Vorige | Volgende
Verkocht

Antillenstraat 28 - 2 AMSTERDAM, De Baarsjes, Surinampleinbuurt

Vraagprijs € 285.000 k.k.

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-6222199

info@burgerelkerbout.nl

Omschrijving

*** English text below *** In een rustige straat in de populaire Baarsjes met de roering van de stad op loopafstand, ligt dit sfeervol 2-/3-kamerappartement van circa 59 m² op de tweede verdieping van een pand gelegen op eigen grond. Het appartement heeft originele jaren '30 details, waaronder en-suite glas-in-lood schuifdeuren, en heeft een woningbreed balkon aan de achterzijde. Aan de voorzijde...

Kenmerken

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 80 p/m
Bouwjaar
1935
Wijk
De Baarsjes, Surinampleinbuurt
Ligging
Aan park, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Omschrijving

*** English text below ***

In een rustige straat in de populaire Baarsjes met de roering van de stad op loopafstand, ligt dit sfeervol 2-/3-kamerappartement van circa 59 m² op de tweede verdieping van een pand gelegen op eigen grond.
Het appartement heeft originele jaren '30 details, waaronder en-suite glas-in-lood schuifdeuren, en heeft een woningbreed balkon aan de achterzijde. Aan de voorzijde is er een heerlijk vrij uitzicht over het buurtpleintje. Op loopafstand van het Rembrandtpark, Vondelpark en nabij de Ring A10.

Indeling
Entree/hal, van waaruit alle vertrekken te bereiken zijn. De woonkamer met erker en zijkamer liggen aan de voorzijde en geven een vrij uitzicht op het pleintje en geven een doorkijk naar het Rembrandtpark. De glas-in-loodramen zijn aan de voorzijde nog aanwezig. Ook in de en- suite deuren tussen de woon- en slaapkamer zit nog glas-in-lood en zijn de originele inbouwkasten nog aanwezig. De ruime slaapkamer met wastafel ligt aan de achterzijde en heeft openslaande deuren naar het balkon. Het balkon ligt op het oosten. Ook de dichte keuken geeft toegang tot het balkon. De nieuwe badkamer (2016) is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Vereniging van Eigenaars
Vereniging van Eigenaars Antillenstraat 28-2 te Amsterdam telt 4 leden.
Het is een actieve VvE in eigen beheer. De servicekosten bedragen € 80,-- per maand.

Bijzonderheden
• 2/3-kamerappartement van circa 59 m² (gemeten conform NEN 2580)
• Balkon met openslaande deuren gelegen op het oosten
• Nieuwe badkamer (2016)
• Vrij uitzicht aan de voorzijde
• Originele jaren '30 details zoals glas-in-loodramen
• Loopafstand van Rembrandtpark en Vondelpark
• WOZ waarde € 332.000,-- (2018)
• Greenwheels voor de deur
• Eigen grond

Omgeving en bereikbaarheid
Het appartement ligt in Amsterdam West, in een rustig deel van De Baarsjes, net ten noorden van het Surinameplein. Op de Overtoom, Postjesweg, Mercatorplein en het Hoofddorpplein vindt u een diversiteit aan winkels en horecavoorzieningen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u ook terecht op de Baarsjesweg of in de buurtwinkel aan de overkant van de straat. Het Rembrandtpark ligt nagenoeg voor de deur, maar ook het Vondelpark ligt op loopafstand. Het appartement ligt zeer gunstig nabij uitvalswegen en het openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de Ring A10 en om de hoek liggen tram- en bushaltes met directe verbindingen naar de stations Centraal, Lelylaan en Zuid.

'De verkoper vertelt': zie brochure


*****

In a quiet street in the popular Baarsjes with the stirring of the city within walking distance, is this cozy 2- / 3-room apartment of approximately 59 m² on the second floor of a building located on private land.
The apartment has original 30s details, including en-suite stained glass doors, and has a wide balcony at the rear. At the front there is a wonderful view over the neighborhood garden. Within walking distance of the Rembrandtpark, Vondelpark and near the Ring A10.

Details
Entrance / hall, from where all rooms can be reached. The living room with bay window and side room are at the front and give an unobstructed view of the square and provide a view to the Rembrandtpark. The stained-glass windows are still present at the front. Also in the separate doors between the living room and bedroom is still stained glass and the original fitted wardrobes are still present. The spacious bedroom with sink is located at the rear and has French doors to the balcony. The balcony is on the east. The closed kitchen also gives access to the balcony. The new bathroom (2016) is equipped with a shower, sink and toilet.

Association of Owners
Association of Owners Antillenstraat 28-2 in Amsterdam has four members.
It is an active Association of Owners. The service costs are € 80, - per month.

Particularities
• 2/3-room apartment of approx. 59 m² (measured in accordance with NEN 2580)
• Balcony with patio doors located on the east
• New bathroom (2016)
• Open view at the front
• Original 1930s details such as stained-glass windows
• Walking distance from Rembrandtpark and Vondelpark
• WOZ value € 332,000 (2018)
• Greenwheels in front of the door
• Own ground

Environment and accessibility
The apartment is located in Amsterdam West, in a quiet part of De Baarsjes, just north of the Surinameplein. On the Overtoom, Postjesweg, Mercatorplein and Hoofddorpplein you will find a variety of shops and catering facilities. For your daily shopping you can also visit the Baarsjesweg or the local shop across the street. The Rembrandtpark is almost on the doorstep, but the Vondelpark is also within walking distance. The apartment is very conveniently near roads and public transport. By car you are within 5 minutes on the Ring A10 and around the corner tram and bus stops with direct connections to the stations Central, Lelylaan and South.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 80 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935
Daktype
samengesteld dak
Dakmateriaal
pannen, bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
59 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m²
Bruto inhoud
193 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel

Energie

Soort verwarming
gaskachels
Warm water
gasboiler eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sloten N.H.
Sectie
M
Indexnummer
3
Perceel
1818
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan park, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Foto's

Kaart Antillenstraat 28 - 2 AMSTERDAM, De Baarsjes, Surinampleinbuurt

naar Antillenstraat 28 - 2 AMSTERDAM, De Baarsjes, Surinampleinbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand