ben je snel de stad uit wanneer je dat wilt. Geen problemen met parkeren omdat er een eigen parkeerplaats is in de parkeergarage onder het complex.

Waarom vertrek je/ waarom staat de woning te koop?
Ik mag graag met vakantie naar de kust gaan. Nu ik met pensioen ben kan ik daar permanent gaan wonen. En dat ga ik ook doen.

***

A wonderfully light and spacious 4-room apartment of approximately 145 m² located on the seventh (top) floor with a large south-facing balcony adjacent to the living room. There is a private covered parking space on the ground floor. The Andros complex was completed in 2010 and is on private land.

Andros is located at the entrance of the Science Park in the Watergraafsmeer. The complex is located opposite the Flevopark, on the border of the Indische Buurt and the Watergraafsmeer, with all amenities of Amsterdam East within walking distance. Easily accessible by car, bicycle and public transport.

Layout
Via the communal entrance with spacious hall you take the elevator to the seventh floor. This is the top floor of the building. Entrance hall with access to all rooms, meter cupboard, large indoor storage room with connection for washing machine and dryer, toilet with hand basin. The bathroom has a bath, shower, sink and second toilet. The 3 spacious bedrooms are located at the front and are approximately 25 m², 11 m² and 17 m². The rooms all have an unobstructed view.

The living room of 65 m² very light and spacious thanks to the ceiling-high sliding doors, which let in a lot of light. From the living room there is access to the large sunny balcony facing south with a view of the courtyard. The modern open kitchen has a hard stone counter top with a sink and a half, plenty of drawers and cupboard space. The kitchen is equipped with various (Siemens) appliances such as an induction hob with stainless steel extractor hood, combination microwave with (hot air) oven, dishwasher and refrigerator. There is an oak parquet floor throughout the house.

On the ground floor there is a private parking space in the covered parking garage, which is directly accessible via the lift and the main entrance. In addition, the complex has a closed bicycle shed, facility point, fitness and a private courtyard (four season garden).

Association of Owners
The Association of Owners (Owners Association) Andros 2 and Andros Parking have 206 homes and parking spaces. It is an active VvE and professional management is done by VvE Beheer Amsterdam. A multi-year maintenance plan is available.

The service costs are € 336.60 per month and the advance heating costs are € 85.75 per month.

Particularities
• Bright apartment of approximately 145 m² located on the seventh floor
• Top floor with unobstructed view
• 3 spacious bedrooms
• Large sunny south-facing balcony adjacent to living room
• Videophone installation
• Double (insulating) HR glazing
• Well-insulated house, provisional energy label A
• Private parking space in the covered parking garage
• Bicycle parking in the basement
• Active VVE with a professional manager
• WOZ value home € 704,000 (reference date 1/1/2019)
• WOZ value parking space € 26,000 (reference date 1/1/2019)
• Elevator present
• Facility point: including caretaker, fitness room and guest room
• Own ground

Andros
The Andros residential building was completed in 2010 and consists of 137 owner-occupied homes and 69 private sector rental properties. There is a parking space for each house in the parking garage under the complex. Andros is designed by Claus and Kaan Architecten in Amsterdam. The building has a communal courtyard, service-oriented facilities such as a caretaker, a laundry, a gym and a guest room for your guests.

Environment and accessibility
Science Park is a characteristic part of the Watergraafsmeer and is located on the border with the Indische Buurt. There are numerous shops and restaurants in the cozy Watergraafsmeer, exotic shops in the Indische Buurt. You will find the cozy Dappermarkt nearby and the Oostpoort shopping center is within walking distance. The Flevopark is directly accessible via the bridge opposite the complex. The Jaap Edenbaan and Sportpark Middenmeer are around the corner from the street.

The apartment is easily accessible by car and public transport. By car you are within 5 minutes on the Ring road A-10 via the Middenweg. The buses stop in front of the door and within walking distance are the train stations Muiderpoort and Science Park, with direct train connections to Hilversum, Amersfoort, Almere and Amsterdam CS. By bike you are within 10 minutes in the Center.

Seller tells

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 337 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
overig, bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
145 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
13 m²
Bruto inhoud
459 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche, dubbele wastafel
Voorzieningen
balansventilatie, lift

Energie

Isolatie
dubbel glas, volledig geïsoleerd
Soort verwarming
blokverwarming
Warm water
centrale voorziening

Kadastrale gegevens

Gemeente
Watergraafsmeer
Sectie
B
Indexnummer
108
Perceel
4892
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Watergraafsmeer
Sectie
B
Indexnummer
362
Perceel
4892
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk, vrij uitzicht

Garage

Soort garage
parkeerkelder, parkeerplaats
Capaciteit
1

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
parkeergarage

Foto's

Kaart Carolina MacGillavrylaan 434 Amsterdam, Watergraafsmeer

naar Carolina MacGillavrylaan 434 Amsterdam, Watergraafsmeer
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand